2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar, adetim baslayacakmış gibi mi hissediyorum her an, adet sancım var ve midem yavaştan bulanıyor.. sanırım bende çok midesi bulananlardan olacam :) her gun gebelik testi yapıyorum gitgide belirginleşiyor silik çizgi (ins en kısa surede saglikli bir gebelik oldugunu öğrenirim). burdan tavsiyelerinizi okuyorum bol bol :) bir şey soracaktım, bebeklerinizin kalp atisini ne zaman duydunuz?

Canim kese göründüğünde 3 gün geriydi benim hesabına göre dün ki kontrolde sat tarihimle aynı çıktı baş popo ölçümü yaptı doktor ama bazen bir hafta geri veya önce olabiliyormuş çok bir önemi yok demişti doktorum.

Bakalım Allah nasip ederse Çarşamba kontrole gideceğiz inşallah bizim de aradaki fark kapanmıştır.

kizlar sabah yuzumu yikarken musluktan akan su bile kokuyor 😝 bas dönmesi halsizlikten başim kalkmiyor. göğüs acısı feci durumda. Esim hazirliyor az biraz yiyorum . yine yatiyorum😴evin hali icler acisi. 13. haftaya kadar cekicez sanirim . benim oglumda 4 ay surmustu insallah bu kez 3.ayda biter cok Amin🙏🏻

Ben de sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartıyorum ya
İyice tahriş oldu boğazım.
Yavaş tavaş azalır derken gittikçe artıyor kusmalar.
Ben tutuyorum bildiğin kendimi kusmamak için ilaç da içiyorum zaten sabah kahvaltı dediğin yarım avokado ceviz badem biraz peynir bu kadar ama her şey kokuyo dolap içleri bile bazen şükrediyorum bunları yaşadığım için bile ama bazen zorluyor beni

kizlar sabah yuzumu yikarken musluktan akan su bile kokuyor 😝 bas dönmesi halsizlikten başim kalkmiyor. göğüs acısı feci durumda. Esim hazirliyor az biraz yiyorum . yine yatiyorum😴evin hali icler acisi. 13. haftaya kadar cekicez sanirim . benim oglumda 4 ay surmustu insallah bu kez 3.ayda biter cok Amin🙏🏻
Gece heryer kokuyor diye kalktım yataktan eşim gelmiş ben kokuyorsam salonda yatarım diyo dedim sen değilsin kokan.. Benim evde aldı başını gidiyo bazen yakalıyorum baktım olacak gibi değil geri bırakıyorum :halay:

Ben tutuyorum bildiğin kendimi kusmamak için ilaç da içiyorum zaten sabah kahvaltı dediğin yarım avokado ceviz badem biraz peynir bu kadar ama her şey kokuyo dolap içleri bile bazen şükrediyorum bunları yaşadığım için bile ama bazen zorluyor beni

Normalde ben de kahvaltı yapardım kuzum ama bugün o kadar kötüyüm ki. Gözümü açamıyorum. Bi lokma bal ekmek yedim boğaz acım geçsin diye.

Sabahtan şu saate kadar çarpıntı yla boğuştum. Şimdi iyim şükür sanırım normalmiş eski konulardan yazan hamilelerin konularını okudum. Yinede tansiyon takibi yapacağım haftaya kontrole gidene kadar Allah korusun annemde tansiyon var bende de olma olasılığı yüksek gebelikte dahada riskli. Birde sanırım aç kalmamak gerekiyor tiksinsemde ağzIma bir iki bişey atacağım

Kızlar günaydın, hiç geç döllenme olan veya ultrason ile haftası uyumlu olmayan var mı ?

Benim geç döllenmeden dolayı 4 gün geri ben hangisine göre hesaplama yapacağım son adet tarihi mi doktorun ultrason ölçümü mü ?
benim canım 5 gün geriden geliyor doktor adet düzensizliğindende kaynaklı dedi

Sabahtan şu saate kadar çarpıntı yla boğuştum. Şimdi iyim şükür sanırım normalmiş eski konulardan yazan hamilelerin konularını okudum. Yinede tansiyon takibi yapacağım haftaya kontrole gidene kadar Allah korusun annemde tansiyon var bende de olma olasılığı yüksek gebelikte dahada riskli. Birde sanırım aç kalmamak gerekiyor tiksinsemde ağzIma bir iki bişey atacağım
riskli canım takibini aksatma doktorun corasatin verir ve kardiyolojiye yönlendirir muhtemelen

Kızlar benim daha çok yeni anca 4 haftayı geçtim ama geçen hafta olan belirtilerimin bile hiçbiri yok olan göğüs ağrım bile kalmadı normal mi ?
Bulantısı olanlar var bir sürü bende oda yok anca bir koku hassasiyeti arada bir akıntı onun dışında bir şey yok doktora haftaya gideceğim böyle olanlar var mı korktum şimdi :KK43:

X