Anneler kıyamıyor cocuklarina normal oyle demesi.Ben suspus kalirim huyum kurusun sonra kendimi yer dururum. Aman yanlış anlamasın, aman saygısızlık yapmış olmayım, eşim üzülmesin diye diye
Eşim söylesin geçsin gitsin ya gerçi geçen story paylaşmıştım eşimin bilimum akrabaları sıkı takipçim anlamış olabilirler, ve kv yetiştirmiş olma ihtimalleri çok yüksek. Neden dersen eşim annemi arayıp soylesem mi dedi dün, ben de doktora gidelim herşey yolunda derse şöyle artık dedim. Sabah aramış uyuyorum demiş bizimki de diyememiş sonra konuşuruz demiş. Çok acayip trip atar, laf sokar, demagoji yapar eşime. Hayır bebek çok riskliydi başından beri ya yine düşük olursa diye kimseye demedim ki bir annem biliyordu o da verdi veriştirdi. Bebeğin var canına yazık ah kızım ahhh dedi bana. Kv nasil tepki verir korkusuyla hic o işlere yeltenmedim. Bakalım yarin kontrol sağlıkla hayırlı haberle geçer inşallahta. Kızımın doğum gününü de kutlamadı çok alındım ya bir telefon etmek çok mu zordu. Hadi gününü hatırlamadın bari kızım ne zamandı unuttum deseydi. Insaniz anlardım.
Yarın insallah cok iyi gecer kontrol.
Benimkilerde kutlamadi insan uzuluyor ama yapacak bir sey yok.
Cagirdik gelmediler bile dusun yani
Insallah kontrol iyi gecer