2021 Nisan Anneleri

Şehriye çorbasına hayır demiyor canım.
Domates suyu yapmisti yazın ablam onunla yapıyorum hicbir sey yemiyordu biliyorsun.
Az zeytinyagı uzerine domates sosu birazcik pisiriyorum baska yerde su kaynatiyorum sonra sonra suyu domates sosunun uzerine koyup kaynatiyorum icine de sehriye atiyorum tel sehriye yani bir tane de kemik iligi koyuyorum.
Klasik sehriye corbasi yani.
Benimki sadece yoğurtlu çorbaları çok seviyor,yayla,mısır ve yoğurtlu tarhana. Yemek olarak bulgur pilavı yyor. Bi ara tavuk,karnbhr,mkarna,patates yiyordu onlarıda yemiyo artık. Şaşırıyorum napsam diye

Ben bebegime muzik aciyorum dogdugundan bu yana. Tabi baslarda sakin seslerdi sonra sevdigim sarkilarla dans ettik, cocuk sarkilari actim vs. hicbirine tepki gostermiyor. Ses geliyor, bu ne diye bakiyor ama oyle yaylanma ritim tutma heyecanlanma yok. SArki soyluyorum agzimi yuzumu inceliyor, sesin geldigi yeri merak ediyor sanki. Boyle bebek olur mu diye sasiriyorum. Daha once gordugum tum bebekler el cirpinca ya da iste onlara sarki soyleyince yaylanirdi 🙂
Belki icinden farlki bir tarzda etkileniyordur, simdilik ben goremiyorumdur, bakalim buyudukce nasil olacak.

Bebegi boyle muzige hic ilgi gostermeyen var mi acaba?

Benim ki daha yumurta yiyemiyor alerjisi olduğu için önümüzde ki günlerde denicem ama. Çok zor oluyor ne yapsam ne yer düşüncesi
Benim bebeğimde hiç alerji sorunu olmadı. Bir defa nohutta oldu hemen kestik 3 hafta sonra tekrar denedik geçmiş

Ben bebegime muzik aciyorum dogdugundan bu yana. Tabi baslarda sakin seslerdi sonra sevdigim sarkilarla dans ettik, cocuk sarkilari actim vs. hicbirine tepki gostermiyor. Ses geliyor, bu ne diye bakiyor ama oyle yaylanma ritim tutma heyecanlanma yok. SArki soyluyorum agzimi yuzumu inceliyor, sesin geldigi yeri merak ediyor sanki. Boyle bebek olur mu diye sasiriyorum. Daha once gordugum tum bebekler el cirpinca ya da iste onlara sarki soyleyince yaylanirdi 🙂
Belki icinden farlki bir tarzda etkileniyordur, simdilik ben goremiyorumdur, bakalim buyudukce nasil olacak.

Bebegi boyle muzige hic ilgi gostermeyen var mi acaba?
Müzik değil de her bebek farklı gelişim gösteriyor. Burdaki tosbiklerin çoğu yürüyordur benimki daha yeni aktif olarak dönüyor 🤭daha ayaküstü basmaya cesaret edemedi

Benimki sadece yoğurtlu çorbaları çok seviyor,yayla,mısır ve yoğurtlu tarhana. Yemek olarak bulgur pilavı yyor. Bi ara tavuk,karnbhr,mkarna,patates yiyordu onlarıda yemiyo artık. Şaşırıyorum napsam diye
Bence diş çıkarttigı icin yapiyordur.
Keske benim kızda su saydiklarinin birazini yese.
Yemek konusunda cok kotu ve ben bir sekilde versemde tukuruyor.

Ben vicco 20 numara aldım aslında sanki önlerden biraz büyük gibi ama ayak üstü tombiş olduğundan rahat oldu.. Rahat şekilde de yürüyor onlarla. Bu arada 10,5 ölçtük bizde ayağını.

Ben bu modelin yz olanini aldim ayagina olmadi arkadsim vicco 22 verdi o bile tika tik oturuo.
Gidip deneyip alicam ayak cm olarak 13 u gecmis durumda.Deneyerek alicam.Tombikte ayaklari zor girio.

Kızlar bebişleriniz gündüz uykusunu kaç kere uyuyor ve süreleri nasıl? Benim minik iki kere uyuyordu yarım saat 40 dk şeklinde. Şimdi ikinciyi reddetmeye başladı
1 e dusurmek icin ck cabaladi ve basardi nitekim..
Sabah 7de kalkio 10.3pdan sonra 12 arasi 1 sefer yatio.Aksam 22 de gece uykusu arada eger yorgunsa 1 sefer daha kisa bir uyku uyuyor.
Ama iki uykusuda uzun deil.
Ben yanina uzanirsam daha uzun uyuyor.

Acaba uzun doğduda o yüZdenn mi ki dedim😅
Bnim kizimda 47 cm 2835 dogdu ama oglum 52 cm 4 kiloydu nerdeyse yakaladi ayni donemini.Hos oglum erkek die herhalde daha uzundu.Yapisal bence.Guzel birseyde deil buyuk ayak😅Babasinin boydan buyuk bnm boyda uzun deil ama bizde kuck ayakli cocuk olmazdi olmadi da oglumda 8 yeni oldu 35 giyiyor.

Bence diş çıkarttigı icin yapiyordur.
Keske benim kızda su saydiklarinin birazini yese.
Yemek konusunda cok kotu ve ben bir sekilde versemde tukuruyor.
Ya inşallah ondandır en azından tavuk köfte felan yese çeşitlendirir insan. Yarın teyzeme iftara davetliyiz ben evden birşeyler yapıp götürcem oğlum için yemek seçmeseydi ordan olanlardan veriridim 😅

Bnim kizimda 47 cm 2835 dogdu ama oglum 52 cm 4 kiloydu nerdeyse yakaladi ayni donemini.Hos oglum erkek die herhalde daha uzundu.Yapisal bence.Guzel birseyde deil buyuk ayak😅Babasinin boydan buyuk bnm boyda uzun deil ama bizde kuck ayakli cocuk olmazdi olmadi da oglumda 8 yeni oldu 35 giyiyor.
Ya eşim çok uzun değil bende kısayııım benim oğlum 53 cm doğdu çok şaşıemıştım :KK70:

Ya inşallah ondandır en azından tavuk köfte felan yese çeşitlendirir insan. Yarın teyzeme iftara davetliyiz ben evden birşeyler yapıp götürcem oğlum için yemek seçmeseydi ordan olanlardan veriridim 😅
Oruc tutuyor musun canım?
Sutunde azalma var mi ben denemedim

X