- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
Anladım canım inşallah görürsün sonrada kalp atısını duyarsınEvet inşallah ilk olacak , kimyasal dediler 6. Haftadaydm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım inşallah görürsün sonrada kalp atısını duyarsınEvet inşallah ilk olacak , kimyasal dediler 6. Haftadaydm
Amin hepimiz inşallahAnladım canım inşallah görürsün sonrada kalp atısını duyarsın
9 ay bekleyeceğiz bir ömür bakacağız 1hafta beklemez miyizSağol canım inan 2 gün aralık li sandim bide ultrason diye gittim doktor dedi daha erken gözükmez haftaya gel
Teşekkür ederimGözün aydın
anladım canım ama ilk randevu için saglık ocağındakiler yeter sanırımCanım ben istda özel hastaneye gidiyorum. Ben tam kan sayımı istedim sağlık ocağından doktoruma sordum onları kabul etti tabi sağlık ocağında yapılmayan testler var onlarıda ya devlette yada gittiğin özel hastanede yaptırabilirsiniz ben öyle yaptım
9 ay bekleyeceğiz bir ömür bakacağız 1hafta beklemez miyiz
Ailede varsa bu düşüncen normal hadi hayırlısı olsunInşallah ben niyeyse içimden takmı çift mi diye merak geçiyor başka bi merakım yok
Benim sağlık ocağı doktorum madem testin pozitif çıkmiş gerekli tüm tahlilleri yaptıralım sonra seni yormayalim dedi ve kurtuldum bu derttenanladım canım ama ilk randevu için saglık ocağındakiler yeter sanırım
Benimki öyle demedi maalesef. Evde test yaptım pozitif 2 gün geçti diyoruz tekrardan sordu kaç kere pozitifmiydi diye yok negatif ben ruh hastasıyım sonra e nabızdan baktım sonucuma bayram felan girdi gidemedim.Benim sağlık ocağı doktorum madem testin pozitif çıkmiş gerekli tüm tahlilleri yaptıralım sonra seni yormayalim dedi ve kurtuldum bu dertten
Allah korusunnnnnnAilede varsa bu düşüncen normal hadi hayırlısı olsun
Gözünüz aydınÇok şükür iyi haber aldık kese göründü haftaya kalp atışı için çağırdı hadi hayırlısı olsun herkese çok teşekkür ederim ❤
Merhaba hayırlı olsuuuunn kaç haftalıksınızMrb lar bnde dün evde test yaparak gebeligimi öğrendim hemen kan verdim 366 çıktı.
YoksaaaaaAllah korusunnnnnn
nasılsın kuzuuuu moraller yerinde dimi artık inşallah9 ay bekleyeceğiz bir ömür bakacağız 1hafta beklemez miyiz
Şişkinlik hiç mi inmicek acaba diye düşünüyorum bazenHerşey çok güzelde bu şişkinlik ve gaz bitirecek beni
benim sabahları midem kötü oluyo. Bişe yemeye zorluyorum yedikce hep kötü oluyorKızlar bulantınız ne alemde¿