2021 Nisan Anneleri

İmkan var yatıyoz çok şükür canım birde çalışanlar var onlar napsın bende işten yeni ayrıldım valla zorlancakmısım yani
o zaman mecbur yatamıcaktık valla ama Allah yardım ediyor benim bi kac gündür sabahları midem cok kötü oluyo dün sabah kuzenim geldi kahvaltıya hic rahatsız olmadım

Kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. Ben ocean mummy kullanıyorum, halsizliğime biraz iyi geliyor. Multivitamin çünkü ama Bugün kafamı kaldıramayacak kadar halsizim.

Bugün ben de doktor kontrolüne gittim keseyi gördük, beta 2900 çıktı çok şükür 19 ağustosta kalp atışı için çağırdı. Yalnız çift rahimli olduğumu söyledi tam iki ayrı rahim değil ama kalp şeklindeymiş. Erken doğum riski olabilir dedi. Çevrenizde böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba biraz endişelendim inşallah bir sıkıntı olmaz

tamam canım bu şişkinliğe de iyi gelir mi acaba
Canım şişkinliğe çok iyi geleceğini sanmıyorum.gebelikte soluksuz kalma hissi ,kabızlık gibi şeyler vücut yavaşlayıp keseye gıda ve oksijen aktarımı Yaptığından ona da yettirebilmeye çalıştığı için oluyor.şişkinlik de vücudun sindirim mekanizmasının yavaşlamasından kaynaklı.hamileliğe adaptasyon 2. Adet de geçince ancak toparlanıyor ,tamamlanıyor.

Bi süre daha böyle olcak o zaman

Gözün aydın canım kalp atısınıda duyarız inşaallah
Ben hsg cektirdigimde kalp seklinde rahmin ters demişti ama gebelik için hiç bir sorun yok demişti sadece biraz adet sancısı oluyormuş böyle olanların bicok kadında da görülen bişeymiş arastırmıstm ozaman ve benimde sancım olurdu adette gercekten.ama bir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle inşaallah biz dikkatli olucaz Rabbimde hayırlısıyla saglıklı verecek inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…