Yok canımm tutmuyorumOruc tutuyor musun canım?
Sutunde azalma var mi ben denemedim
Bende annemle babamda uzun deil ben 52 cm dogmusum.Esim baya uzun basketbol oyuncusu hatta ben 1.64 um pelin 48 cm dogduYa eşim çok uzun değil bende kısayııım benim oğlum 53 cm doğdu çok şaşıemıştım
Ben tutuorm azalma olmadi.Ama havalar gittikce isiniuor susuzluk zorlasio.Oruc tutuyor musun canım?
Sutunde azalma var mi ben denemedim
Bizimki aynı dediğin gibi1 e dusurmek icin ck cabaladi ve basardi nitekim..
Sabah 7de kalkio 10.3pdan sonra 12 arasi 1 sefer yatio.Aksam 22 de gece uykusu arada eger yorgunsa 1 sefer daha kisa bir uyku uyuyor.
Ama iki uykusuda uzun deil.
Ben yanina uzanirsam daha uzun uyuyor.
Sagol kuzucum
Canım Pelin kaç kilo?Bende annemle babamda uzun deil ben 52 cm dogmusum.Esim baya uzun basketbol oyuncusu hatta ben 1.64 um pelin 48 cm dogdu
Qma suan tooladi cok sukur
Iste ben susuzluga dayanamicam.Ben tutuorm azalma olmadi.Ama havalar gittikce isiniuor susuzluk zorlasio.
Sağol canım
Demekki olabiliyor normalBende annemle babamda uzun deil ben 52 cm dogmusum.Esim baya uzun basketbol oyuncusu hatta ben 1.64 um pelin 48 cm dogdu
Qma suan tooladi cok sukur
Hadi geçmişşş olsunnnSagol kuzucum
Atlattim bu geceyi nedense gozumde cok buyuyordu.
Cok halsiz hissediyorum kendimi uzun zamandir neden boyleyim anlamiyorum o yuzden temizlik yapmak misafir agirlamak bana cok zor geliyordu ama cok istedi aileler.
Neyse ki atlattim esneye esneye bir hal oldum hadi biz kalkalim falan dediler
Konusma konusu da bizde ayni. Bazen annne gibi bastira bastira soyledigi bir kelime var ama bu gune kadar mama, baba, dede gibi heceleri hic duymadim. Bigildaniyor sadece, cok uzun suredir duydugum sey agu agu agu.Müzik değil de her bebek farklı gelişim gösteriyor. Burdaki tosbiklerin çoğu yürüyordur benimki daha yeni aktif olarak dönüyordaha ayaküstü basmaya cesaret edemedi
Ekran yok değil mi? Yoksa yakında başlayacaktır.Konusma konusu da bizde ayni. Bazen annne gibi bastira bastira soyledigi bir kelime var ama bu gune kadar mama, baba, dede gibi heceleri hic duymadim. Bigildaniyor sadece, cok uzun suredir duydugum sey agu agu agu.
Tek değilmişim.. sosyal medyada işathla yiyen bebekleri görünce üZülüyordum. Peynir çok severek yiyordu aon günlerde onunda yemiyorBenim bebegim yemeklere agzini aciyor yiyor gibi yapiyor sonra tukuruyor her seyi. Neler neler hazirliyorum. Her turlu dokuda farkli seyler...Muhallebilere de ayni ekmege havuca da ayni. sabahlari bir sey yemez oldu. Bu gune kadar omlet asla yemedi agza alip tukurmece...oglen az corbasini icer ikindin yogurt aksam da ya az kofte ya balik onlarin eti de yumusak hamur gibi olunca yutuyor. Diger seylere de kafa cevirmedi agzini aciyor ama her seyi tukuruyor.
Zaten dusuk kilolarda gezdi hep, sabrim bitti artik ne yapacagimi bilmiyorum.
Doktor, yemezse meme de verme diyor ama tukurup tukurup sofradan kalkinca nasil vermeyeyim meme. Sadece sutun enerjisiyle gun geciriyor gibi geliyor.
Ay bende onun gibiHadi geçmişşş olsunnnhahahha benim mahalleden bi arkadaşım vardı biraz saf bi kızdı kızlarla orada oturmaya gittiğimzde geç olunca uyuya kalma numarası yapıyordu gidelim diye
Ben tencereye koyup suda haşlıyorum, o yüzden elimle ezsem bile dağılıyor, bi de soğan rendeliyorum o da yumuşatıyor sanırımBende veriyorum çümkü bazen bende yemediğinde eline verince ağzına götürüyor ama yok ya. Bugün köfte yaptım mesala resmen öğürdü çocuk
Ekran yok. Bizde tv yok ama bir ara annemde kamistik 1-2 ay onda surekli acikti. Annem tv bagimlisi ona engel olamamistimEkran yok değil mi? Yoksa yakında başlayacaktır.
Benim bebeğimi baş çevresinden dolayı nöroloji de takip ediyor bize doktorun söylediği ekran 4 yaşa kadar olmasın onunla bol bol konuşun. Her şeyi anlatın oldu.
Bir de dil bağı da etkenmiş konuşmada ve yemek yemede.
En sin tartildiginda 1 ay onceydi ama 9.5 civari ve bnce kilo almadi verdi bu surecte hastaliklardan.suandada max o kdrdir kuculdu ama uzadi sanirim.Canım Pelin kaç kilo?
Evet 7 dedin mi uyanio pelinde.Zaten gece elli kez kalkio aetik her seferinde meme vermeden idare etmeye calsiioem ki azaltsin biraz diye.Sahura kalkamiorm.Benide tek su zorluyor yemekle derdim yokta kahve ve su ama benim durumum kotu deil idare edioem.zaten diyet yapiorm herturlu kisitlama jcindeyimIste ben susuzluga dayanamicam.
Bir de zaten cok uykusuz kaliyorum.
Ela cok gec uyuyor abisi erken.
O yuzden abi erken kalkiyor ben toplasan 5 saat uyumuyorumdur.
Vir de gece kalkicam susuz tutamam sabah 8 e kadar zaten tuvalete tasinmaktan uyuyamam e oglan uyaniyor 7 de gece 1-2 kız anca uyuyor yapamicam zaten su halsizligimle tutamicam
Insallah seneye.
Uykusuzluk beni perisan etti cocuklarin uyku saatlerini duzene koyamadim.
Bizde de dilbagi var ama negatif yonde etkilemedi kbb ciya o zaman almadi die biraz bozulmustum ama bi sinir var ordan geriyse mudehale etmiyorum demisti.Gerekirse ileride dedi.Siz aslinda etkiliosa mudehale ettirseniz rahatlar.Bize oyle dediler beslenme bozulursa gelin die.Ekran yok değil mi? Yoksa yakında başlayacaktır.
Benim bebeğimi baş çevresinden dolayı nöroloji de takip ediyor bize doktorun söylediği ekran 4 yaşa kadar olmasın onunla bol bol konuşun. Her şeyi anlatın oldu.
Bir de dil bağı da etkenmiş konuşmada ve yemek yemede.