Hayırlısıyla inşallah görürsünKızlar günaydın 11 de randevum var keseyi görmek için dua edin
Cok asırı degil cok sükür canımBulantılar ne durumda canım
Bu seferde benim başladı kız gece uyandım bulantıdan uyuyamadım şimdi de hafif var inşaallah böyle devam etmez yaCok asırı degil cok sükür canım
Bulantı fenaymış gerçekten.. Sağlıklı olsun da annesi çeker onun için herşeyiBu seferde benim başladı kız gece uyandım bulantıdan uyuyamadım şimdi de hafif var inşaallah böyle devam etmez ya
Bilmiyorum kuzum...dün oldu.belimde hali hazırda minik bir ağrı var tahdit misali bekleyen..onun dışında ara ara renksiz geliyor.adetine bir iki gün kala mı oldu kuzum senin de?Benimde bat ta bir kaç kez gelmişti sonra kesildi. Doktora söyledim, şuan yeni olduğu için 1 hafta sonra bir bakalım dedi. Kötüye yormadı bence yoksa hemen muayene ederdi.
Sende kötü yorumlama bence yerleşme kanamasıdır o
Öyle canım sağlıklı olsunlar en önemlisi. Ben normalde de kusmaktan cok korkarım umarım kusturmazBulantı fenaymış gerçekten.. Sağlıklı olsun da annesi çeker onun için herşeyi
canım 1 temmuzda boş gebelik nedeniyle düşük yaptım hemen hamile kaldım ondan bilmiyorum adetimiMaasallah son adet tarihim beklenen adet tarihin kacti bende kan vermeye gidicem 9 dayarın öğlen çıkar benim
Canım senin son adet tarihin neydiÇok şükür yinede doktora git benimde bugyn altımda çok ağrı var
Canım 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım bilmiyorum haftasını o yüzden anca ultrasonda belli olur kaç haftalık haber ederim tabikiHayırlısıyla görürsün inşaallah canım haber ver bizede kaçıncı haftadaydın
amin canım inşallahhhHayırlısıyla inşallah görürsün
Şimdi sana yazacaktım canım.dün yazdıktan sonra bir kere daha çok az afedersin sümüksü bir akıntı geldi ve kesildi.hafif ağrım var var yok arası belimde kasığımda.senin nasıl bugün tatlım? Akıntı kıvamın nasıldı?M Montessoriannesi Canım nasıl oldun.
bugün gittim kese gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi. beta istemedi bir hafta on gün sonra gel dedi.kaç haftalık diye sorduğumda 4 haftalık dedi. son adetin ilk günü 26 hazirandı 4 hafta demesi normal mi acaba? bir de 4+ gibi tabirler neye göre söyleniyor? çok ilgisiz bir doktor olduğundan soramadımCanım kalp atışı için 6+3 te duymuştum ben kızımda
Adet günümde gelmişti benim. Ayrıca renksiz akıntı oluyor benimde bu hafta kontrolüm var bakalım. Sende randevu al bence.Bilmiyorum kuzum...dün oldu.belimde hali hazırda minik bir ağrı var tahdit misali bekleyen..onun dışında ara ara renksiz geliyor.adetine bir iki gün kala mı oldu kuzum senin de?
canı kişiden kişiye göre çok fark ediyo oÖyle canım sağlıklı olsunlar en önemlisi. Ben normalde de kusmaktan cok korkarım umarım kusturmazçok erken başlamadımı ya
Geç döllenme mi oldu acaba?bugün gittim kese gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi. beta istemedi bir hafta on gün sonra gel dedi.kaç haftalık diye sorduğumda 4 haftalık dedi. son adetin ilk günü 26 hazirandı 4 hafta demesi normal mi acaba? bir de 4+ gibi tabirler neye göre söyleniyor? çok ilgisiz bir doktor olduğundan soramadım
Ay aksi gibi hepsi dolu tatlım.iki doktorum var biri eğitimde imiş diğerini boş bulmak mucize zaten ama tekrar yaşarsam gideceğim.durumu söyleyince araya sıkıştırarak da alıyorlar.benim adete 2 gün vardı canım.bugün veya yarın adet günüm hoş tam konduramıyorum ama....belimde kasığımda hafif ağrım var.adet zamanı oldu mu her an aynı akıntı geldi geliyor hissi kuzum sende de?Adet günümde gelmişti benim. Ayrıca renksiz akıntı oluyor benimde bu hafta kontrolüm var bakalım. Sende randevu al bence.
Randevundan sonra mutlaka yaz beni etiketle çok merak ettim.inşallah herşey yolundadır.Adet günümde gelmişti benim. Ayrıca renksiz akıntı oluyor benimde bu hafta kontrolüm var bakalım. Sende randevu al bence.