- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #30.481
Benim 23 günlük hala devam ediyor sarılığı canım. En son iki haftalıkken değeri 10 du.Kızlar sarılığı devam eden var mi hala? 27 günlük olduk hala düzelmedi. Sarılığa üzülürken gaz başladı, sancidan duramıyor çocuk. Emerken de çok zorlanıyor, emdigini de kusuyor. 2 seferdir burnundan da kustuÇok üzülüyorum bu haline.
Oğlum 35 günlük hala geçmedi iki kez sağlık ocağına gittik iki kezde Dr kontrolüne hiç test yapmadilar sık sık emzir zamanla geçer dediler sadeceKızlar sarılığı devam eden var mi hala? 27 günlük olduk hala düzelmedi. Sarılığa üzülürken gaz başladı, sancidan duramıyor çocuk. Emerken de çok zorlanıyor, emdigini de kusuyor. 2 seferdir burnundan da kustuÇok üzülüyorum bu haline.
Mamasına zeytinyağ koyuyormuşum canım. Ben ilk kızımda öyle yapıyordum.Hanimlar uzun aradan sonra mrb fikrinize ihtiyacim var benim oğlum baya kabizlik sorunu yasiyo sutum stresten kesilmek uzere ve dogumdan sonra bi suru saglik sorunu yasadigim icin antibyotik fln kullandigim icin sut vermem yasak mecbur mama kullanıyoruz tum ogunlerde bebelac marka kullanıyorum ama sutsuz kaldigi icin bu sefer kabiz oldu bebegim kabiz yapmayan mama varmi bağırsakları çalıştıran bildiğiniz bi marka varsa paylasirmisiniz kizlar cok zorlaniyo tas parçaları cikariyo hatta cikaramiyo((((
O süpürge benim elim ayağım canım 3 çocukla ev süpürmek gerçekten çok zor olurdu. Yemek yapıp evi topladıysam şükrediyorum. Benimki xiaomi vacuum mop 1C modeli. Sen kendi evine göre seçebilirsinCnm o robot supurgeden memnunmusun markası ne iyi temizliyomu ben hicbisey yapamaz durumdayim ev üstüme geliyor artik yetisemiyorum
Milupa rezene dene cnm. Zeytin yagi ile biz de gunde en az 3 kez yaglariz. Masaj yapariz, cocuk aglar ama susturulamayacak boyuta gelmez. Cunku o boyuta gelmesin diye uğraşıyoruz.Yok canım kolik değil belli saati yok ama hep ağlak mızır mızır D vitamini ocean kullanıyorum acaba onuda kessemmi bilemedim . Dün anason verdim bi işe yaramadı herkeste işe yarayanlar benim oğlanda hiç yaramıyosıcak su torbası değilde zeytinyağ sürüp karnına üstüne kiraz çekirdeği koyuyorum yok yok bekliycez sabırla ama çok sinirliyim ya hiç sabrım kalmadı
Gaz yapan d vitamini hangisi ? Kaçırmışım ben o kısmı kaçırmışımBizimki gece hiç uyulmadığında anca yazıyorum. Bizde onu kullanıyoruz ve çok gazlı. Bunu bırakıp başka bir vitamin ile mesela Ocean D vitaminini mi alıp devam etsem bilemedim şimdi
Kaka sümüksü ve reflü şeklinde kusma varsa doktora söyleyin süt alerjisi olabilir. Bizim doktor kakada sümüksü kıvam , kan vs görürsen bilgim olsun alerji için bakalım demişti.Selam kızlar .bişey sorcam sadece anne sütüyke beslenen bebişlerde kakanız sümüksü mü acaba?
Milupa rezene hangisi canım kimyonlu olanmı fotoğraf atabilirmisinMilupa rezene dene cnm. Zeytin yagi ile biz de gunde en az 3 kez yaglariz. Masaj yapariz, cocuk aglar ama susturulamayacak boyuta gelmez. Cunku o boyuta gelmesin diye uğraşıyoruz.
