2021 Nisan Anneleri

Ya konu evlat olunca cok cok zor oluyor.Ama ins gittiginde bu sorun cozulmus olur ve oyle devam eder bu gebelik.Cidden ben gebeliklerimi hic guzel hatirlayamiyorum yani insanale prenses gbi hamilelik yasio ben anlayamiorm.Her iksiide baska baska oyle zordu ki.Dogumlar daha kolaydi.
Ama netiece gecti ins seninkilerde gecicek.Ama 3 cocuk ve gebelik cok yoruuc kendine nefes aldiracagin alan lazim ki psikolojik olarak zorlanma.

Ben yaşamadım ama sonradan yukarı çıkabiliyormuş. Inşallah sizin de çıkar. Başka dra sa görünürsunuz kafanızda soru isareti varsa. İnternetten okumayin en kotusu yaziyor her zaman.

Ben yaşamadım ama sonradan yukarı çıkabiliyormuş. Inşallah sizin de çıkar. Başka dra sa görünürsunuz kafanızda soru isareti varsa. İnternetten okumayin en kotusu yaziyor her zaman.

Merhaba canım benim 30 lu haftaların başında böyle bir durum vardı ama çok ileri durumda değil demişti doktor, kana ma da yoktu.Daha ilk haftalarda böyle birşey olabiliyormuymuş? Erken değilmi belki yer değiştirir plasenta.Birde Ankarada Polat Dursun diye bir doktor var plasenta previa ,plasenta akteata ameliyatıyla yüzlerce kanamalı anneyi iyileştirdi.Bu konuda uzman yani.Başka bir ildeysen bir ara istersen online görüşme de yapabilirsin belki.Başka bir doktorunda görüşünü de mutlaka al.

Ankara' dayım sonraki kontrolde geçsin de bakacağım zaten duruma gore doktoruma güveniyorum 2 dogumumu da birlikte yaptık. Normal doğum destekçisi bir doktor ve hep yanımda. Ama kaydettim önerdiğin doktoru ileriki aylarda ikinci bir görüş gerekirse mutlaka değerlendireceğim. Doktor rahim ağzına oturmuş gibi bir tabir kullandı galiba o anın şokuyla tam algılayamadım eşim de tam hatırlamıyor nasil tanımladığını. Yukarı cikadabilir kaladabilir dedi. Biraz normale döndüm zaten daha sakin ve otokontrolusağlamış durumdayım. Hakkımda hayırlısı, Allahım sağlıkla hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin. Herşey Allahtan vardır herşeyin bir hikmeti.
Peki sen 30lu haftalara kadar bahsedilmemiş miydi? Ya da normal doğum mu yaptin başka bir komplikasyon gelişti mi kanama vs erken doğum ya da?

Teşekkür ederim ben de doktorumla bu durumu konuşayım zaten çok erken bakalım süreç ne gösterecek bebek var evde belki de bu beni böyle yıprattı.
Dün burada yazışmak çok çok iyi geldi sadece korkularımı içimden dışarı atmış olmak bile gerçeklerle yüzleşmeli ve sağlıklı düşünmemi saglafi iyi ki varsiniz.
Evet öyle birşey varmış ama galiba benim plasental rahim ağzına tutunmuş doktorum öyle birşey dedi gibi olayın şokuyla tam hatırlayamıyorum sonraki kontrolü bekliyorum kontrollü şekilde mümkün oldukça.

Öncesinde hiç plasentanın aşağıda olması gibi bi durum yoktu tam hatırlamıyorum ya 28-ya 30. haftaydı plasenta biraz aşağıda ama çok korkulcak bi durum değil dedi.Sonraki haftalarda normal doğum istediğim için doktorumu değiştirdim o öyle birşey gözlemlemedi hatta özellikle biraz aşağıdaydı plasenta düzelmişmi diye sordum.Yukarıda görünüyor dedi.Kanama ağrı vs. bir kompilkasyon olmadı.Sezeryan oldu benim 40+1 de suyum geldi evde gittim hiç açıklık sancı fln olmadı suni sancıyla bebeği strese sokmak da istmedi sezeryana aldı.Bence senin de yer değiştirir tam net birşey de söylememiş zaten.Riskli bir durum olursa ki o ileriki haftalarda belli olur zaten ozaman sezeryana alıyorlar diye biliyorum plasentanın önde olması veya rahime yapışması normal doğumda çok kanamaya neden oluyor çünkü.

Ya inşallah öyle olur çok dua ediyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdigin içiin. Heyecanla bekliyorum 3 hafta sonrayı. Alt bölgede baskı çok hissediyorum bazen tedirgin oluyorum kanama mi başladı stresi çok kötü.

Inşallah her şey yoluna girecek bunu tüm kalbimle diliyorum

Kızlar bebişlere kaç numara ayakkabı aldınız.birde hangi marka.biz daha yürümüyoruz ama yaz geldi dışarı çıkınca da pandufla olmuyor en azından ayağında olsun istiyorum 11 11.5 gibi ölçtüm ayak ölçüsünü yanlış da almış olabilirim kaç cm lik almalıyım .deneyerek almak taraftarıyım ama avm ye de gidemem yakın zamanda.yine hasta olduk tam iyiyiz derken geri başa döndük

Ben vicco 20 numara aldım aslında sanki önlerden biraz büyük gibi ama ayak üstü tombiş olduğundan rahat oldu.. Rahat şekilde de yürüyor onlarla. Bu arada 10,5 ölçtük bizde ayağını.

Kızlar bebişleriniz gündüz uykusunu kaç kere uyuyor ve süreleri nasıl? Benim minik iki kere uyuyordu yarım saat 40 dk şeklinde. Şimdi ikinciyi reddetmeye başladı

Ya simdi okuyunca benim kız koca ayak sanirim 13.5 cm olctuk biz bende ayakkabı alicam karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…