2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar simdi doktordan geliyoruz özelde yeni bir doktora basladık ilk randevuydu kalp atışını göremeyiz muhtemelen demisti basta doktor ama gördük cok şükür insallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerler🥰 Darısı tüm bekleyen annelerin başına insallah❣

benim de randevum yarındı, 6+3te, kalp atisi duyulmayabilir diye onumuzdeki haftaya aldılar.

Darısı başınıza insallah sizde görün tez zamanda 6+5 bugun 🥰
Canım foto varmı bebeğin benim dikkatimi bişey cekti kese içinde bişey var inşallah bebektir üstte çizgi gibi

Eklentiler

• 753C6CD8-7364-4BDB-99CC-F0F5F86E0242.jpeg
    753C6CD8-7364-4BDB-99CC-F0F5F86E0242.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım foto varmı bebeğin benim dikkatimi bişey cekti kese içinde bişey var inşallah bebektir üstte çizgi gibi

var canım bu hizalı olan bebek yanındaki yuvarlak görünümde yolk kesesi. Benimkinde de bebek düz gözüküyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200810-222121_Video Player.jpg
    Screenshot_20200810-222121_Video Player.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 57
Garanti olsun diye demek ki, bizim minikte dlktoru baya ugrastrdı atımı yakalayana kadar 😅 Geç olsun garanti olsun canım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼

Kizzzzzzz😊🥰🥰

Erkek bebek geç hareketleniyor kızı ben 11 haftada hissediyordum doktor inanmadi yattım sedyeye balık gibi kaymisti😅😅😅😅🤣

Kizzzzzzz😊🥰🥰

Erkek bebek geç hareketleniyor kızı ben 11 haftada hissediyordum doktor inanmadi yattım sedyeye balık gibi kaymisti😅😅😅😅🤣

yaa kese şekline göre erkek diyorlar bide daha bir sürü seyler oldu sayması bile zor hep erkek konuşmaları geçiyor benim icimden de öyle geliyor ama bakalım Rabbim ne nasip ederse hayırlısıdır🥰🥰 Ama gecerli bir bilgi verdin teşekkür ederim canımmm😉😇

X