Benim oğlumda öyleYa simdi okuyunca benim kız koca ayak sanirim 13.5 cm olctuk biz bende ayakkabı alicam karar veremedim.
Ben vicco bakıyordum onlarda uyuyo sanırım21 nike var olmuyor11 cm yaziyor bizim 13.5
Allah razııı olsunnn inşallah cümlemizinkinin güzel yaşları olsun Rabbim hepsini kötülüklerden korusunAhh kuzumm dogum gunu kutlu olsun meleginin guzel yaslari olsun insallah
Baya beklemistinAllah razııı olsunnn inşallah cümlemizinkinin güzel yaşları olsun Rabbim hepsini kötülüklerden korusunDaha dün gibi yaşadıklarım ya ne çabuk 1 sene geçti
Bizim abisinden kalma vardi 2 tane 21 mumara nike olmuyor.Ben vicco bakıyordum onlarda uyuyo sanırımbizimki daha yürümedi tabi
Ay evet ya baya bekledimBaya beklemistin
Benimde nisan sonuydu normalde suyum geldi erken alındı.
Bizimde yarın dogum gunumuz.
Temizlige basladim suan yarın aksam iftardan sonra davet ettim aileleri bitse de kurtulsak modundayim
Boyu kaç cm doğmuştu senin kiBizim abisinden kalma vardi 2 tane 21 mumara nike olmuyor.
Aslinda abisi daha gec yurudu ama hediye geliyordu oyle eskiden nike falan simdi yok
Bende vico alicam.
Acaba uzun doğduda o yüZdenn mi ki dedim48 cm dogdu canim ama suan kac bilmiyorum.
Nice güzel yaşları olsunBugün de benim bebeğimin doğum günü biz çekirdek aileyiz bugün. Bayramdan sonra da aileleri çağırıp kutlayacağız.
Dogum gununuz kutlu olsun canım saglikla buyusun insallahBugün de benim bebeğimin doğum günü biz çekirdek aileyiz bugün. Bayramdan sonra da aileleri çağırıp kutlayacağız.
Şehriye çorbasına hayır demiyor canım.Kızlar oğlum aşırı yemek seçiyor. Yediği şetler o kadar kısıtlı ki. Benim çocuğumda seçiypr ama şunu denedim sevdi yiyor dediğiniz bi tarif var mı? Napmalıyımö hep aynı döngüden sıkıldım
Omletten sıkıldığında yeşil soğanlı yumurta yapıyorum öyle güzel yiyor.Kızlar oğlum aşırı yemek seçiyor. Yediği şetler o kadar kısıtlı ki. Benim çocuğumda seçiypr ama şunu denedim sevdi yiyor dediğiniz bi tarif var mı? Napmalıyımö hep aynı döngüden sıkıldım