2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

cok teşekkür ederim inşalah sağlıcakla kucağımıza alırız. Takvime göre 5+2 henüz gitmedim 29unda inşalah

Kızlar dün akşam çok zor geçti benim için. Birden bire mide bulantısı başladı, kasık ağrıları başladı ve çok üşüdüm. O kadar korktum ki bişey olacak diye. Gece bile uykumdan defalarca uyanıp tir tir titredim. Kanama falan yok ama niye böyle bişey oldu anlamadım

İlaca başlasaydı keşke. Kanda gebelik kesinleşince kan sulandırıcı ya hemen başlamak gerekiyor.

Yine bulantılı bir sabah. İki gündür midem kazınıyor acıkınca inanın yiyecek bişey bulamıyorum. Sırf mide kazıntım geçsin açlıktan migren tutmasın diye kendimi sıkarak yiyorum zorla yutarak. şafak sayıyorum artık 12. Haftada bulantılar bitecek umuduyla..

Aynısı bu gece bana oldu cnm ya dondum gece titreyerk kaldm üstüme 2kat polar giydm resmen niye böyle olduki yaa

Benim göğüs hassasiyetim devam ediyor, bugün bulantım biraz fazlalaştı ama kusmuyorum, istahsiz keyifsiz bekliyorum su içmekte de zorlaniyorum nasıl su tüketebilirim kusmadan Göğüs ağrısı yüzünden sporcu sutyeniyle yatmaya başladım zarari olmaz degil mi süt kanallarına vs

Yudum yudum içerek ne zaman hızlı su içsem midem ağzıma geliyo resmen doktorum da bol su iç hem bebek için hem de kusuyosun su kaybediyosun dedi ben de yudum yudum içiyorum gögüslerimin ağrısı 2 ayı geçti hala çok ağrıyo sporcu sütyeninin hiç bir zararı yok süt kanallarını rahatlatmak için nemlendiriciyle masaj yapabilirsin masaj teknikleri internette var

Bilmiyorum ki canım ya hala kendime gelemedim ben. Zehirlendigimi falan düşündüm gece öyle zor geçti. inşallah bi daha yaşamayız böyle bişey
Cnm düşük kan şekeri kansızlık tiroid sorunu olabilir diyor nette inanki bende kendime gelemedim polarla battanyeyle yatyom karnında ac ama midem bulanıyor ne yicem bilmiom Allah yardmcimiz olsun inşallah yaa inşallah yaşamayız bidaha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…