2021 Nisan Anneleri

Ben geldiimmm taze hamile oldugumu ögrendimmm cok mutluyum sükürler olsun Rabbim nasip etti
Ya kız çok sevindim ben mart annesiyim sen Nisan Ya dua ediyordum sana şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Temmuzda hamile kalanlar normalde mart annesi değil mi kız siz Niye buradasınız

Benimde 4.5 ayım takvimlerde harcandı gercekten güvenilmiyor. Bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ettim . Rabbim nasip etti.
Woww ! İnşallah ya bende de aynı şey olur ama sağlıkla olsun inşallah önce duam bu.yine bir kürtaj durumu olursa bilmem tekrar cesaret edebilir miyim....

Dünden önce ve dün T C ye göre daha kopkoyu idi.yumurtlama 2 gün sürdü.bugün çatlama gerçekleşmiş anladığım ki çizgi böyle soluk.bundan sonrası için testlere devam etmeme gerek yok değil mi ? Bu ay ilk denememdi ama ayda bir kez çatlama oluyor ne de olsa...testlerin anlamı yok değil mi ?

Eklentiler

• 06C0FE9D-3965-4D9F-86E0-E572E2EECC75.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 29
gerek yok canım ama yarın son kez yine bi bakabilirsin bazılarında tekrar koyulasma oluyormus

Selam kızlar benim sat 26haziran “Oncomed“ marka test yaptım 2.çizgi silik çıktı.birkaç gün daha bekleyip öyle mi yapsam?bu marka güvenilir mi acaba?bu arada nisan annesi olacakları tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…