• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim yenidogan döneminde de mi zeytin yağı koyuyodun cok çaresiz hissediyorum hergun kabiz uyararak cikariyorum kakasını
8 sene geçti ilk kızımda mama kullandım ama nekadarlikti hiç hatırlamıyorum. Ama zeytinyağının bir zararı olacağını düşünmüyorum. Sen yinede doktoruna sor öyle kullan istersen.

Şehriye çorbasıyla yaşıyorum resmen ya aksine benimde gazım çok anlamıyorum ki nerden oluyo. Demek yemekle alakası yok boşuna aç kalıyoruz
Ben de dikkat ediyordum ama deneme yanılma yapayım dedim akşam ilk defa yeşilmercimek yemeği yedim çok şükür bir sorun olmadı bol bol gaz çıkarttık çorba yediğim gün de aynı şekilde fark yok yani 😇

Şehriye çorbasıyla yaşıyorum resmen ya aksine benimde gazım çok anlamıyorum ki nerden oluyo. Demek yemekle alakası yok boşuna aç kalıyoruz
Bende aynı durumdan muzdaribim trendyolda bi gaz ilacı gördüm anne kullanıyor sütle bdbegey geçiyor hem annenin hem bebeğin gazını alıyor yorumlara baktım da olumlu yorumda var olumsuz yorumda baya var karar veremedim bende şuanda indirim varmış

Eklentiler

• Screenshot_20210214-140422.webp
    Screenshot_20210214-140422.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 30
Hangi ağlama ile ne demek istiyorlar ne zaman anlar hale gelcez acaba . Bu açlık ağlaması bu gaz ağlaması bu alt değiştir ağlaması vs gibi 🤪 mesela bizimki ıngaaa diye ağladığında sanırım aç oluyo meme istiyo diye düşünüyorım ben. Doğru mu bilmiyorum ama 🤷‍♀️
Login • Instagram canım buraya bak bende denk geldim

Canim yenidogan döneminde de mi zeytin yağı koyuyodun cok çaresiz hissediyorum hergun kabiz uyararak cikariyorum kakasını
Canım tuvaletini yaparken çok zorlanırsa sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı ısıt asiti gitsin öyle ver bide sakın bebeğin poposunu uyarma çok tehlikeli bence bide alışkanlık yapar bebek kendi yapamaz bu sefer benim bebeğim de kabızlık var kakasını yaparken çok ağlıyor zorlanıyor zeytinyağı iyi geliyor bide su veriyorum faydasını gördüm

Mukuslu kaka bizde 1 hafta fln oldu sonra düzeldi doktor olabilir dedi ona.
Benimde bebeğimin yüzünde küçük sivilceler var ona da doktor çoğu bebekte olur zamanla geçer dedi.
Yarın randevumuz var onda da bu gürültülü gaz ve kakayı soracam inşalalh
Biz de bi hafta sonra 2 aylık olcaz o zaman kontrol edecek kızarıklıklari bana isilik demişti watsaptan fotoğrafını attım sanki çocuğu sarmayinca geçti gibi ama hala tek tük var hala geçmezse bi kontrol edeyim dedi alerji olayını soracağım ben de nasıl takip yapmalıyız diye şüphem o çünkü

Kizlar bebeğim anne sütüyle besleniyor... Günde sabah öğle akşam sam simplex 15 er damla veriyorum ve biogai 5 damla...
Bebeğimin kakası akşam koyu yeşil suluydu🙄damladan mi sutumden mi acaba...

Kızlar d vitamini günğn hangi saati nasıl veriyorsunuz?
Biri bana gündüz ver sonra da güneşe koy dedi bebeği🙄 yenidoğan yoğun ışık sevmez,9 ay karanlık yerden çıktı. Ben akşam ilacı aldığım için akşam başlamıştım. Gündüz mü verilmeli?

Bir de Sezeryan olup dikiş üstü şişen var mı?😶 Benmkinin başlangıç ve bitişinn üstünün 2 cm lik kısımları şişti de
Bana günün herhangi bi saati verebilirsin farketmez demişti

Kızlar bebekleri kaç gibi gece uykusuna yatırıyorsunuz bizim 23 den 24 oldu dün 22 de uyudu bugün 21e çektim inşallah zaten gece 4 den sonra sürekli mızır mızır . Birde yastık kullanıyormusunuz??

Kızlar bebekleri kaç gibi gece uykusuna yatırıyorsunuz bizim 23 den 24 oldu dün 22 de uyudu bugün 21e çektim inşallah zaten gece 4 den sonra sürekli mızır mızır . Birde yastık kullanıyormusunuz??
Valla bizimki genelde 3 e kadar uyumuyo canım ben yastık kullanıyorum çünkü bazen kusabiliyo o yüzden

Back