- 20 Nisan 2020
- 154
- 244
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #3.101
Canım korkma benim ne mide bulantım oldu nede uykum var gece 5 te yatıp 7 de uyanıyorum vallaKızlar benim mide bulantım uyku halim iki gündür geçti sizce bir sorun olabilir mi sizin nasıl
Canim kese göründüğünde 3 gün geriydi benim hesabına göre dün ki kontrolde sat tarihimle aynı çıktı baş popo ölçümü yaptı doktor ama bazen bir hafta geri veya önce olabiliyormuş çok bir önemi yok demişti doktorum.
Bende akşam 9 yataktayım sabahlar olmuyorCanım korkma benim ne mide bulantım oldu nede uykum var gece 5 te yatıp 7 de uyanıyorum valla
Ben tutuyorum bildiğin kendimi kusmamak için ilaç da içiyorum zaten sabah kahvaltı dediğin yarım avokado ceviz badem biraz peynir bu kadar ama her şey kokuyo dolap içleri bile bazen şükrediyorum bunları yaşadığım için bile ama bazen zorluyor beniBen de sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartıyorum ya
İyice tahriş oldu boğazım.
Yavaş tavaş azalır derken gittikçe artıyor kusmalar.
Gece heryer kokuyor diye kalktım yataktan eşim gelmiş ben kokuyorsam salonda yatarım diyo dedim sen değilsin kokan.. Benim evde aldı başını gidiyo bazen yakalıyorum baktım olacak gibi değil geri bırakıyorumkizlar sabah yuzumu yikarken musluktan akan su bile kokuyorbas dönmesi halsizlikten başim kalkmiyor. göğüs acısı feci durumda. Esim hazirliyor az biraz yiyorum . yine yatiyorum evin hali icler acisi. 13. haftaya kadar cekicez sanirim . benim oglumda 4 ay surmustu insallah bu kez 3.ayda biter cok Amin
Ben tutuyorum bildiğin kendimi kusmamak için ilaç da içiyorum zaten sabah kahvaltı dediğin yarım avokado ceviz badem biraz peynir bu kadar ama her şey kokuyo dolap içleri bile bazen şükrediyorum bunları yaşadığım için bile ama bazen zorluyor beni
Ahhh kuzum benim istersen ilacı varmış alabilirsinNormalde ben de kahvaltı yapardım kuzum ama bugün o kadar kötüyüm ki. Gözümü açamıyorum. Bi lokma bal ekmek yedim boğaz acım geçsin diye.
Ayy niye böyle olduk acaba yaDün akşam sağurdan sonra bende kötüydüm.Karın ağrısından öldüm valla
benim canım 5 gün geriden geliyor doktor adet düzensizliğindende kaynaklı dediKızlar günaydın, hiç geç döllenme olan veya ultrason ile haftası uyumlu olmayan var mı ?
Benim geç döllenmeden dolayı 4 gün geri ben hangisine göre hesaplama yapacağım son adet tarihi mi doktorun ultrason ölçümü mü ?
Çok geçmiş olsun baş ağrısı için Dr minoset yada parol içebilirsin demişti. Nane limon ile terlemeye çalış canımben dün çok kötü üşüttüm galiba.
ilk kez bugün kustum.
titriyorum ateşim var ve başım çatlıyor.
ne yapabilirim acaba
riskli canım takibini aksatma doktorun corasatin verir ve kardiyolojiye yönlendirir muhtemelenSabahtan şu saate kadar çarpıntı yla boğuştum. Şimdi iyim şükür sanırım normalmiş eski konulardan yazan hamilelerin konularını okudum. Yinede tansiyon takibi yapacağım haftaya kontrole gidene kadar Allah korusun annemde tansiyon var bende de olma olasılığı yüksek gebelikte dahada riskli. Birde sanırım aç kalmamak gerekiyor tiksinsemde ağzIma bir iki bişey atacağım