- 24 Nisan 2020
- 242
- 196
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 haftalık mı ? 4. Hafta da kese bile gözükmeyebilir 1500 değer de vajinal ultrasndan gözüküyo kalp atısı duyulamaz kiArkadasım 4 haftalıkken duydum ben fln diyince huzursuz oldum bian nebılım cok bekledım bı bebegi Rabbım kimsenın kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin peki belirtiler nezaman başlar benım hafif mide bulantısı ve şişlikten baska belirtim yok
şüpheli alan için ne demek istedi acaba? Keşke biraz açık konuşsalar doktorlarKızlar doktora gittim görünmez ama kese bakalım dedi baktı kese için şüpeli alan var dedi yani anladığım oluşmaya calısıyo cuma tekrar gidicem ama bugün kan verdim 2 katına cıkarsa süper olacak
Yani oluşmaya calısan bi kese Şüpeli dediği o alanda kese oluşmaya calısıyo demek cuma daha belli olur muhtemelen eğer kan değerimde 2 gün önceye göre iyi cıkmıssa tamamdırşüpheli alan için ne demek istedi acaba? Keşke biraz açık konuşsalar doktorlar
kaç haftalıksın canım suan erkenmi gittin doktoraYani oluşmaya calısan bi kese☺ Şüpeli dediği o alanda kese oluşmaya calısıyo demek cuma daha belli olur muhtemelen eğer kan değerimde 2 gün önceye göre iyi cıkmıssa tamamdır
haftamı hesaplayamıyorum çünkü 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım artık benek büyürse ultrasonla hesaplanırkaç haftalıksın canım suan erkenmi gittin doktora
2 güne gözükür o zaman kese hadi hayırlısı olsun inş güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doktora gittim görünmez ama kese bakalım dedi baktı kese için şüpeli alan var dedi yani anladığım oluşmaya calısıyo cuma tekrar gidicem ama bugün kan verdim 2 katına cıkarsa süper olacak
Cok iyi ya allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bizeTeyzoşlar biz bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür herşey yolundaymış. Kese çok düzgün dedi birde kan tahlili istedi doktor bugün hallettim hepsini. Bu arada sata göre 7+2 ultrasona göre 7+0 çıktı doğum tarihi martın son haftası gözüküyor. Allah hepinizede nasip etsin inş
amin canım inşallah dua et bizede2 güne gözükür o zaman kese hadi hayırlısı olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz
Anladım canım büyük ihtimal düşükten 14-15 gün sonra felan yumurtlama olmusturhaftamı hesaplayamıyorum çünkü 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım artık benek büyürse ultrasonla hesaplanır
Bugün doktor benimde öyle hesapladı arada kaldık 15 haziranda düşük yapmıştım bende ama düşük yaptığın ilk günü adet başlangıcı sayacaksın canımhaftamı hesaplayamıyorum çünkü 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım artık benek büyürse ultrasonla hesaplanır
İnş canımCok iyi ya allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bize
İmkansız canım ya o haftasından emin değil yada duydum felan sanıyor ben diğer hamileliğimde 5.hafta da gittim görmüştümArkadasım öle dedi kalp atısını duydum fln dedı huzursuz oldum kesede bebek nezaman göruluo peki