2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bize mama önerdi AR mama ama mahvetti çocuğumu sizin gelişimde durağanlık veya gerileme varmıydı bizim kilo alımı iyi diye vermiyorum ilaç diyo ama hiç azalma yok kusmada yani 3 aylık olcak 90 cc mama içer fazlada içmiyoki kusuyo desem

Bana da mama önerdi dediğiniz gibi AR mama, ama almadım şimdilik. Mama verme sebebi de bu motilium ilacı sindirimi hızlandırdıgı icin daha çabuk acıkabilir, daha sık emme ihtiyacından dolayı sütün az olduğunu farkedersen ver dedi. Özellikle AR mamalar kabızlık yapabiliyormuş, ne etkisi oldu sizde?
Gelişim derken kilodan bahsediyorsanız evet, bir ayda 500 gr almış o yüzden ilaç ihtiyacı duydu, kilo alımında problem olmasa ilaç vermezdim dedi. Sizin kilo alımında sorun yok diye vermiyor demek, bence de boşuna ilaç vermeyin demek ki yeterli oluyor içtiği kusmasına rağmen. 90 cc epey iyi bu arada bence, benim kızım tek seferde 60-70 içiyor max, biberonla süt verirken farkettim ben de
Kızlar ben meme reddinden dolayı ikk günden beri sağıp veriyorum sütümü. Günlük tam olarak kaç ml içmsi gerektiği ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. Herke bir şey söylüyor. İlk gittiğimiz doktor ne kadar içerse ver dedi. Diğeri emzir emzir dedi miktar söylemedi. Sanki ben emzirmek istemiyorum da🤷🏻‍♀️
Size bu 90 ml yi doktorunuz mu söyledi? Benimkinin bugün 40 ı çıktı. Her geçen gün miktarı arttırım diyorum ama kafama göre de yapmak istemiyoeum.kilo alımı iyi maşallah oğlumun🧿

cnm fıtık nasl belli oluyor kalça ultrasonuyla fln mı acaba
Yok cnm. Doktor el muayenesinde farketti. Fıtıkli taraf, diger tarafa göre daha sert ve biraz daha şişkin.
Kalca usg çekeceginmiz gün, fıtık usg de çekeceğiz. Cerrah değerlendiricekmis yine de ameliyat istiyor mu diye

Kızlar bi sorum olacak ben 3 saatte 1 emzşriyorum ayrıyeten mama veriyorum çünkü sütüm yok ama doktorum bunu anlamıyor mamayı azalt daha çok emer diyo ama bu seferde oğlum çığlık çığlığa ağlıyor iyice asabım bozuldu ağlama sesinden
Ac birakma gunah cnm ilk bebegimi hep mamayla buyuttum doymayan dururmu ben emzirmeyle ilgili bir doktor izledim her istediginde emzirin diyo ayni anda sindiriyo doyurucu degil sut diyo oyle yapıyorum artik tam uc saat uzun bence

Arkadaşlar günaydın
Promalt içeçek kullanan var mı ben iki haftadır içiyorum .şekerli ama bebeğim en azından ağlama kırizlerinden kurtuldu doyuyor yavrum .zararlı bişey olsa ebebekte satışta olmaz diye düşünüyorum .şuan ebebekte 24 lü paket alırsanız 59 lira inanılmaz ucuza geliyor .ekstra bulgur u cevizi dutu helvası herşeyi yiyorum yine de hepsi yarasın diye

Kızlar ben meme reddinden dolayı ikk günden beri sağıp veriyorum sütümü. Günlük tam olarak kaç ml içmsi gerektiği ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. Herke bir şey söylüyor. İlk gittiğimiz doktor ne kadar içerse ver dedi. Diğeri emzir emzir dedi miktar söylemedi. Sanki ben emzirmek istemiyorum da🤷🏻‍♀️
Size bu 90 ml yi doktorunuz mu söyledi? Benimkinin bugün 40 ı çıktı. Her geçen gün miktarı arttırım diyorum ama kafama göre de yapmak istemiyoeum.kilo alımı iyi maşallah oğlumun🧿
Okuduğum bir kitapta şu şekilde geçiyor, ama benim kızım tek seferde 120 içmiyor açıkçası

Eklentiler

• 11FCB6CF-0EFE-4287-917F-BBB6DA4124E8.jpeg
    11FCB6CF-0EFE-4287-917F-BBB6DA4124E8.jpeg
    154,4 KB · Görüntüleme: 65
Ya bende sarı kıvamlı akıntı başladı ,,enfeksiyon gibi bişey heralde ne yapmam lazım 🥺

Arkadaşlar günaydın
Promalt içeçek kullanan var mı ben iki haftadır içiyorum .şekerli ama bebeğim en azından ağlama kırizlerinden kurtuldu doyuyor yavrum .zararlı bişey olsa ebebekte satışta olmaz diye düşünüyorum .şuan ebebekte 24 lü paket alırsanız 59 lira inanılmaz ucuza geliyor .ekstra bulgur u cevizi dutu helvası herşeyi yiyorum yine de hepsi yarasın diye
Bende kullanıyorum günde 1 defa peki siz kaç kez içiyosunuz gün içinde

Arkadaşlar günaydın
O ne cnm? Ne ise yarar?

Kızlar böyle foto atacağım aklıma gelmezdi kusura bakmayın ama acıdan çocuğu emziremiyorum resmen krem falan bir işe yaramıyor bu nedir ya başına böyle birsey gelen varmı? Saglik ocağı uzak gidemiyorum da 22sinde aşı için gideceğim ama daha da var

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2801120
Kızlar böyle foto atacağım aklıma gelmezdi kusura bakmayın ama acıdan çocuğu emziremiyorum resmen krem falan bir işe yaramıyor bu nedir ya başına böyle birsey gelen varmı? Saglik ocağı uzak gidemiyorum da 22sinde aşı için gideceğim ama daha da var
Canım göğsünün ucundaki çatlak kısım mı zorluyo seni tam anlayamadım

X