2021 Nisan Anneleri

bugün gittim kese gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi. beta istemedi bir hafta on gün sonra gel dedi.kaç haftalık diye sorduğumda 4 haftalık dedi. son adetin ilk günü 26 hazirandı 4 hafta demesi normal mi acaba? bir de 4+ gibi tabirler neye göre söyleniyor? çok ilgisiz bir doktor olduğundan soramadım
canım ilk kontrollerde 4 yada 5 diyolar zaten takma önemli olan kalp atısı ondan sonra zaten ileri yada geri olabiliyomuş oda normalmiş zaten

DSC_0876.JPG

bu da fotosu teyzeleri daha kendisi gözükmüyor ama onu da görürüz inşallah 🙏

Şimdi sana yazacaktım canım.dün yazdıktan sonra bir kere daha çok az afedersin sümüksü bir akıntı geldi ve kesildi.hafif ağrım var var yok arası belimde kasığımda.senin nasıl bugün tatlım? Akıntı kıvamın nasıldı?
Benimki kahverengi akıntı şeklinde. Şuan Çok çok az var çok halsizim bulantım başladı belimde karnimda ağrılar var. canım ben dış gebelikten korkuyorum.

Beni tarif etmişsin..Kendime bile kokuyorum ağız tadım yok açlıktan geberiyorum ama yemek yediğimde kusuyorum..ilkinde de mide bulantim falan vardı ama kendimden bukadar gecmemistim yaşında getirdiği olabilir diyorum.Ama bu sefer çok farklı halsizligim kolumu kaldırasim yok..
Allah yardımcımız olsun 1 aya geçer inş bu durum

Kızlar keseyi gördüm 5 haftalık dedi suan herşey normal ama kalp atısını görmeden bişey diyemeyiz dedi 15 gün sonra cagırdı nolur dua edin boş olmasın yoksa tüp bebek yaptırıcaz oda muaama olacakmı olmayacakmı

Eklentiler

• 302F42D5-A6C7-4AF6-8BC4-6DB2C7F24E25.jpeg
    302F42D5-A6C7-4AF6-8BC4-6DB2C7F24E25.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar keseyi gördüm 5 haftalık dedi suan herşey normal ama kalp atısını görmeden bişey diyemeyiz dedi 15 gün sonra cagırdı nolur dua edin boş olmasın yoksa tüp bebek yaptırıcaz oda muaama olacakmı olmayacakmı
Hayırlısıyla sağlıklı olur inşaallah canım peki son adet tarihini nezaman sayacakmıssın düşüğün başladıgı tarihimi

Gözün aydın sıra kalp atışlarında🥰😍

X