2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim dermatoloji olduğu için haftada 1 gün çalışıyoruz
Sizce bu sonuç düzenlenmiş mi yksa tamamlanmamis mi sağlık ocagnda yptm
Screenshot_20200430-152104.png

1 nisan benim sat ama ben erken yumurtluyorum 11. Günde ondan görebileceğim galiba 4+1 de gittiğimizde doktor yerini gösterdi hafif belliydi pazartesi net görürüz dedi inşallah sen de görürsün 🙏
hmmm benim muhtemelen 15 - 16 nisan gibi çatladı. ben gerçi her halükarda gidicem pazartesi günü hastaneye değer artmış mı diye bakmaya
doktorumla da görüşürüm.

hmmm benim muhtemelen 15 - 16 nisan gibi çatladı. ben gerçi her halükarda gidicem pazartesi günü hastaneye değer artmış mı diye bakmaya
doktorumla da görüşürüm.
Evet çatlama gününden dolayıdır benim ki hep erken çatlardı inşallah değerin artmıştır ve keseyi görürsün 🙏

30’ unda düzenleme görünüyo ama bence daha girmemişlerdir eğer çok huzursu ederse seni özel hastanede ver hemen kan kürtaj bile olsan o değer anında 0’ a düşmez
Çıkma yasağı var dedigm gibi o 0 görür görmez test yaptm gebelik T baya baya koyu çıktı testin pozitf çıkıp kanın 0 çıkması imkansız beta önce kanda sonra idrarda oluyr bildgm kadaryla

Çıkma yasağı var dedigm gibi o 0 görür görmez test yaptm gebelik T baya baya koyu çıktı testin pozitf çıkıp kanın 0 çıkması imkansız beta önce kanda sonra idrarda oluyr bildgm kadaryla
yok canım yani olmaz canını sıkma girmeyebilirler çalışmıyorlardırda . içine dert edip bebeği üzme 3 gün :) hiç sorun yoktur.

X