2021 Nisan Anneleri

Ahh kuzumm dogum gunu kutlu olsun meleginin guzel yaslari olsun insallah
Allah razııı olsunnn inşallah cümlemizinkinin güzel yaşları olsun Rabbim hepsini kötülüklerden korusun Daha dün gibi yaşadıklarım ya ne çabuk 1 sene geçti

Allah razııı olsunnn inşallah cümlemizinkinin güzel yaşları olsun Rabbim hepsini kötülüklerden korusun Daha dün gibi yaşadıklarım ya ne çabuk 1 sene geçti
Baya beklemistin
Benimde nisan sonuydu normalde suyum geldi erken alındı.
Bizimde yarın dogum gunumuz.
Temizlige basladim suan yarın aksam iftardan sonra davet ettim aileleri bitse de kurtulsak modundayim

Baya beklemistin
Benimde nisan sonuydu normalde suyum geldi erken alındı.
Bizimde yarın dogum gunumuz.
Temizlige basladim suan yarın aksam iftardan sonra davet ettim aileleri bitse de kurtulsak modundayim
Ay evet ya baya bekledim kolay gelsinnnn biter biter halledersin sen

Kızlar oğlum aşırı yemek seçiyor. Yediği şetler o kadar kısıtlı ki. Benim çocuğumda seçiypr ama şunu denedim sevdi yiyor dediğiniz bi tarif var mı? Napmalıyımö hep aynı döngüden sıkıldım

Şehriye çorbasına hayır demiyor canım.
Domates suyu yapmisti yazın ablam onunla yapıyorum hicbir sey yemiyordu biliyorsun.
Az zeytinyagı uzerine domates sosu birazcik pisiriyorum baska yerde su kaynatiyorum sonra sonra suyu domates sosunun uzerine koyup kaynatiyorum icine de sehriye atiyorum tel sehriye yani bir tane de kemik iligi koyuyorum.
Klasik sehriye corbasi yani.

Omletten sıkıldığında yeşil soğanlı yumurta yapıyorum öyle güzel yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…