En önemli bulgu fışkırır tarzda kusma, onun dışında hırıltı ve uykuda huzursuzluk da yapıyormuş. Bebeklerin çoğu yemek borusu daha tam gelişmediği için reflü geçiriyormuş zaten; ama kilo alımında sorun varsa ilaç falan veriliyormuş genelde, diğer türlü kendiliğinden geçmesi bekleniyor 6 aya kadar.Kızlar bide bebeğin reflü olduğu nasıl anlaşılır?
Bana da doktor benzer bir şey söyledi ya, sadece yeşil yeşil sümük görürsen öyle serum fizyolojik uygula dedi, nazonem yazdı burnunu nemlendirmesi için. Biz de normalde her gün yapıyorduk; ama mesela bugün çok hırıltı geldiği için birkaç günün ardına yaptık hem serum hem aspiratör, bir şeyler çıktı yani, ben de şaşırdım ne yapacağımıKızlar şimdi aylık kontrolden geldik. Serum fizyolojigi bebek çok rahatsız olduğunda kullan dedi doktorumuz. Bazı doktorlar da 2 günde bir düzenli yapılmalı diyo kafam karıştısizin doktorlarinizin fikri ne bu konuda
Birazdan atacam cnm. Eczaneden temin ettim ben de..Milupa rezene hangisi canım kimyonlu olanmı fotoğraf atabilirmisin
Biz yarın 40 günlük olacağız sarılık hala var ama azaldı diğer günlere göreKızlar sarılığı devam eden var mi hala? 27 günlük olduk hala düzelmedi. Sarılığa üzülürken gaz başladı, sancidan duramıyor çocuk. Emerken de çok zorlanıyor, emdigini de kusuyor. 2 seferdir burnundan da kustuÇok üzülüyorum bu haline.
Bİzim de 2 haftalıkken 12.8 di. Diğer testlerde bir şey çıkmadı ama Tsh 9 çıkınca 3 hafta sonra tekrar gelin, dedi.Benim 23 günlük hala devam ediyor sarılığı canım. En son iki haftalıkken değeri 10 du.
Bebeğimin de bi ara öyle oldu canım kıpkırmızıydı annem zeytinyağı sürdü hemen geçirdi şükür.Kızlar bebegım cok zor kaka yapiyor o kadar ıkınıyor ki popo deliği kıpkırmızı olmus ve kabarmıs maflor da kullanıyorum ama Zeytjnyagı fln sursem işe yarar mı ki
Bizimki de öyleEn önemli bulgu fışkırır tarzda kusma, onun dışında hırıltı ve uykuda huzursuzluk da yapıyormuş. Bebeklerin çoğu yemek borusu daha tam gelişmediği için reflü geçiriyormuş zaten; ama kilo alımında sorun varsa ilaç falan veriliyormuş genelde, diğer türlü kendiliğinden geçmesi bekleniyor 6 aya kadar.
Ben de oğlumda reflüden şüpheleniyorum, çünkü bazen acı acı yutkunuyor neredeyse nefesi kesilecek gibi oluyor, bir de derin uyurken birden yüzünü buruşturup uyanıyor sanki mide suyu gelip rahatsız ediyor gibi. Kusma da var fışkırma şeklinde olmasa da. Tekrar doktora soracağım kontrole gidince.
Zamanla düşer , sarılık ilk hafta tehlikeli. Artmadıysa daha da artmazBİzim de 2 haftalıkken 12.8 di. Diğer testlerde bir şey çıkmadı ama Tsh 9 çıkınca 3 hafta sonra tekrar gelin, dedi.
Zeytinyağı sür canm masaj yap gecer oda insallahSağol canım öyle yaptım ılık duşa girdim göğsüme bastırarak masaj yaptım ateş ve üşüme gitti ama göğsüm sert hala bakalım gecer inşallah bi kac güne
Canm seninki süt sariligi olabilir o zaman arkadasim çocuğu oyleydi 3 ay sonunda geçtiKızlar sarılığı devam eden var mi hala? 27 günlük olduk hala düzelmedi. Sarılığa üzülürken gaz başladı, sancidan duramıyor çocuk. Emerken de çok zorlanıyor, emdigini de kusuyor. 2 seferdir burnundan da kustuÇok üzülüyorum bu haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?