Benim kız da durmuyor annem bakıyor kadının canı çıkıyor.. Akşam da ben öyle perişan oluyorum.. Bebek dediğin uyur uyku da yok doğru dürüst. Gözünü açar açmaz koşturmaca başlıyor. Geçecek bu günler deyip teselli buluyorum.Kızlar Pelin asla durmuyor.Bende bebekken boyleymisim ama halim kalmiyor artik.Yani tvyi cekio durup labloya saldirip kumandaya dekodere vs vs yani 1 sn durmak yok hayir diosn ona ondan ona.Yani pestilim cikio ki haftaya annem bakmaya basliyvak nasil olcsk bilmiyorum.Yani son aylarda gittikce arttik sizin bebisleriniz ne alemde
Tam cimcimeler ya.Bebekken ebende boyleymisim annnem djoki gecen vala sana haksizlik etmisiz yani aglio dusmus yinede eliyle yani arkayi yokluo cok degisik bi tipGnsl valla bak suan uyudu inan ki.
Ve hic durmuyor dedigin gibi surekli yazdigin seyleri yapiyor yapamadigi zaman agliyor..
Yani aşı oldu bugun abisi aşı oldugu gunler uyurdu falan ne bileyim bugun 1 saat uyudu iste gun icinde hepsi o.
Artik en son yine sacma sapan bir oyun yaparken kendi kendine yuzustu dustu uykusuzluktan sanirim tamam dedim artik uyur onun uzerine de direniyor hala el kol uzaniyor bir seylere.
Annen biraz zorlanicak
Demek bu koç bebeklero boyle.Cidden pestilim cikiioAynı durup asla oturup bi oyuncakla oynamıyor hep başka işler peşinde aşırı yoruyor buda eşim işten gelsede ilgilense diye bekliyorum inan
Evet oglukda cok harektliydi benim ama kizim bsta boyoe degildi bi anda oldu demk benim annemde perisaj olcak 1 hafta sonra bakmaya basliycak neyseki kisa sure sonra krese gidicskBenim kız da durmuyor annem bakıyor kadının canı çıkıyor.. Akşam da ben öyle perişan oluyorum.. Bebek dediğin uyur uyku da yok doğru dürüst. Gözünü açar açmaz koşturmaca başlıyor. Geçecek bu günler deyip teselli buluyorum.
Çok teşekkür ederimEğer Demiri ug/dl ise gayet iyi 50 üstü güzeldir. Ferritinde de 20 ng/mL üstü iyidir. Ama bunları hemoglobinle birlikte değerlendirmek lazım eğer hemoglobini de normal aralıkta ise Demir takviyesi bir süre kesilip sonra yine kanda bakılması gerekliymiş. Tsh da sirkadyen ritm önemlidir günün aynı zaman aralığında verilmesi gerekiyor. Sen tiroit ilacı kullanıyor muydun? Benim sürekli götürdüğüm doktor bu ay verin dedi hastanedeki alternatif doktor da bu ay yanıltıcı olur önümüzdeki aylarda bakarız dedi ama ben ısrar edince tamam bakalım dedi. Kızımın Demiri sınırın biraz altında çıktı ama Ferritin ve hemoglobin normal takviyeye aynı şekilde devam edeceğim.
Kızım da öyleKızlar Pelin asla durmuyor.Bende bebekken boyleymisim ama halim kalmiyor artik.Yani tvyi cekio durup labloya saldirip kumandaya dekodere vs vs yani 1 sn durmak yok hayir diosn ona ondan ona.Yani pestilim cikio ki haftaya annem bakmaya basliyvak nasil olcsk bilmiyorum.Yani son aylarda gittikce arttik sizin bebisleriniz ne alemde
Lökosit 6.59 yüksek degil ki.
NormalmişBebeklerde lökosit 20 lere kadar miydi 19 da olabilir normal diye biliyorum.
BencedeDemek bu koç bebeklero boyle.Cidden pestilim cikiio
Yaaa senin ekstra Allah yardımcın olsun.. Bizim de 4 diş aynı anda çıkmaya başladı yemek konusundaki sorunumuzu ona bağlıyorum.. Yalandan ağlamalara da başladık.. Hafta sonu parkta bebek arabasını sürmek istedi boyu yetişmiyor daha kendini zor taşıyor benim tutmama da izin vermiyor. Bırakmadım ona diye kendini yere atıp tepine tepine ağladı bütün park bize bakıyor. Daha 1 yaşında böyleyse ilerisi için kafamda bir ampul yandı. Korkmalıyım galiba..Ayyy hepim8z aynı dertten muzdaribiz. Ya TVnin akıllı kumandasını parçaladı. Koltukta uca gidip gözümün içine bakarak yere fırlatıyor kızım yapma diyorum ayağa kalkıp koltukta yürüyor düşüyor bazen. Kitaplıkta yırtmadık kitap bırakmadı. Tv silmekten biktim heryeri el izi. Balkon cami da rezalet. Bana da yazık hamileyim. Elektrikten çok korkuyorum ona çok büyük tepki veriyorum kablolara yanaşmasın diye hic taviz vermiyorum o zaman gözlerinden yaş gele gele ağlıyor. Oturma odasının kapısı açıksa vay bana merdivenlerden çıkıyor bizim odada çekmeceleri yere döküyor. Kendi odasından bahsetmiyorum bile ne varsa yere döküyor. Odayı kapatıyorum bu kez de kapıya gidip kapıya vuruyor bana gelip aaaaadiye bağırıyor ama nasıl sinirli. Koç bebesi mi böyle alfa kuşağı mi
Yemek yerken de ne güzel iştahlı bir bebekti. 4 dış patlattı zavallım yemekleri böyle pusstttt yapıp heryeri yemek yapıyor
Yoruluyorum artık dayanamıyorum. Yürüyor ya nasıl engelleyebilirim ki of allahım. Gecici birseydir inşallah.
Çok fenalar çok , ben de düşünüyorum alt komsum neler düşünüyordur acabaYaaa senin ekstra Allah yardımcın olsun.. Bizim de 4 diş aynı anda çıkmaya başladı yemek konusundaki sorunumuzu ona bağlıyorum.. Yalandan ağlamalara da başladık.. Hafta sonu parkta bebek arabasını sürmek istedi boyu yetişmiyor daha kendini zor taşıyor benim tutmama da izin vermiyor. Bırakmadım ona diye kendini yere atıp tepine tepine ağladı bütün park bize bakıyor. Daha 1 yaşında böyleyse ilerisi için kafamda bir ampul yandı. Korkmalıyım galiba..
Benim kizimda evde kabloderin icinde kablo birakmadi butun kablolar disarida.Yaaa senin ekstra Allah yardımcın olsun.. Bizim de 4 diş aynı anda çıkmaya başladı yemek konusundaki sorunumuzu ona bağlıyorum.. Yalandan ağlamalara da başladık.. Hafta sonu parkta bebek arabasını sürmek istedi boyu yetişmiyor daha kendini zor taşıyor benim tutmama da izin vermiyor. Bırakmadım ona diye kendini yere atıp tepine tepine ağladı bütün park bize bakıyor. Daha 1 yaşında böyleyse ilerisi için kafamda bir ampul yandı. Korkmalıyım galiba..
Normal ben oldum bu defa ama oglumda 13-14 aylik falandi oldugumda.Kızlar ben hala adet olmadım normal mi ya 1 seneyi geçti var mı aynı durumda olan
Benimki de kumandalarin pilini cıkarinca cok agliyor degistirmesin kanali diye istediginde pilini cikariyorum nasil agliyorBenim kizimda evde kabloderin icinde kablo birakmadi butun kablolar disarida.
2kez kumanda dgstrdik. Her ıstenedigi seyde agliyor cidden zorlaniyorum.Ogluma zaman kalmiyor o mizildanio pazartesi ise donuorm o ayri bisi sirtim tutuldu gunleridr uzerine oruc uzerine oglum bogaz enf cidden bazen delirmisngbi bagirmak istiorm
Valla kazasiz belasiz buyusuler ya 2 tane gercek kumanda verdik oyuncakta var yined basio bakio olmuongidio tvye ordan dgstrio yada kaoatio bilincsiz tabi de eylem gayet bilincli.Kablodannvs den korkuorm duvara monteledik yinede cikario cekionyaBenimki de kumandalarin pilini cıkarinca cok agliyor degistirmesin kanali diye istediginde pilini cikariyorum nasil agliyor
Alip atiyor kumandayi pili olmayinca ne olsa isine yaramiyor.
Benimde olmustu hamikeyken kanama.biraz surdu plesantadan deildi yirtik yoktu dusuk olmasini cok ihtimal verdilernsonra suyu yok die alinmasi gerekebilir dedilsr suan iceride uyuyor.Onlar tipta yazani soylemek zorunda ama kaderi neyse o olacak.İns tutunur ve guclu bir kiz olur.Nedense kiz geldi icimddnSelam kızlar ah benim güzel annelerim yine size birsey danışmaya geldim, kanamam oldu bugün çok yoğun kasımlarımda ağrı da var, doktorumu aradım gel kontrol edelim dedi, plasentam rahim ağzında olduğu için olmuş, hareketi tamamen yasakladı, iğne yaptı, progestan başladık sabah akşam. Bizim bebeklere hamileyken bahsedenler oluyordu acaba bu konuda bana fikir verebilecek biri var mı?11+4 günlük bebiş, nasil hareketliydi yavrum habersizce oynuyordu ay nasil ağladım düşük tehliken var ağrının olması bu ihtimali güçlendiriyor biz gerekli önlemi aldık ama kendini harap etme senin bir suçun yok dedi doktorum. Herşeyin bir nedeni var dedi bu kanama bitedebilir artadabilirhaberdar et beni dedi.
Ayyy gözyaşım pıtBenimde olmustu hamikeyken kanama.biraz surdu plesantadan deildi yirtik yoktu dusuk olmasini cok ihtimal verdilernsonra suyu yok die alinmasi gerekebilir dedilsr suan iceride uyuyor.Onlar tipta yazani soylemek zorunda ama kaderi neyse o olacak.İns tutunur ve guclu bir kiz olur.Nedense kiz geldi icimddnAma hayat boyle bisi 3 gun nefes alamadim almamiz gerekbioir bobrekleri yoksa dedklerinde ama minnacik ordalardi bence senin bebeginde guzdlcd orada ama bebekler hareketsiz kalman zor ins birileri destek verir.
İns rabbim en guzelini nasip etsin.Ayyy gözyaşım pıtinsallah canım tüm gün yattım ayağa kalkamadım ağrıdan. Bebeğim benimle kalır inşallah hayırlısını diliyorum ama ah işte annelik iç güdüsü ile istegimi dile getiriyorum. onun kalp atışını duydum ya inşallah hep atar minik kalbi. O kalbi göğsüne sarildigimda da kokusunu içime çeke çeke duyarım
Bakmamistim atak haftasina.Bnada bildirmler bi anormal gelio.Oyyy dünya kadar yazışma olmuş. Ben de bildirim gelmiyor herhalde kimse yazmıyor Ramazan’dan dolayı diye düşünüyordum. İyi ki girip bakmışım sayfayahepimizin bebekleri aynı bence yemek yemiyor uyumuyor ve bütün gün peşinden koşturuyor. Allah can sağlığı versin şu an da atak haftaları diye biliyorum inş zamanla düzelirler.