- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 32
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #3.041
İnşallah canım :) biraz beslenmeden bahsetti yağlı hamur işi yiyeceklerden uzak dur pirinç pilavı paketlenmiş gıdalar asitli gidalar tüketmemeye dikkat et dedi protein kalsiyum bazlı beslen dedi bu şekilde canım haftaya tekrar gidicem bazı kan testleri için daha sonra ayda bir kez gidicem . Sende hamile misin ?
Günaydın cnm,Günaydın herkese
İlaca başlasaydı keşke. Kanda gebelik kesinleşince kan sulandırıcı ya hemen başlamak gerekiyor.Ben hamile bile değilken hem kendi anneme hem de kayınvalideme sakın bana darılmayın, tekrar hamile kaldığımda bi süre söylemeyeceğim sizde anlasanız bile bana sormayın dedim. En azından sıkıntılı süreci bilmesinler söylemedim işte ne biliyim yoksa içim içimi yiyiyor çok heyecanlıyımdoktoruma yazdım çarşamba tekrar testine bakalım dedi. Kürtaj sonrası istersen genetik testlerini yaptır demişti ama ben yaptırmadım sadece basit testler ve eşime spermiogram testi yapıldı hepsi normal çıktı, bebeğin patolojisi de temizdi. İkinci hamileliğinde kan sulandırıcı başlicaz sana demişti. Şimdi yasak zamanına denk geldi her şey, ilaçta başlamadık Sadece içinde omega 3Lü folik asit kullanıyorum zaten hiç bırakmadım kasım ayından beri bunları da düşünüyorum bir şey olur mu diye gerçekten bu detaycı düşünce ve şüphecilikten uzak olmamız lazım ama elimde değil
BEnde devam ediyor ağrı. Sen kalp atışı almıştın demi.Bu sabah kalkınca farkettim göğsümün hassasiyeti tamamen gitmiş biraz gerginlik var sadece siz de durumlar nasıl
Aldım canım 2 gün onceBEnde devam ediyor ağrı. Sen kalp atışı almıştın demi.
Göğüs hassasiyetim iyice azaldı bnm de sadece hala her gün sağ kasığım da ara ara ağrım oluyor o kadar başka hiç bişi yokBu sabah kalkınca farkettim göğsümün hassasiyeti tamamen gitmiş biraz gerginlik var sadece siz de durumlar nasıl
Aynısı bu gece bana oldu cnm ya dondum gece titreyerk kaldm üstüme 2kat polar giydm resmen niye böyle olduki yaaKızlar dün akşam çok zor geçti benim için. Birden bire mide bulantısı başladı, kasık ağrıları başladı ve çok üşüdüm. O kadar korktum ki bişey olacak diye. Gece bile uykumdan defalarca uyanıp tir tir titredim. Kanama falan yok ama niye böyle bişey oldu anlamadım
Yudum yudum içerek ne zaman hızlı su içsem midem ağzıma geliyo resmen doktorum da bol su iç hem bebek için hem de kusuyosun su kaybediyosun dedi ben de yudum yudum içiyorum gögüslerimin ağrısı 2 ayı geçti hala çok ağrıyo sporcu sütyeninin hiç bir zararı yok süt kanallarını rahatlatmak için nemlendiriciyle masaj yapabilirsin masaj teknikleri internette varBenim göğüs hassasiyetim devam ediyor, bugün bulantım biraz fazlalaştı ama kusmuyorum, istahsiz keyifsiz bekliyorum su içmekte de zorlaniyorum nasıl su tüketebilirim kusmadanGöğüs ağrısı yüzünden sporcu sutyeniyle yatmaya başladım zarari olmaz degil mi süt kanallarına vs
Bilmiyorum ki canım ya hala kendime gelemedim ben. Zehirlendigimi falan düşündüm gece öyle zor geçti. inşallah bi daha yaşamayız böyle bişeyAynısı bu gece bana oldu cnm ya dondum gece titreyerk kaldm üstüme 2kat polar giydm resmen niye böyle olduki yaa
Benim de tamamen geçti. Hatta şişmişti göğüslerim, şimdi indiler eski hallerine döndüler. Hatta kasık ağrılarım da baya hafiflediBu sabah kalkınca farkettim göğsümün hassasiyeti tamamen gitmiş biraz gerginlik var sadece siz de durumlar nasıl
Cnm düşük kan şekeri kansızlık tiroid sorunu olabilir diyor nette inanki bende kendime gelemedim polarla battanyeyle yatyom karnında ac ama midem bulanıyor ne yicem bilmiom Allah yardmcimiz olsun inşallah yaa inşallah yaşamayız bidaha cnmBilmiyorum ki canım ya hala kendime gelemedim ben. Zehirlendigimi falan düşündüm gece öyle zor geçti. inşallah bi daha yaşamayız böyle bişey