dün bizim kızın 1. ay kontrolu vardi. boyu 57 cm kilosu 4270 gr olmus.kilo 4.500 olsa daha iyi olurdu sutun kalorisini arttirmaya bakalim sakin mama verme dedi doktorumuz. dogum kilosu 3740 gr boyuda 51 cmdi.bol peynir tuketmem gerekiyormus. ara ogunleri bile peynirle yap dedi. bol ayran ic dedi. duzenli yemek . bol protein. lacmix tablet iciyorum gunde 2 defa. solgar brewers yeast vitamin iciyorum. bestlak damlaya da basladim. hersey bol ve kaliteli süt icin daha ne yapayim

bu sütçülük meselesi yuzunden kiloda veremiyorum

yaza kadar toparlayabilsem keske su kilomu. istahimda cok acik benim hala normale donmedim.
ben kizimin cok gazli oldugunu dusunuyordum bu arada. cani yanar gibi agliyor kolik mi acaba dedim sesini kayit etmistim. doktoruna dinlettim can sıkıntısı aglamasiymis

daralmis daha dunku bebek. gaz ya da aclik aglamasi boyle olmaz dedi. kolikte hergun ayni saatte baslar dedi. bizim zamani belli degil hergün de olmuyordu.gun icinde bazen cani yanar gibi agliyordu. bulundugu ortamdan al onu arabayla gezdir aninda susar dedi. saka gibi hayir yani sen daha 1 aylik bebeksin ne bekliyorsun ortamdan acaba