• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ne güzel telaşlarınız var hazırlıklarınızı imrenerek okuyorum ben daha hiç bir şey almadım bebeğime doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağı söylendi tüm hazırlıklarım durdu. 27 haftadayım 900 gr mış bugün söyledi doktor sizinkiler ne kadar oldu

Kızlar bir de göğüs pompası aldınız mı? Ben Philips aventin yeşil olanını almayı düşünüyorum. Sizler ne yapacaksınız ?

Kizlar benim kizce bugun cok sakin cok hafif bir iki tekmeleri oldu dun cok hareketliydi aslinda birgun oyle birgun boyle sizdede oyle mi???

Kızlaaar kontrolden çıktık kızımı gördüm yanakları büyümüş çok duygulandım yine 🥹😭 29+2 yiz 1420gram 39cm olmuş, her şey yolunda çok şükür ama 24 martta doğum iznine çıkacağım, bebişin kafası doğum kanalı tarafındaydı iş-ev arası uzak diye doktor çalışmamalısın riske girersin dedi kabul ettik bakalım, işyerinde doğum öncesi son günlerim bakalım bir yandan güzel bir yandan üzüldüm sanki 🥲 bu arada ücretli doğum izni 1 yıla çıkıyor diye haberler gördüm çalışma bakanı bahsetmiş iki gün önce sanırım, hakkımızda hayırlısı 🙏
Aiy yaaa maşallah kuzuya🧿♥️🥺ben de bugüj kontrole gittim canım 29+2 1460 gr 39 cm ama kafamız 32+6🫣resmen koca kafalı dr sorun yok dedi ama biraz taktım galiba cünkü neredeyse 33w😱 ben de senin gibi 24 marta yıllık izne cıkmayı düsünüyorum. Nisan ayında artık hastane cantası vs hazırlar. Gebe okuluna gider, pilates ve yürüyüse baslar kendimize zaman ayırırız diye umuyorum🙏🏻 bu arada ücretli izin 6 ay bile olsa şükretcez ama hiç umudum yok🥹

Hayatımda hiç ameliyat olmadım onun da etkisi var sanırım. Bilmiyorum sonunda bebeğime kavuşacağım ama korkuyorum tabi inşallah doğuma kadar biraz aşarım..🙏🏼
Ben gecen sene ameliyat oldum canim tiroidimi aldirdim inan hic korkulucak bisey yok tabikide dogum farklidir ben her ikisinin sonrasindan korkuyorum cok agri aci olursa diye

Ne güzel telaşlarınız var hazırlıklarınızı imrenerek okuyorum ben daha hiç bir şey almadım bebeğime doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağı söylendi tüm hazırlıklarım durdu. 27 haftadayım 900 gr mış bugün söyledi doktor sizinkiler ne kadar oldu
Geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Nesi var?

Merhaba , geçmiş olsun sebebi ne acaba gelişimsel bir durum mu var net olarak nasıl şimdiden söylediler bunu?

Hipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun, iyi dileklerimiz dualarımız sizinle. Umarım güzelce tedavisini olur sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzunuzu 🙏

Merhaba , geçmiş olsun sebebi ne acaba gelişimsel bir durum mu var net olarak nasıl şimdiden söylediler bunu?
Detaylı ultrasonda göründü iki hafta önce . Kalbinin sol tarafı hiç gelişmemiş dediler doğar doğmaz yoğun bakıma alınacak bir haftalıkkende ameliyat olacakmış. Hatta hiç duymak hatırlamak istemiyorum ama büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı iki haftadır. İnşallah düzelir diye dua ediyorum sadece

Back