2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sizin kaç gün fark var evet sonradan arayı kapatıyormuş bakalım hayırlısı Sağlıklı olsun da

Evet bu çok doğru bu hafta 2 ayrı doktora gittim biri geç döllenme olmuş olabilir sata göre bir hafta geri derken diğer doktor sat ile uyumlu dedi.

Sizin kaç gün fark var evet sonradan arayı kapatıyormuş bakalım hayırlısı Sağlıklı olsun da

Benim 4 gün kadar fark var ama hafta oynuyor onu bırak sene oynuyor

Sat'a göre doğum 31 aralik, doktorun dedigi haftaya göre hesaplarsam 4 Ocak

Tecrübe olmayınca insan hiç bişey bilmiyor.

Zamanla öğreneceğiz artık.

Sat'a göre değiştiriyorum madem takvimimi

O zaman yine dediğimiz gibi sat'ı baz almak en mantıklısı.

İnşallah benim minnoş da kapatır aradaki farkı

Estağfurullah.Aralik annesi de olabilirsiniz ocak ta Ne zaman gelmek isterse bebiş

Canım acaba demir eksikliği olabilir mi. Benim de var doktora unuttum söylemeyi. Merdiven çıkamıyorum nefes nefese kalıyorum arada bana da çarpıntı yapıyor.
Tahlillerimi yaptırmıştım normal çıkmıştı yinede soracağım Dr a gidince regenesis max kullanıyorum kasımdan beri multivitamin tabi belli olmaz

Baş ağrısı enseden geliyorsa tansiyon olabilir evet ama bence pencere balkon gibi yere çıkıp düzenli nefes alman gerekir ayrıca bol su iç canım
Sağol canım çıktım balkona derin nefes egzersizi yaptım arada uyudum kendime gelmişim açlıktan olabilir inan hiçbişey yiyemedim sabah açlıktan midem kazındı ama içim almadı umarım tekrarlamaz çok kötüydü çünkü

Ayyhh evet ben de aç geziyorum kilo vermişim midem bulanıyor sürekli

Bebek düşse kese ile beraber düşerdi. Gelişmemiş olabilir. Boş gebelik gibi bişey olmuş olabilir. Haftaya belli olur sanırım. Ailede çoğul gebelik var mı
Biz de çoğul gebelik yok ama dış gebelik geçirdim ben orda da çoğul gebelik diye düşünmüşlerdi kesenin yeri saptanamadı ama beta değerim çok yükseliyordu. 3 hafta sonraya randevu verdi doktor. Güzel haberler umut ediyorum

Geçen yazmıştım canım bişey istiyor diye pazarda bulamadım eşim de bulamamış. Vazgeçtim yiyemeceğim herhalde dedim.

Az önce birden hadi kalkıp karşı komşu teyzeye sorayım tarlaları vardı belki vardır dedim.

Kızına vermek için hazırlamış koymuş poşete ama vermeyi unutmuş sana nasipmiş dedi verdi.

Nasıl mutlu oldum ya pişirip yiyeceğim inşallah

Bir yandan da ağlamak geldi içimden. Allah razı olsun teyzeden.

Canim kese göründüğünde 3 gün geriydi benim hesabına göre dün ki kontrolde sat tarihimle aynı çıktı baş popo ölçümü yaptı doktor ama bazen bir hafta geri veya önce olabiliyormuş çok bir önemi yok demişti doktorum.

Ben de bir tek ben üşüyorum sanıyordum. Bildiğiniz titreme geliyor, polar üzeri battaniye içim üşüyor resmen.
Ben de ya. Hatta hamilelik testi yapmadan birkaç gün önce başladı o titreme üşüme. Allah Allah dedim genelde ateş basıyor millete herhalde hamile değilim dedim test de yapmadım. Adet gecikince bı deniym dedim pozitif gördüm. Ama hala çok üşüyorum. Gerçi burda havalar da yağmurlu sogudu geri ondan da olabilir.

Dün akşam sağurdan sonra bende kötüydüm.Karın ağrısından öldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…