- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
İmkan var yatıyoz çok şükür canım birde çalışanlar var onlar napsın bende işten yeni ayrıldım valla zorlancakmısım yaniBütün gün yatcam galiba
Hayırlısı olsun saglıklı olsun da canımSöyledim doktora 1 temmuz düşük diye bişey demedi 5 haftalık hamilesin dedi ultrasonda hesaplıyolarya sanırım ondan öyle dedi
o zaman mecbur yatamıcaktık valla ama Allah yardım ediyor benim bi kac gündür sabahları midem cok kötü oluyo dün sabah kuzenim geldi kahvaltıya hic rahatsız olmadımİmkan var yatıyoz çok şükür canım birde çalışanlar var onlar napsın bende işten yeni ayrıldım valla zorlancakmısım yani
Hayırlısı canım.haberdar et.psikolojik olarak nasılsın?Yarın 10 da
Mineral için günde bir tane içiliyor ama açıtıpında bir on dk açık beklet biraz asit gitsinKızlar hamilelikte soda icilir mi?
tamam canımMineral için günde bir tane içiliyor ama açıtıpında bir on dk açık beklet biraz asit gitsin
Bakalım daha neler görcezo zaman mecbur yatamıcaktık valla ama Allah yardım ediyor benim bi kac gündür sabahları midem cok kötü oluyo dün sabah kuzenim geldi kahvaltıya hic rahatsız olmadım
Doktorum bana diofol önerdi onu kullanıyorumKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. Ben ocean mummy kullanıyorum, halsizliğime biraz iyi geliyor. Multivitamin çünkü ama Bugün kafamı kaldıramayacak kadar halsizim.
Canım şişkinliğe çok iyi geleceğini sanmıyorum.gebelikte soluksuz kalma hissi ,kabızlık gibi şeyler vücut yavaşlayıp keseye gıda ve oksijen aktarımı Yaptığından ona da yettirebilmeye çalıştığı için oluyor.şişkinlik de vücudun sindirim mekanizmasının yavaşlamasından kaynaklı.hamileliğe adaptasyon 2. Adet de geçince ancak toparlanıyor ,tamamlanıyor.tamam canımbu şişkinliğe de iyi gelir mi acaba
Folidays kullanıyorum ben canım onda da b12 d falan takviye varKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. Ben ocean mummy kullanıyorum, halsizliğime biraz iyi geliyor. Multivitamin çünkü ama Bugün kafamı kaldıramayacak kadar halsizim.
Gözün aydın canım inşaallah kalp atışlarını da duyarız mucizelerimizinBugün hastahaneye gttim 5+6 da kese mi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim inşallah
İnşallah canım inşallahGözün aydın canım inşaallah kalp atışlarını da duyarız mucizelerimizin
Bi süre daha böyle olcak o zamanCanım şişkinliğe çok iyi geleceğini sanmıyorum.gebelikte soluksuz kalma hissi ,kabızlık gibi şeyler vücut yavaşlayıp keseye gıda ve oksijen aktarımı Yaptığından ona da yettirebilmeye çalıştığı için oluyor.şişkinlik de vücudun sindirim mekanizmasının yavaşlamasından kaynaklı.hamileliğe adaptasyon 2. Adet de geçince ancak toparlanıyor ,tamamlanıyor.
Gözün aydın canım kalp atısınıda duyarız inşaallahBugün ben de doktor kontrolüne gittim keseyi gördük, beta 2900 çıktı çok şükür19 ağustosta kalp atışı için çağırdı. Yalnız çift rahimli olduğumu söyledi tam iki ayrı rahim değil ama kalp şeklindeymiş. Erken doğum riski olabilir dedi. Çevrenizde böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba biraz endişelendim inşallah bir sıkıntı olmaz