2021 Nisan Anneleri

Bilmiyorum kuzum...dün oldu.belimde hali hazırda minik bir ağrı var tahdit misali bekleyen..onun dışında ara ara renksiz geliyor.adetine bir iki gün kala mı oldu kuzum senin de?

Canım kalp atışı için 6+3 te duymuştum ben kızımda
bugün gittim kese gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi. beta istemedi bir hafta on gün sonra gel dedi.kaç haftalık diye sorduğumda 4 haftalık dedi. son adetin ilk günü 26 hazirandı 4 hafta demesi normal mi acaba? bir de 4+ gibi tabirler neye göre söyleniyor? çok ilgisiz bir doktor olduğundan soramadım

Bilmiyorum kuzum...dün oldu.belimde hali hazırda minik bir ağrı var tahdit misali bekleyen..onun dışında ara ara renksiz geliyor.adetine bir iki gün kala mı oldu kuzum senin de?
Adet günümde gelmişti benim. Ayrıca renksiz akıntı oluyor benimde bu hafta kontrolüm var bakalım. Sende randevu al bence.

Geç döllenme mi oldu acaba?

Adet günümde gelmişti benim. Ayrıca renksiz akıntı oluyor benimde bu hafta kontrolüm var bakalım. Sende randevu al bence.
Ay aksi gibi hepsi dolu tatlım.iki doktorum var biri eğitimde imiş diğerini boş bulmak mucize zaten ama tekrar yaşarsam gideceğim.durumu söyleyince araya sıkıştırarak da alıyorlar.benim adete 2 gün vardı canım.bugün veya yarın adet günüm hoş tam konduramıyorum ama....belimde kasığımda hafif ağrım var.adet zamanı oldu mu her an aynı akıntı geldi geliyor hissi kuzum sende de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…