- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Korkmalimiyim sizceee ?? Dedigm gibi ne kanamam ne ağrım olduöyle değildir zaten canım adam akıllı düzenlenmemiş gibi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmalimiyim sizceee ?? Dedigm gibi ne kanamam ne ağrım olduöyle değildir zaten canım adam akıllı düzenlenmemiş gibi görünüyor
düzenlenmemiş istem var ama girilmemiş gibi. yok korkma sakin ol bence problem yoktur.Korkmalimiyim sizceee ?? Dedigm gibi ne kanamam ne ağrım oldu
Doktora gitmedim acilde kan testi yptim İlkin 558 dünde sağlık ocagnda kadın doğuma gitmedim henuzDoktorun bişe demediyse sorun yoktur zaten ben de senin değerler gibi bekliyodum acaba ikiz mi diye düşündüm gelecek hafta kontrolüm var o zaman öğreneceğiz
Benim dermatoloji olduğu için haftada 1 gün çalışıyoruzaa bende canım idari izne ayrıldım
Sağlık ocagnda yptrdm diye geç cikiyr olabilir umarım oyledr yksa çok çok üzülürmmbence d
düzenlenmemiş istem var ama girilmemiş gibi. yok korkma sakin ol bence problem yoktur.
hadi ya idari izin olması gerekmez mi yine de ? ben yoğun bakım. idari izin olmasaydı rapor verecekti doktor düşük riski olduğunu düşünüyorlar.Benim dermatoloji olduğu için haftada 1 gün çalışıyoruz
1 nisan benim sat ama ben erken yumurtluyorum 11. Günde ondan görebileceğim galiba 4+1 de gittiğimizde doktor yerini gösterdi hafif belliydi pazartesi net görürüz dedi inşallah sen de görürsünaaa sat ın ne? benim 30 mart acaba pazartesi ben de kese görebilir miyim ya
Sizce bu sonuç düzenlenmiş mi yksa tamamlanmamis mi sağlık ocagnda yptmBenim dermatoloji olduğu için haftada 1 gün çalışıyoruz
Geç döllenmeyse normal canımbenim yaş 30 ilk çocuk
ya ben korktum ama 84 çıktı değerim dün.
sizlerin ne güzel yüksek
hmmm benim muhtemelen 15 - 16 nisan gibi çatladı. ben gerçi her halükarda gidicem pazartesi günü hastaneye değer artmış mı diye bakmaya1 nisan benim sat ama ben erken yumurtluyorum 11. Günde ondan görebileceğim galiba 4+1 de gittiğimizde doktor yerini gösterdi hafif belliydi pazartesi net görürüz dedi inşallah sen de görürsün
30’ unda düzenleme görünüyo ama bence daha girmemişlerdir eğer çok huzursu ederse seni özel hastanede ver hemen kan kürtaj bile olsan o değer anında 0’ a düşmezSizce bu sonuç düzenlenmiş mi yksa tamamlanmamis mi sağlık ocagnda yptmEki Görüntüle 2628452
Evet çatlama gününden dolayıdır benim ki hep erken çatlardı inşallah değerin artmıştır ve keseyi görürsünhmmm benim muhtemelen 15 - 16 nisan gibi çatladı. ben gerçi her halükarda gidicem pazartesi günü hastaneye değer artmış mı diye bakmaya
doktorumla da görüşürüm.
Çıkma yasağı var dedigm gibi o 0 görür görmez test yaptm gebelik T baya baya koyu çıktı testin pozitf çıkıp kanın 0 çıkması imkansız beta önce kanda sonra idrarda oluyr bildgm kadaryla30’ unda düzenleme görünüyo ama bence daha girmemişlerdir eğer çok huzursu ederse seni özel hastanede ver hemen kan kürtaj bile olsan o değer anında 0’ a düşmez
Özel hastanede olduğumdan sorun etmediler doktorumuz birimi kapattı risk almamak içinhadi ya idari izin olması gerekmez mi yine de ? ben yoğun bakım. idari izin olmasaydı rapor verecekti doktor düşük riski olduğunu düşünüyorlar.
yok canım yani olmaz canını sıkma girmeyebilirler çalışmıyorlardırda . içine dert edip bebeği üzme 3 gün :) hiç sorun yoktur.Çıkma yasağı var dedigm gibi o 0 görür görmez test yaptm gebelik T baya baya koyu çıktı testin pozitf çıkıp kanın 0 çıkması imkansız beta önce kanda sonra idrarda oluyr bildgm kadaryla
Umarm oyledr rabbim hayırlısı neyse onu versnyok canım yani olmaz canını sıkma girmeyebilirler çalışmıyorlardırda . içine dert edip bebeği üzme 3 gün :) hiç sorun yoktur.
Evet öyle olur şüphen varsa özel hastanede ver derimÇıkma yasağı var dedigm gibi o 0 görür görmez test yaptm gebelik T baya baya koyu çıktı testin pozitf çıkıp kanın 0 çıkması imkansız beta önce kanda sonra idrarda oluyr bildgm kadaryla
Şans yokki çıkma yasağı var 3 günEvet öyle olur şüphen varsa özel hastanede ver derim
bozma moralini ben neler yaptım bilmediğim bilsen... hiç bişey olmadı çok şükür :) öyle sarılıyorlar ki bize biz bıraksak onlar bizi bırakmaz :)Umarm oyledr rabbim hayırlısı neyse onu versn