- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #3.121
evde yok komşulara parol soracağım yemekten sonra. sağ ol canım sana da tansiyon işini ihmal etmeÇok geçmiş olsun baş ağrısı için Dr minoset yada parol içebilirsin demişti. Nane limon ile terlemeye çalış canım
riskli canım takibini aksatma doktorun corasatin verir ve kardiyolojiye yönlendirir muhtemelen
4 hafta erken canım daha belki senin geç başlayacaktırKızlar benim daha çok yeni anca 4 haftayı geçtim ama geçen hafta olan belirtilerimin bile hiçbiri yok olan göğüs ağrım bile kalmadı normal mi ?
Bulantısı olanlar var bir sürü bende oda yok anca bir koku hassasiyeti arada bir akıntı onun dışında bir şey yok doktora haftaya gideceğim böyle olanlar var mı korktum şimdi
Bi problem olmasında geçen hafta olan belirtilerimde geçti çünkü böyle olan oluyo mu acaba bulantılar kaçıncı haftada başlaması lazım ki4 hafta erken canım daha belki senin geç başlayacaktır
Kuzum benim bugün adet sancım oldu bildiğinYa sizin de ara ara karnınızda adet olcak gibi agrilar oluyo mu hala ya kac gundur hic bi belirtim yoktu kendi kendime bi tarafm agrısın razıyım dedim ne biliim dedigim olcak
Bi iki saatr simdi de ayaga kalkamiyom agrım oluyo hemen
benim canım 5 gün geriden geliyor doktor adet düzensizliğindende kaynaklı dedi
Tansiyon hastası değilim şüphelendim sadece 10 6 çok düşük değil diye biliyorum kalp atımı dakikada 84 şimdi 62 ye indi çarpıntı kalmadı zaten iyim. Coraspirin içiyorum. Yinede mutlaka soracağım Dr a
Canım benim de belirtiler tamamen geçti. Sıfır şuanda... normal diyorlar. Bence şükredelim bu güzel bişey belki rahat bir hamilelik geçireceğizBi problem olmasında geçen hafta olan belirtilerimde geçti çünkü böyle olan oluyo mu acaba bulantılar kaçıncı haftada başlaması lazım ki
Normal canım bende de var doktorum rahim buyudugu icin oldugunu cok normal oldugunu söylediYa sizin de ara ara karnınızda adet olcak gibi agrilar oluyo mu hala ya kac gundur hic bi belirtim yoktu kendi kendime bi tarafm agrısın razıyım dedim ne biliim dedigim olcak
Uzaninca geciyomu senin benim hareket etmesem geciyo gibi okudum deemin netten ilk 3 ay olabilirmis. Kendi kendimi nazar ettm heralde kac gundur hic biseyim yoktu agrı olsa da korkuyoruz olmasada cidden ne zormus bu hamilelik 8 hafta da piskolojm bozuldu.Kuzum benim bugün adet sancım oldu bildiğin
Belki de ama benim daha once 2 defa kanamam oldu ikisinde de boyle agrilarm olmustu. Dinleniyorum simdi gecer insallahNormal canım bende de var doktorum rahim buyudugu icin oldugunu cok normal oldugunu söyledi
Kanama varsa bilemem tabi. Benim dedigim bilgi kanamasiz hafif ağrılar için.Dayanilmayacak derecede ağrı olması veya kanama olması durumunda sorun olabilirBelki de ama benim daha once 2 defa kanamam oldu ikisinde de boyle agrilarm olmustu. Dinleniyorum simdi gecer insallah
Ya oyle dayanilmayacak gibi degil uzandim gecti ayaga kalkınca biraz hisetiriyo kendini senin doktorun dedigi gibi bisey de olabilir. Teşekkür ederim bu aradaKanama varsa bilemem tabi. Benim dedigim bilgi kanamasiz hafif ağrılar için.Dayanilmayacak derecede ağrı olması veya kanama olması durumunda sorun olabilir
Oluyo canım. Doktorum adet sancisina ulaşmayan ağrılar normal dedi. Adet sancısı ve onu geçen ağrı olmaması gerekir dedi. Dünden beri yatıyorum ben de, kalkınca hemen bi rahatsızlık bi ağrı haliYa sizin de ara ara karnınızda adet olcak gibi agrilar oluyo mu hala ya kac gundur hic bi belirtim yoktu kendi kendime bi tarafm agrısın razıyım dedim ne biliim dedigim olcak
Çok şükür tabi ki inşallah sorunsuz sağlıklı bu şekil de giderCanım benim de belirtiler tamamen geçti. Sıfır şuanda... normal diyorlar. Bence şükredelim bu güzel bişey belki rahat bir hamilelik geçireceğiz ❤
2 gün önce mide bulantım çoktu uyku hali çoktu ama birden kesildiCanım korkma benim ne mide bulantım oldu nede uykum var gece 5 te yatıp 7 de uyanıyorum valla