2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar değerleriniz düşük diye stres yapmayın bazısı geç yumurtlar bazısı erken.

Önemli olan sağlıklı şekilde artması.

Tabi malum durumlardan 2 günde bir gidip kan veremiyoruz ama inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz kıyaslama yapmayın kimseyle
😊

Kızlar değerleriniz düşük diye stres yapmayın bazısı geç yumurtlar bazısı erken.

Önemli olan sağlıklı şekilde artması.

Tabi malum durumlardan 2 günde bir gidip kan veremiyoruz ama inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz kıyaslama yapmayın kimseyle
😊
haklısınız çünkü 32 den önce adet görmüyordum bazen 36 yı buluyordu bu durumda daha adete bir iki gün var olabilir
ovulasyon testi yapmamıştım bu ay
güzel doğaçlama olmuş 😍
hiç kötü düşünmüyorum nedense hepsi tek tek olacak gibi
kese kalp atışı ikili test cinsiyet doğum... 🙏🏼

haklısınız çünkü 32 den önce adet görmüyordum bazen 36 yı buluyordu bu durumda daha adete bir iki gün var olabilir
ovulasyon testi yapmamıştım bu ay
güzel doğaçlama olmuş 😍
hiç kötü düşünmüyorum nedense hepsi tek tek olacak gibi
kese kalp atışı ikili test cinsiyet doğum... 🙏🏼

Benim de bu ay elimde 3-4 tane ovulasyon testi kalmıştı. Önceki aylar hep aynı günlerde yumurtlamıştim bu ay yaptığımda o günlerde yumurtlama göremedim hatta epey silikti testlerim büyük ihtimal geç yumurtlama oldu.

Gerisi de doğaçlama oldu benim de tamamen denk gelmiş yani nasipmis şükür 😊

Ayrıca kızlar merak ettiğiniz bişey olursa bağlı olduğunuz sağlık ocağını arayıp oradaki ebenizle de konuşabilirsiniz.

Ben geçen gün aradım gebelik kaydımı oluşturdu.

Kısa da olsa bilgilendirdi, tekrar arayabilirsin bir durum olduğunda dedi.

Bende birşey sorabilir miyim 5 nisan sat daha sonra ovülasyon testiyle takip ettim adet bittikten sonra 6. Gün yumurta çatladı (15 nisan yani ) 27 nisanda gebelik testi yaptım çift çizgi 156 bhcg çıktı kan testinde 2 gün sonra 401 çıktı normal mi acaba bu değerler doktorum çok iyi dedi bide keseyi ve kalp atışı erken döllenme olduğu için daha çabuk mu görülür

Bende birşey sorabilir miyim 5 nisan sat daha sonra ovülasyon testiyle takip ettim adet bittikten sonra 6. Gün yumurta çatladı (15 nisan yani ) 27 nisanda gebelik testi yaptım çift çizgi 156 bhcg çıktı kan testinde 2 gün sonra 401 çıktı normal mi acaba bu değerler doktorum çok iyi dedi bide keseyi ve kalp atışı erken döllenme olduğu için daha çabuk mu görülür
degeriniz guzel artmis bence kese vajinalden 1500un ustunde gorunuyor karindan ise 5000de goruluyor. Kalp atisi 6. hafta civari goruluyor

degeriniz guzel artmis bence kese vajinalden 1500un ustunde gorunuyor karindan ise 5000de goruluyor. Kalp atisi 6. hafta civari goruluyor
Anladım siz gittiniz mi acaba doktora aslında biraz korkuyorum ilk gebeliğim Dokuz haftalık kalbi durdu kanpıhtılaşması var bende bu 2. Gebeliğim 🙏🏼 İlkinde değerlerim yine iki kat artmıştı ama adeti iki gün geçtikten sonra değerim 45’ti sonra ikiye katlandı hep ama tabi olmadı inşallah bu kısmet olur ❤️🙏🏼

Anladım siz gittiniz mi acaba doktora aslında biraz korkuyorum ilk gebeliğim Dokuz haftalık kalbi durdu kanpıhtılaşması var bende bu 2. Gebeliğim 🙏🏼 İlkinde değerlerim yine iki kat artmıştı ama adeti iki gün geçtikten sonra değerim 45’ti sonra ikiye katlandı hep ama tabi olmadı inşallah bu kısmet olur ❤🙏🏼
Benim pazartesi gunu 2300du degerim sali gunu doktora gittik karindan gorunmedi kese ama vajinalden gorduk. Haftaya cumada bebegi ve kalp atisini gormek icin gidicez🙏🏻 Pihtilasma icin ilac veya igne kullanmiyor musunuz?

Benim pazartesi gunu 2300du degerim sali gunu doktora gittik karindan gorunmedi kese ama vajinalden gorduk. Haftaya cumada bebegi ve kalp atisini gormek icin gidicez🙏🏻 Pihtilasma icin ilac veya igne kullanmiyor musunuz?
Anladım ne güzel görmüşsünüz ❤️bende perşembe gidicem şu an coraspin kullanıyorum kalp atışı alınca cleksan vericek

Evet çok doğru 2 güne 2 katı artması lazım ki zaten artmış 5.-6. Haftada ultrasonda görülebilir görülmezse de sakın korkma mutlaka görürsünüz inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin

Kızlar ben pcos hastasiyim hamile kalmam için dr metformin,ecopirin verdi bende hamil olma ihtimalim var diye dünden beri ilaçlari almiyorum bebeğe zararı olur diye dr ulaşmadim sizce kullanmaya devam öi etmeliyim

X