• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Canım sakin ol önce bak stres bebeğine zarar herkesten önce. Evet ayıp etmişler başka gün ay mı kalmadı doğum ayını secmek çok yanlış olmuş ama herkesin kendi kararı. Sen bebeğine odaklan bu günler geri gelmeyecek git eşinle geçir bu süreci doğumu neden Dubai de yapmıyorsun ki ? Dubai de yaşıyordun dimi ?
Bence sen hemen bi “b” planı devreye sok Dubai de eşinle sakin sakin ilerlet bu sureci
Evet canım çok haklısın öyle yapacağım artık. Ve bizim Türk grupları var ordan yardımcı teyze olarak yazanlar oluyordu bir ilan veririm bakalım ne çıkacak bakarsın kendi annemden iyi bile olabilir.

Bu örnek takım canım sayfada olan 😅 Benim oğlumun ismi Hamza Yahya olacak inşallah 🥰🥰🥰 Elime ulaşınca paylaşırım görüntüsünü 😊
Çok güzel ismi benim 2. Oğlumda yahya doğdu doğalı öyle huzurlu coook tatlı teyzesi darısı başına
Hocalar kocanla oturmazsan çayını içmezsen hizmet etmezsen sohbet etmezsen okuduğun boşa diyor dedi ben çayını pişiriyorum yanına indiriyorum Bi yardım istemiyorum sadece çocuk kendiyle oynamaya çalışıyor ona da kendi karşılık vermiyor diye sinirleniyorum yorgunmuş ben niye oynatmıyor muşum gündüz ilgilendiğim yetmiyor gibi dün parka indirdim baskıdan adım atamadım biraz oynattım yine de hamileliğim riskli olmasına rağmen bunda naz yapmadım ya ondan üstüme gelmeye çalışıyor ne yapayım yani Bi ibadet de mi etmeyelim kendiler için
Sen bakma o hocalara Amelin kabul olmasina tek bir engel vardir oda şirk koşmak onun dışında yaptığımız doğrular ayrı yanlışlar ayrı. Allah anlayış nasip etsin canım eşine bu süreçte. Biz beraber türkçesini sahurda dinliyoruz 1 saat. arapcasini gercekten oturup okumaya benimde vaktim yok hem bu şekilde daha öğüt verici ve feyizli oluyor.

O zaman mecbur siddet uygulayacaksn ahahhaa 😂😂
Aradığım cevap 🤣

Belli olmaz, belki gelirler. İsteyen gelsin kapımız açık tabi deyin😉 Dönünce de normal sıklığınızda iletişimde kalmaya devam edin. Uzakta olunca onlar da ararlar zaten sizi. Merak etmeyin uzaklaşınca düzelir 🙏
Hiç sanmıyorum canım yemin ettim zaten kendime kapımın önüne kadar gelseler açıp da içeri almayacağım bu saatten sonra. Diyorum ya torununun olmasınasevinmeyen arayıp bir tebrik dahi etmeyen aile işte.

Evet canım çok haklısın öyle yapacağım artık. Ve bizim Türk grupları var ordan yardımcı teyze olarak yazanlar oluyordu bir ilan veririm bakalım ne çıkacak bakarsın kendi annemden iyi bile olabilir.

Umarım her şey gönlünce olur, stresten uzak durup bebeğini ve kendini düşün. Her şey hep güzel olsun ikiniz için de..

Sanmıyorum geleceklerini zaten ben bütün çileyi tek başıma çektikten sonra gelmesinler daha iyi. Sıra bana gelince hep bahaneleri olur. Annemin dizleri ağrıyor uçakta oturup gelmez 5 saat. Vizeden muaf olmalarına rağmen benim için fedakarlık yapmazlar. Onlara güvenip orda yapmayı düşünsem yine hayal kırıklığına uğrayacaktım. En azından belli oldu erkenden.
Canım illede dile getir bunu unutmayacağını kırıldığını sonra yapılan tavrı üstlerine bile almayıp karakterimize bağlayıp birde haklı çıkmaya çalışıyorlar.

Kızlar hepinize teşekkür ederim, zor oldu ama yerleştim. Henüz tam olarak bitmedi ama zamanla düzenim oturacak diye umut ediyorum. Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Geçmiş olsun ve tebrik ederim gerçekten zor bir süreç. Artık dinlene dinlene halledersin yorma kendini aman :)

Kayinvalidem dun aksam herseyi almissiniz insan bizede soylerdi bilmemne mikirdandi bnde cok soylenme al bunu keyfimize bakalm dedim cok bozuldular tabi ama mecbur almak zorunda kaldilqr 😁😁 elele amore 2 ninde linkini gonderdim bunu istiyorum dedim tabi biraz yikildilar ama ahahhahah 😁😁😁
Ne guzel soylemissin afferin ben sadece sinir yapip susuyorum benimkide cok merakli herseye cok mutlu ama daha hic bisey gelmedi😂

Benim.esim asker ama yakinda erkek siginma evine yerlesebilir o dereceyiz evin icinde tazmanya canavari gibi bisey oldum 😂o kdr gergin ve saldrganimki adam oturuyor ne oturuyorsn diyorum kalkiyor yemek yqpiyor sen napiyorsn mutfakta diyorum urun getiren kargoculari hirpaliyorum vs vs 😁pis bisey oldum iyice
Ben cok sakin bi hamilelik geciriyorum ama ben asil lohusaliktan korkuyorum ozaman kendime bile tahammulum kalmayabilir😂

Kizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım

Kızlar siveno kullananlar sizin de deterjanın yapısı su gibi mi? Kokusu vs var ama yapısı su gibi olduğu için içime bir kurt düştü. Muhtemelen organik olduğu için böyle ama internette de bilgi bulamadım.

Back