2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun baş ağrısı için Dr minoset yada parol içebilirsin demişti. Nane limon ile terlemeye çalış canım
evde yok komşulara parol soracağım yemekten sonra. sağ ol canım sana da tansiyon işini ihmal etme
benim çok gazla düşüyor perşembe günü 3 e kadar düştü küçüğü ben de pndan korkuyorum

4 hafta erken canım daha belki senin geç başlayacaktır

Ya sizin de ara ara karnınızda adet olcak gibi agrilar oluyo mu hala ya kac gundur hic bi belirtim yoktu kendi kendime bi tarafm agrısın razıyım dedim ne biliim dedigim olcak
Bi iki saatr simdi de ayaga kalkamiyom agrım oluyo hemen

Bi problem olmasında geçen hafta olan belirtilerimde geçti çünkü böyle olan oluyo mu acaba bulantılar kaçıncı haftada başlaması lazım ki
Canım benim de belirtiler tamamen geçti. Sıfır şuanda... normal diyorlar. Bence şükredelim bu güzel bişey belki rahat bir hamilelik geçireceğiz

Normal canım bende de var doktorum rahim buyudugu icin oldugunu cok normal oldugunu söyledi

Kuzum benim bugün adet sancım oldu bildiğin
Uzaninca geciyomu senin benim hareket etmesem geciyo gibi okudum deemin netten ilk 3 ay olabilirmis. Kendi kendimi nazar ettm heralde kac gundur hic biseyim yoktu agrı olsa da korkuyoruz olmasada cidden ne zormus bu hamilelik 8 hafta da piskolojm bozuldu.

Belki de ama benim daha once 2 defa kanamam oldu ikisinde de boyle agrilarm olmustu. Dinleniyorum simdi gecer insallah
Kanama varsa bilemem tabi. Benim dedigim bilgi kanamasiz hafif ağrılar için.Dayanilmayacak derecede ağrı olması veya kanama olması durumunda sorun olabilir

Kanama varsa bilemem tabi. Benim dedigim bilgi kanamasiz hafif ağrılar için.Dayanilmayacak derecede ağrı olması veya kanama olması durumunda sorun olabilir
Ya oyle dayanilmayacak gibi degil uzandim gecti ayaga kalkınca biraz hisetiriyo kendini senin doktorun dedigi gibi bisey de olabilir. Teşekkür ederim bu arada

Oluyo canım. Doktorum adet sancisina ulaşmayan ağrılar normal dedi. Adet sancısı ve onu geçen ağrı olmaması gerekir dedi. Dünden beri yatıyorum ben de, kalkınca hemen bi rahatsızlık bi ağrı hali

Valla kızlar benim halamin 9 ay boyunca olmuş pedler çarşaflar degismis o derece hafif doğrulsam yerimden kanamam oluyodu diyo ve ikizlere hamileymisti. Doktor çocuklarla alakalı değil senin bunyen kaldırmıyor kan karin boşluğundan geliyor demiş . Bu dünyada nasibi olan doğuyor valla korkmucam artik her şey olacağına varır. Yeminle stres oluyorum yok oram agridi normal mi yok leke geldi normal mi vs vs. Zaten geçmeyen ağrı ve kanamada korkmalıyız benim şahsi fikrim .herkese sevgiler
Buarada dün eltim dediki yok kese fasulye olunca kiz yuvarlak olunca erkek oluyormuş ya da kese icinde sağ da ise kiz solda ise erkek falan bunuda yeni duydum var mı bilginiz?

Benim ağrılar sanki biraz azaldı ama bulantı 6.haftadan sonra şiddetini iyice arttırdı bir tek kahvaltımı adam akıllı yiyebiliyorum gece bulantidan hiç uyuyamadım hatta lavobaya yetişmekte zorlaniyorum. Akşam yemeğinden sonra ekşime oluyor gaviskon içesim geliyor içilebilir mi bi zararı olur mu acaba

Canım benim de belirtiler tamamen geçti. Sıfır şuanda... normal diyorlar. Bence şükredelim bu güzel bişey belki rahat bir hamilelik geçireceğiz ❤
Çok şükür tabi ki inşallah sorunsuz sağlıklı bu şekil de gider herkesin bulantı kusması olunca kendimden şüphelendim hamile olduğumu bile unuttuğum oluyo o kadar belirtisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…