Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ağzıda çok akmaya başladı büyük ihtimal öyle ama yorucuDiş çıkartacak olabilir mi?
Çok geçmiş olsun bi bilgim yok şuan kaç haftalıksın? İnşallah düzelir Ama kötüyü düşünme hemen . Gerçekten Allah yardım ediyor.Kanamam hic yok yani böyle birşey beklemiyordum. Zaten bulantım çok halsizlik dibine kadar yaşıyorum. Bebiş var nasıl istirahat halinde olabilirim. Allaha dua ediyorum. Güç kuvvet diliyorum. Bizim miniye diş çıkarıyor öyle böyle değil. Ne birşey yiyor ne uyuyor. Dün çok ağladım. Arstirdim falan. 20 hafta önceki tanılar çoğunlukla duzeliyirmus ama belli koşullarda. Doktorum bana rahim ağzından ilerleyedebilir orada kaladabilir dedi. Rabbim yardim etsin. Ya kimse yok bebeğe bakmama yardim edecek kişi de bana sezaryen sonrası destek olacakta. Doğum ekim sonu kasım başı gibi. Büyük kızım 8. Sınıf olacak. Düşündükçe çok kötü ruh haline giriyorum. Toparlaan kızım diyorum. Yakışmıyor diyorum. Neleri başardın nelerle bogustun bunun da bir hal çaresi olacak diyorum. Ama ben ameliyattan korkuyorum. Yaradan kandan dikişten korkuyorum. Kasıma dudağıma geçirdiğim kaza sonrası dikiş atıldı ne yüzümü yıkadım ne yemek yedim ne aynaya baktım ya iğrençti o dönemim travmatik bir durum yani. Sezaryen olsam altından kalkamam psikolojim alt üst olur. Benim hem fiziksel hem ruhsal güçlü olmam lazım 4 çocuk 2 bebiş. Eşim dün ağlarken ben varım hep yanındayım dedi izin alırım ben bakarım sana dedi. Ama çok zor olacak. O gücü hissetmiyorum. 4. Bebeği kızıma yoldaş olsun diye istemiştim. Ablaları akran hep bir aradalar, İlay yalniz kalmasın en yakın arkadaşı kardeşi olsun demistim. Bu kadar zor olacağını düşünemedim. Of kafani şişirdim. O kadar bitik haldeyim ki.
Ay yok canım ya kafamı şişirmedin.Kanamam hic yok yani böyle birşey beklemiyordum. Zaten bulantım çok halsizlik dibine kadar yaşıyorum. Bebiş var nasıl istirahat halinde olabilirim. Allaha dua ediyorum. Güç kuvvet diliyorum. Bizim miniye diş çıkarıyor öyle böyle değil. Ne birşey yiyor ne uyuyor. Dün çok ağladım. Arstirdim falan. 20 hafta önceki tanılar çoğunlukla duzeliyirmus ama belli koşullarda. Doktorum bana rahim ağzından ilerleyedebilir orada kaladabilir dedi. Rabbim yardim etsin. Ya kimse yok bebeğe bakmama yardim edecek kişi de bana sezaryen sonrası destek olacakta. Doğum ekim sonu kasım başı gibi. Büyük kızım 8. Sınıf olacak. Düşündükçe çok kötü ruh haline giriyorum. Toparlaan kızım diyorum. Yakışmıyor diyorum. Neleri başardın nelerle bogustun bunun da bir hal çaresi olacak diyorum. Ama ben ameliyattan korkuyorum. Yaradan kandan dikişten korkuyorum. Kasıma dudağıma geçirdiğim kaza sonrası dikiş atıldı ne yüzümü yıkadım ne yemek yedim ne aynaya baktım ya iğrençti o dönemim travmatik bir durum yani. Sezaryen olsam altından kalkamam psikolojim alt üst olur. Benim hem fiziksel hem ruhsal güçlü olmam lazım 4 çocuk 2 bebiş. Eşim dün ağlarken ben varım hep yanındayım dedi izin alırım ben bakarım sana dedi. Ama çok zor olacak. O gücü hissetmiyorum. 4. Bebeği kızıma yoldaş olsun diye istemiştim. Ablaları akran hep bir aradalar, İlay yalniz kalmasın en yakın arkadaşı kardeşi olsun demistim. Bu kadar zor olacağını düşünemedim. Of kafani şişirdim. O kadar bitik haldeyim ki.
Benimki de oyle.Evet ağzıda çok akmaya başladı büyük ihtimal öyle ama yorucu
9+3 canım. Inşallah altından kalkmak istiyorum ama ruh sağlığım çökmeden. Çünkü çocuklar dik durmak zorundayım.Çok geçmiş olsun bi bilgim yok şuan kaç haftalıksın? İnşallah düzelir Ama kötüyü düşünme hemen . Gerçekten Allah yardım ediyor.
Yaaa nasil iyi geldi yazdıkların gözlerim dolu dolu okudum çok çok teşekkür ediyorum. Çok ağır geldi hani zaten çok zor olan hayatım doktorun dedikleriyle çok daha ağır geldi altında kaldim gibi. Ben altından kalkamam çocuklar perişan olur diye yiyorum Su an kendimi. Belki de senin dediğin gibi olacak ay inşallah öyle olur. Rahat olur. Sağlıkla evime dönerim cocuklarim sağlıkla karşılar beni. Bir anne başka ne ister ki. varım yoğum onlar en kiymetlilerim. Birine bile benim ruh halimden zarar gelmesin.Ay yok canım ya kafamı şişirmedin.
Hamileykende yazardik ikimizinde psikolojisi hamile kalinca cok degisiyor.
Senin yazdiklarin bana cok iyi geldi hep.
Suan yasadigin mide bulantıları o yogun halsizlik hali uzerine 3 tane cocuk biri bebek.
Hele o dis cikarma hali hic uyumuyorlar bir sey yemiyorlar.
Zaten uykusuzluktan normal sartlarda ben kendi adıma hasta gibi oluyorum bir de sen hamilesin ekstradan o bitkinlik hali yine cok iyi dayaniyorsun bence.
Mide bulantilari bile halsizlii nedeni.
Ya ben hamile halimle karar verip tüplerimi baglattim o kadar pismanim ki suan.
Bir daha hamilelik asla istemem bu cocuklara kim bakacak ben zaten kusuyorum 25 hafta boyunca 3 hamileligimde de hep kustum.
Bana cocuklara kim bakacak psikolojisiyle yaptim.
Ama o hormonlardan kurtulunca yani simdi bakinca o gunler geciyor hepsi bir surec.
Kafamda sezeryani cok buyuttum mesela hamileyken nasil olacak diye 3 gunde ne agri sizi kaliyor.
Kan gormuyorsun tertemiz cikiyorsun eve gittiginde sadece karninda bir bandaj hepsi bu.
Dikis yok zaten yapistirma o.
Ben 2. Dogumumu normal yaptim inan esim zor temizledi beni odada.
Her yerim kan icindeydi.
Hatta sonra yerimden kalkamadim 2 unite kan verildi 12 saat yogun bakimda kaldim.
Bence bu durumun gecicek hamileligin ilerledikce her sey yoluna girecek.
Sadece suana odaklan.
Gunu yasa bugun sana ne getiriyorsa lutfen ona odaklan.
Hormonlarinin sana oyun oynamasina izin verme.
Kizinda bence iyi bir okul kazanir.
Her seyin hayirlisi.
Dua edelim.
Dışarı çıkınca en azından bende moral olarak dshs iyi enerjik oluyorum. Çünkü dışsrda sesi çıkmıyorBenimki de oyle.
Besigine de yatmiyor butun gece koyun koyuna.
Agrilari var demek ki.
Annelerinden ayrilmiyorlar
Yaa güzel düşün Rabbim korusun İnşsllah hayırlısıyla kucağına alırsın. Sanırım doğumu çok sıkıntı ediyorsun. Bırakabikeceğin hiç mi kimse yok. Sezeryan insanlar hep çok kötü anlatıyor. Ama çok rahat geçirende var. Bende sezaryn oldum. Öyle yatak döşek yatmıyorsun ama tabi dikişleride çok zorlamamsk gerekiyor. Benim canımcok azdır. Uzun bi süre dikiş yerime bakamadım ama bu bi kayıp değil sadece bakmadım yanş. Hiçbirşey tahmin ettiğin kadar zor olmıcaakkk bunun için mi stres yapmışım diceksinnn9+3 canım. Inşallah altından kalkmak istiyorum ama ruh sağlığım çökmeden. Çünkü çocuklar dik durmak zorundayım.
Yaaa nasil iyi geldi yazdıkların gözlerim dolu dolu okudum çok çok teşekkür ediyorum. Çok ağır geldi hani zaten çok zor olan hayatım doktorun dedikleriyle çok daha ağır geldi altında kaldim gibi. Ben altından kalkamam çocuklar perişan olur diye yiyorum Su an kendimi. Belki de senin dediğin gibi olacak ay inşallah öyle olur. Rahat olur. Sağlıkla evime dönerim cocuklarim sağlıkla karşılar beni. Bir anne başka ne ister ki. varım yoğum onlar en kiymetlilerim. Birine bile benim ruh halimden zarar gelmesin.
Kendi derdime düştüm ben o ağrılarla baş edebilir miyim? Normal doğumu nasil kolay yapıyorsam onu da kolay geçireyim inşallah. Hatta olmasın öyle birsey ya düzelsin diye dua ediyorum. Çok korkuyorum. Başıma geleceklerden korkuyorum. Sonraki kontrolde ya yükselmezse plasenta... doktor herşeyi yasakladı ilişki, egzersiz, hareket. Kanaman olabilir dedi. Ilay da çok dağılmıştım zaten emzirme sürecinde ne güzel herşeyi toparladım derken şimdi ilay ağlamasın diye hokkabazlık yaparken ya karnimdakine bisi olursa diye korkuyorum. Hoplama zıplama Ilay kucagimda ya kanamam olursa ahhhh düşünme düşünme....
Teşekkür ederim insallah oyle olur. Ben ameliyattan cok korkuyorum, anjio olmustum birkac sene evve annemden genetik kalp riskim var ne hale geldim anlatamam. Cok korktugum seyler. Dış mudehale ya bir de ben de sen gibiyim normal digum sancisi viz gelir cunku dogal bir surec. Ama dikis acısı, anestezi bunlar da saglikli insan tepkileri veremiyorum. Belki de hormonlarimdan yersiz bir panik yasiyorum. Ya okuyorum Su an benzere şeyler yaşayanları okudukça daha kötü oldum. Sonucları çok ağır olanlar var. Rabbim kolaylıklar, sağlıklı doğum nasip etsin. Başka elden ne gelir. Rabbim bilir en doğrusunu.Yaa güzel düşün Rabbim korusun İnşsllah hayırlısıyla kucağına alırsın. Sanırım doğumu çok sıkıntı ediyorsun. Bırakabikeceğin hiç mi kimse yok. Sezeryan insanlar hep çok kötü anlatıyor. Ama çok rahat geçirende var. Bende sezaryn oldum. Öyle yatak döşek yatmıyorsun ama tabi dikişleride çok zorlamamsk gerekiyor. Benim canımcok azdır. Uzun bi süre dikiş yerime bakamadım ama bu bi kayıp değil sadece bakmadım yanş. Hiçbirşey tahmin ettiğin kadar zor olmıcaakkk bunun için mi stres yapmışım diceksinnn
Evet kuzum kanama olabilir ama suan cok sukur yok.9+3 canım. Inşallah altından kalkmak istiyorum ama ruh sağlığım çökmeden. Çünkü çocuklar dik durmak zorundayım.
Yaaa nasil iyi geldi yazdıkların gözlerim dolu dolu okudum çok çok teşekkür ediyorum. Çok ağır geldi hani zaten çok zor olan hayatım doktorun dedikleriyle çok daha ağır geldi altında kaldim gibi. Ben altından kalkamam çocuklar perişan olur diye yiyorum Su an kendimi. Belki de senin dediğin gibi olacak ay inşallah öyle olur. Rahat olur. Sağlıkla evime dönerim cocuklarim sağlıkla karşılar beni. Bir anne başka ne ister ki. varım yoğum onlar en kiymetlilerim. Birine bile benim ruh halimden zarar gelmesin.
Kendi derdime düştüm ben o ağrılarla baş edebilir miyim? Normal doğumu nasil kolay yapıyorsam onu da kolay geçireyim inşallah. Hatta olmasın öyle birsey ya düzelsin diye dua ediyorum. Çok korkuyorum. Başıma geleceklerden korkuyorum. Sonraki kontrolde ya yükselmezse plasenta... doktor herşeyi yasakladı ilişki, egzersiz, hareket. Kanaman olabilir dedi. Ilay da çok dağılmıştım zaten emzirme sürecinde ne güzel herşeyi toparladım derken şimdi ilay ağlamasın diye hokkabazlık yaparken ya karnimdakine bisi olursa diye korkuyorum. Hoplama zıplama Ilay kucagimda ya kanamam olursa ahhhh düşünme düşünme....
Güzel anne sen çok güçlü bir kadınsın. Bu kadar güçsüz hissetmen ve korkularının tek sebebi hormonlar. Ilk aylar hep böyle oluyor. Zamanla geçecek inan bana. Ben hep seni kendime örnek alıyorum. Cesaretini gücünü hep kutluyorum. Harika bir şekilde çocuk yetistiriyorsun. Senin postlarını okurken keşke ben de dils gibi yapabilsem diyorum. Belki sadece ben değil burda kaç kadına ilham oldun bundan haberin yok. Bu süreç geçici bunu sen de biliyorsun. Dualarım seninle inşallah problem en kısa sürede düzelir. Atin on dördü karanlıksa on dördü aydınlıktır. Dualarım seninle canım benim.Selam kızlar aramızda acaba plasentanın önde gelmesi gibi bir durum yaşayan olmuş muydu? Bugün dr kontrolüm vardı ama plasenta rahim ağzına çok yakın kapatıyor gibi dedi. Dünyam başıma yıkıldı çünkü sezaryen olsam ya da kanamam olsa bebeği ve diğer çocukları bırakacak bakacak yer ve kişi yok. Ağlayıp duruyorum hormonlarım sağolsun. Bir duyumu olan tecrübesi olan var m8 acaba ?
Yaaa ama aglattin beni çok teşekkür ediyorum banyoya kaçtım ağlayarak yazıyorum çocuklar görmesin diye. Belki okuyan biri olur korkar diye yazamadım ama sadece sezaryen değil, ağır kanamalar, erken doğumlar, bebeğin kaybı, rahim alınması, annenin hayati riski, mesaneye bağırsağa plasenta yapışmasına kadar durumlar var. Çoğu doktor bu ameliyatı yapamam diye 35. Haftasında bile hastasından vazgeçiyormus. Ya hiç pozitif birsey okumadım doktorumu 2. Bebeğinden beri tanıyorum. Ona güveniyorum ama basit bir durum olsa bile bana bahsetmezdi diye düşünüyorum. Ya beni bırakırsa riske girmek istemezse diye deli düşüncelerle bogusuyorum. Sadece kızıma arkadaş istemiştim. Ya annesinden olursa benim yüzünden. güçlü olmak istiyorum hicbir hamileligim kolay olmadı. Hepsinde bambaşka süreçler yaşadık bu da geçecek diyorum kendime ama neyle karşı karşıya olduğumu da bilmeliyim nelerle boğuşmak zorundayım bilmek beni daha dik yapar olaylara, durumlara karşı.Güzel anne sen çok güçlü bir kadınsın. Bu kadar güçsüz hissetmen ve korkularının tek sebebi hormonlar. Ilk aylar hep böyle oluyor. Zamanla geçecek inan bana. Ben hep seni kendime örnek alıyorum. Cesaretini gücünü hep kutluyorum. Harika bir şekilde çocuk yetistiriyorsun. Senin postlarını okurken keşke ben de dils gibi yapabilsem diyorum. Belki sadece ben değil burda kaç kadına ilham oldun bundan haberin yok. Bu süreç geçici bunu sen de biliyorsun. Dualarım seninle inşallah problem en kısa sürede düzelir. Atin on dördü karanlıksa on dördü aydınlıktır. Dualarım seninle canım benim.
Ah işte o içimde bana tutunmuş yasamak isteyen minik canin da annesi oluverdim hemen. Ona birşey olacak diye onu kaybedeceğim diye korkuyorum. Onun varlığından minik bebeğimi ihmal edeceğim diye korkuyorum. Hepsinin annesiyim ya bana birşey olursa diye korkuyorum. Allahım güç ver. Herşey güzel olsun. Daha 10 hafta yol çok uzun ağır kötü şeyler yaşamadan sağlıkla doğum nasip et. Hepinize teşekkür ediyorum.Evet kuzum kanama olabilir ama suan cok sukur yok.
Evet iste bebisler hep kucaktalar o biraz sıkıntılı haklısın.
Dinlenmek cok zor senin icin.
Agirlasacaklar zamanla.
Insallah doktorun dedigi gibi degildir.
Ben cok inaniyorum ya cikacak yukari o plasenta
Bence dogumu dusunme cunku gercekten kısa zamanlı zorlanma sadece.
Bir de gelecegi dusunursen psikolojik olarak gozunde daha da buyur ve hic altindan kalkamazsin.
Simdiye bakalim suan ne kadar dikkat edebilirsen elinden ne geliyorsa.
Neticede insaniz kuzum bu canda sana emanet.
Bizimde oyle oldu kuzum 9.5 ayliga kadar hic disi yoktu.Ah işte o içimde bana tutunmuş yasamak isteyen minik canin da annesi oluverdim hemen. Ona birşey olacak diye onu kaybedeceğim diye korkuyorum. Onun varlığından minik bebeğimi ihmal edeceğim diye korkuyorum. Hepsinin annesiyim ya bana birşey olursa diye korkuyorum. Allahım güç ver. Herşey güzel olsun. Daha 10 hafta yol çok uzun ağır kötü şeyler yaşamadan sağlıkla doğum nasip et. