Ya inşallah etmezAkşam eve geldik ateslendi gbi.İns devam.etmez dayanamiorm artik hastaliga cok yoruldum.
Bugun ise gidemedim doktora goturcek kimse yoktu mecbur ben goturdum.El ayak agiz yada adenovirus 2 sinden biri dedi zaten kac gun gecti bulana kdr.Ates suan inio ilacla Allahtan genel hali ii.Corba fln yaptim bol bol sebze yaptim hangisini yerse artik.Agzinin icinde yara var.Ya inşallah etmez
Cok gecmis olsun artik ya. Sikinti cekiyorsunuz insallah bagisiklik da gucleniyordur. Cesit cesit virus var off! Nasil korunacak bu cocuklar viruslerden. Karamurver pekmezi veriyorum, faydasi oluyor mu bilmiyorum.Bugun ise gidemedim doktora goturcek kimse yoktu mecbur ben goturdum.El ayak agiz yada adenovirus 2 sinden biri dedi zaten kac gun gecti bulana kdr.Ates suan inio ilacla Allahtan genel hali ii.Corba fln yaptim bol bol sebze yaptim hangisini yerse artik.Agzinin icinde yara var.
Vücutta döküntü var mı?Bugun ise gidemedim doktora goturcek kimse yoktu mecbur ben goturdum.El ayak agiz yada adenovirus 2 sinden biri dedi zaten kac gun gecti bulana kdr.Ates suan inio ilacla Allahtan genel hali ii.Corba fln yaptim bol bol sebze yaptim hangisini yerse artik.Agzinin icinde yara var.
Çok geçmiş olsun ama gerçekten çok zor yani hastalıkları daha okula başlamadılar bir de kreş ortamları olacak.Bugun ise gidemedim doktora goturcek kimse yoktu mecbur ben goturdum.El ayak agiz yada adenovirus 2 sinden biri dedi zaten kac gun gecti bulana kdr.Ates suan inio ilacla Allahtan genel hali ii.Corba fln yaptim bol bol sebze yaptim hangisini yerse artik.Agzinin icinde yara var.
Bogazda aft ne demek ya. Nefes alirken acitiyordur. Bir defa basima geldi. Benim donem donem tonsil taslarim oluyor. Parmagimla genizime masaj yaparak cikariyprum onlari yoksa agiz kokusu oluyor. Gecenlerde aceleyle tahris etmisim bogazimi aft oyle oldu. Gercekten zordu, bir an once gecsin sizde deVücutta döküntü var mı?
Karadut vermişti oğluma el ayak hastalığında.
Bizim Ela da boğazındaydı aftlar.
Ama hiç durmuyordu Crp falanda yüksekti enfeksiyonda başlamıştı 1 gece yatırdı ertesi gün çıktık.
Gargara verdi özel yapım bende de vardı ya boğazımda aft yapayım dedim ne mümkün acayip acı..
Karamurver bende veriyordum resverol yazdi o bitince buna gectim.Valla son 1 saate kdr iyiydi ama agzindaki yaradan beslenmesi bozulmaya basladi.Yarin ise gidicdm simdi emio rahatta yarin napicaklar bilmiorm bari yarib cuma olsaydi 1 gun idare edilrdi ben izni uzatsam isyeri icin skinti valla bilmiorm cok zordaym suan.Annemde pek saglikli deil onunda bogazi agriomis ama ne yapabilirim bilmiorm.Cok gecmis olsun artik ya. Sikinti cekiyorsunuz insallah bagisiklik da gucleniyordur. Cesit cesit virus var off! Nasil korunacak bu cocuklar viruslerden. Karamurver pekmezi veriyorum, faydasi oluyor mu bilmiyorum.
Bizim de 2-3 gundur arada gelen hafif ates oldu. Benim burnumda da ucuk cikti sanki ates nefes aliyordum oncesinde. Istah yine gitti, bol siviyla beslemeye calisiyorum. Hemen yuzu kuculuveriyor, elime kemikleri geliyor. Kopekler sismis gibi. Hem virus hem dis zorladi biraz.
Evet pelinin bogazindada var ama selim kdr deil Selimde cok perisan olmustuk bizim ilimizdeki en agir vakaymos tirnaklari fln dokulmustu.Cok cok zor gunler gecirmistik.Pelin sanki daha ii ama dilindeki cok acio.İns saat ilerledikce artmaz.Bogazda aft ne demek ya. Nefes alirken acitiyordur. Bir defa basima geldi. Benim donem donem tonsil taslarim oluyor. Parmagimla genizime masaj yaparak cikariyprum onlari yoksa agiz kokusu oluyor. Gecenlerde aceleyle tahris etmisim bogazimi aft oyle oldu. Gercekten zordu, bir an once gecsin sizde deBoyle zamanlarda bu bogaz gargaralari da cok acitiyopr iyice tahris ediyor gibime geliyor. Ilik yumusatan seyler sanki daha iyi geliyor bana.
Canım boğazındaki aftlar tamamen geçmiş çok şükür.
Ay sizde hasta olmuşsunız şimdi nasıl kuzum?Cok gecmis olsun artik ya. Sikinti cekiyorsunuz insallah bagisiklik da gucleniyordur. Cesit cesit virus var off! Nasil korunacak bu cocuklar viruslerden. Karamurver pekmezi veriyorum, faydasi oluyor mu bilmiyorum.
Bizim de 2-3 gundur arada gelen hafif ates oldu. Benim burnumda da ucuk cikti sanki ates nefes aliyordum oncesinde. Istah yine gitti, bol siviyla beslemeye calisiyorum. Hemen yuzu kuculuveriyor, elime kemikleri geliyor. Kopekler sismis gibi. Hem virus hem dis zorladi biraz.
Bizimki hafif geldi gecti oyle. Dis mi artik bilemiyorrum Cok huysuz ve istahsiz ya. Yemeyince hemen zayifliyor. Cok fark ediyor. Doktorlar kiloyla ilgili bir sey demiyor ya. Sadece 1 dr zayif yedireceksin meme vermeyeceksin dedi yorum olarak. Meme neredeyse vermedigim gunler de oldu ama fark etmedi ki! Biz de ocakta tekrar bir baktiririz artik kana Ankara'da.Ay sizde hasta olmuşsunız şimdi nasıl kuzum?
Yok ya demiyor.Bizimki hafif geldi gecti oyle. Dis mi artik bilemiyorrum Cok huysuz ve istahsiz ya. Yemeyince hemen zayifliyor. Cok fark ediyor. Doktorlar kiloyla ilgili bir sey demiyor ya. Sadece 1 dr zayif yedireceksin meme vermeyeceksin dedi yorum olarak. Meme neredeyse vermedigim gunler de oldu ama fark etmedi ki! Biz de ocakta tekrar bir baktiririz artik kana Ankara'da.
Demir dusukse neden bir sey onermedi ki?Yok ya demiyor.
Yemiyor diyorum hiçbir şey demiyor.
Ama böyle devam ederse oğlumunda doktoru en son diyeceği memeyi bıraktır diyecek şuan demiyor ama ilerleyen aylarda diyecektir.
Bizde mesela demir bağlama ferritin hgb iyi ama fe (demir) çok düşük.
O da işte yemediği için diyor.
Kan damlasını bile değiştirmedi.
Demir bağlama ferritin ve hgb normal olduğu için gerek duymadı.Demir dusukse neden bir sey onermedi ki?
7. ayda bizim de demir yok denecek kadar azdi. Ferro sanol surup o kadar iyi gelmisti ki hem agzina biseyler almaya basladi hem de huzursuzlugu azalmisti. Kan can oldu gercekten. Simdi fotograflara bakiyorum oncesi ve sonrasi cok farkli o ay. O ay 1 kilo almisti, bizim icin mucize gibiydi. Kim bilir 4. aydan baslasak bugunlere ne olumlu etkisi olurdu.
Demiri kaçtı peki?Demir dusukse neden bir sey onermedi ki?
7. ayda bizim de demir yok denecek kadar azdi. Ferro sanol surup o kadar iyi gelmisti ki hem agzina biseyler almaya basladi hem de huzursuzlugu azalmisti. Kan can oldu gercekten. Simdi fotograflara bakiyorum oncesi ve sonrasi cok farkli o ay. O ay 1 kilo almisti, bizim icin mucize gibiydi. Kim bilir 4. aydan baslasak bugunlere ne olumlu etkisi olurdu.
Bizden tam kan ve ferritin istedi sadece. Bir de fe degeri mi varmis bilmiyorum. Ferritin dusuktu. 5. ayda bir doktora gittimistik sidefer diye bir demir damlasi vermisti 7. ayda diger doktora gidinceye kadar kullandik onu. En ufak bir degisiklik olmamis. sonra fero sanol surup degistirdi degeri.Demiri kaçtı peki?
Birkaç demir değeri var onlardan hangisi düşüktü?
Mesela demir için 4 değer bakılmış bizde sadece biri düşük bizde o da hiçbir şey yemediği için dedi.
Bizim ferritin 60 gelmiş mesela daha önce 11miş.Bizden tam kan ve ferritin istedi sadece. Bir de fe degeri mi varmis bilmiyorum. Ferritin dusuktu. 5. ayda bir doktora gittimistik sidefer diye bir demir damlasi vermisti 7. ayda diger doktora gidinceye kadar kullandik onu. En ufak bir degisiklik olmamis. sonra fero sanol surup degistirdi degeri.
Geçmiş olsun bayadır bildirim gelmiyordu bana. Biliyor musun geçen hafta benim de önce boğazımda aft oldu sonra küçük dil şişti üstüne de öksürük oldu ve sesim gitti şu an sesim yok.Vücutta döküntü var mı?
Karadut vermişti oğluma el ayak hastalığında.
Bizim Ela da boğazındaydı aftlar.
Ama hiç durmuyordu Crp falanda yüksekti enfeksiyonda başlamıştı 1 gece yatırdı ertesi gün çıktık.
Gargara verdi özel yapım bende de vardı ya boğazımda aft yapayım dedim ne mümkün acayip acı..