2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar değerleriniz düşük diye stres yapmayın bazısı geç yumurtlar bazısı erken.

Önemli olan sağlıklı şekilde artması.

Tabi malum durumlardan 2 günde bir gidip kan veremiyoruz ama inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz kıyaslama yapmayın kimseyle
😊
adete 2 gün varken 5.1 le öğrendim mesela doktor hamile değil dedi ama hamileyim mesela ilk doktora gittiğimde kalp atışını da duydum

Reglim geçeli bugün 11 gün oldu. 8 gün gecikmede 224 çıktı HCG. Geç döllenme olmuş.

Haftaya keseyi görürüz demişti doktor ama sonraki hafta gideceğim galiba inşallah kalp atışını da duyarım 🤲
İnşallah canım inşallah bende adet 2 gün geçince tekrarlamıştım testi 59.3 çıkınca evde koyulaşmayı takip ettim böyle çıktı testim 11 adet olmam gereken tarih 28 inde doktora gittim işte kalp atışını da açıp dinletti doktorumuz kesede göründü çok şükür geçen hamileliğimde geç döllenme demişti doktor şimdi 6.6 günlük olması gerekiyordu adete göre gittiğimde 6 haftalık dedi sorun olmaz inşallah

İnşallah canım inşallah bende adet 2 gün geçince tekrarlamıştım testi 59.3 çıkınca evde koyulaşmayı takip ettim böyle çıktı testim 11 adet olmam gereken tarih 28 inde doktora gittim işte kalp atışını da açıp dinletti doktorumuz kesede göründü çok şükür geçen hamileliğimde geç döllenme demişti doktor şimdi 6.6 günlük olması gerekiyordu adete göre gittiğimde 6 haftalık dedi sorun olmaz inşallah

Ben de kalp atışını duysam biraz rahatlayacağım sanırım.

Gerçi kese bile göremedim daha ama her hafta hastaneye gitmek benim için sıkıntı biraz sabretmem lazım.

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
.

Gerçi kese bile göremedim daha ama her hafta hastaneye gitmek benim için sıkıntı biraz sabretmem lazım.

.
Offf o kadar zor ki acaba kese oluştu mu acaba embriyo gelişti mi kalp atışı duyacak mıyım valla sabah akşam bunu düşünüyorum ama stres de bebeği çok etkiliyo öyle durumlarda bakıyorum ki düşündükçe endişe ediyorum hemen balkona çıkıyorum kafamı dağıtıyorum inşallah her şey çok güzel olacak olmayacağı varsa ne yaparsak yapalım olmaz bol bol dua et her şey rabbimden

Offf o kadar zor ki acaba kese oluştu mu acaba embriyo gelişti mi kalp atışı duyacak mıyım valla sabah akşam bunu düşünüyorum ama stres de bebeği çok etkiliyo öyle durumlarda bakıyorum ki düşündükçe endişe ediyorum hemen balkona çıkıyorum kafamı dağıtıyorum inşallah her şey çok güzel olacak olmayacağı varsa ne yaparsak yapalım olmaz bol bol dua et her şey rabbimden

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum bildiğin doktora gideceğim güne geri sayım yapıyorum 😅

Salgın olmasaydı bu her hafta giderdim herhalde 🤭

Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım ben de dua ediyorum bol bol. Esma çekiyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz 🤲

Ben de her gğn
Nur_hayat2005 Nur_hayat2005 senin yine kese görünmüş herhalde canım beta kaçtı görüldüğü gün ?

Ve alttan mı baktı karından mi ?
ben de her gün 1 yasin okumaya çalışıyorum dua ediyorum aklıma geldikçe kuzucum sadece bu olabilir dedi ama net görmek için pazartesi çağırdı benim erken döllenme olmuş 1992’ydi beta hcg ama çok korkuyorum rabbime emanet 🙏

Ben de her gğn

ben de her gün 1 yasin okumaya çalışıyorum dua ediyorum aklıma geldikçe kuzucum sadece bu olabilir dedi ama net görmek için pazartesi çağırdı benim erken döllenme olmuş 1992’ydi beta hcg ama çok korkuyorum rabbime emanet 🙏

MaşAllah canım değerin yüksekmiş.

Hepimizde o korku var ama annelik bu sanırım bundan sonra bu korkular hiç bitmeyecek gibi geliyor 😀

Kese, kalp atışı,tarama testleri, hareket etti etmedi mevzusu olur son aylarda doğum stresi.

Herşey yolunda gider inşallah 🤲

MaşAllah canım değerin yüksekmiş.

Hepimizde o korku var ama annelik bu sanırım bundan sonra bu korkular hiç bitmeyecek gibi geliyor 😀

Kese, kalp atışı,tarama testleri, hareket etti etmedi mevzusu olur son aylarda doğum stresi.

Herşey yolunda gider inşallah 🤲
Evet hamilelik hep korkuyla geçiyo valla bi de ben çok okuyup araştırıyorum boş gebeliğe taktıkçm şimdi de acaba boş gebelik mi bebek gelişmeyecek mi delirtir insanı en iyisi zamana bırakmak zaten kaderimizde ne varsa er ya da geç yaşayacağız

Evet hamilelik hep korkuyla geçiyo valla bi de ben çok okuyup araştırıyorum boş gebeliğe taktıkçm şimdi de acaba boş gebelik mi bebek gelişmeyecek mi delirtir insanı en iyisi zamana bırakmak zaten kaderimizde ne varsa er ya da geç yaşayacağız

Kesinlikle öyle başımıza gelecek varsa her türlü olacak kendini boş yere yıpratma lütfen stres de zararlı biliyorsun.

Gerekirse okuma öyle şeyler bozma moralini.

.
Canım Değer 1500 falan olduğunda gözüküyor kese evde koyulaşmasını takip et edetin 15 20 gün geçince git zaten ultrasona sürekli girmek zararlı

Kesinlikle öyle başımıza gelecek varsa her türlü olacak kendini boş yere yıpratma lütfen stres de zararlı biliyorsun.

Gerekirse okuma öyle şeyler bozma moralini.
Dua ediyorum her gün sen de et bak elini karnına koy aklına ne dua sure gelirse söyle allahım ben çare olamam çare sen de de rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

pazartesiyi bekleyeceğim zaten daha kese bile görünmez
tek tesellim o leke kanama olmaması
size de kramp giriyor mu böyle
Ben henüz kan vermedim öğrendiğim kadarıyla konuşuyorum ama leke gördüğün an ağrın varsa bekleme mutlaka git doktora birde googlede araştır ne yapabilirim diye bence evde yapabileceğin birşey varsa yap bence birde yat dinlen belki çok fazla gezmişsindir

Ben henüz kan vermedim öğrendiğim kadarıyla konuşuyorum ama leke gördüğün an ağrın varsa bekleme mutlaka git doktora birde googlede araştır ne yapabilirim diye bence evde yapabileceğin birşey varsa yap bence birde yat dinlen belki çok fazla gezmişsindir
bugün kendmi yordum biraz inşallah o yüzdendir.

X