Tazecik hamilemiz hoşgeldin ❤Ben geldiimmm taze hamile oldugumu ögrendimmm cok mutluyum sükürler olsun Rabbim nasip etti
Sanırım hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışızBen geldiimmm taze hamile oldugumu ögrendimmm cok mutluyum sükürler olsun Rabbim nasip etti
Canımm şimdi gördüm senin hamile olduğunu çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşBen geldiimmm taze hamile oldugumu ögrendimmm cok mutluyum sükürler olsun Rabbim nasip etti
aaa eveeett :) ama benim yumurtlama erken oldu bigünSanırım hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışızson adet 27 haziran yumurtlama 11 temmuz nasıl gidiyor sizin süreç
Allah razı olsun canım cok sükür oldu❤Canımm şimdi gördüm senin hamile olduğunu çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş❤
Herşey güzel. Sadece iş yaptıkca bel ağrım cok oluyo o kadar senin nasıl?Sanırım hemen hemen aynı günlerde hamile kalmışızson adet 27 haziran yumurtlama 11 temmuz nasıl gidiyor sizin süreç
Gözün aydın canımm bende yarın kan vericem inşallah güzel sonuclar alırızMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de bugün öğrendim.Nisan annesi oluyorum sanırımyarın kan vermeye gidicem
sağolun sizin de gözünüz aydınGözün aydın canımm bende yarın kan vericem inşallah güzel sonuclar alırız
Herşey güzel. Sadece iş yaptıkca bel ağrım cok oluyo o kadar senin nasıl?
yok ben yarın kan vercem canımbenim adet olcakmışım gibi karnım kasıklarım ağrıyor bir haftadır. Doktor bayramdan sonra çağırdı daha hiç gitmedim sen gittin mi ☺
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de bugün öğrendim.Nisan annesi oluyorum sanırımyarın kan vermeye gidicem
Merhaba inşallah öyledirmerhaba herkese,
umarim ben de 2021 nisan annesiyim :)
henuz testte cikmadi ama bir gun geciktim. bu ay hamile kalmami da istiyorduk. eger hamileysem bu bizim iki numara olacak. bir kizim var 4 yaşında.
sağolun inşallah sağlıcakla alırız kucağımızaHayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben 2 kere verdim yarın 3. kez vereceğim kan
Merhaba inşallah öyledir
yaa ne güzelbeklenen dogum tarihlerimiz ayni. 3 nisan :)
biz tatildeyiz, testler evde. bilerek almadim aslinda yanıma. turkiyede degiliz biz kan testi ivir zivir icin ne yapmam lazim burada hic bilmiyorum.yaa ne güzelben evde test yaptım 24 temmuz da pozitif gördüm yumurtlamam bi gün erken oldugu icin 24 temmuzdu regl günüm. Yarın da kan vericem inşallah herşey güzel ilerler
yurt dışında daha farklı işliyo süreç sanırımbiz tatildeyiz, testler evde. bilerek almadim aslinda yanıma. turkiyede degiliz biz kan testi ivir zivir icin ne yapmam lazim burada hic bilmiyorum.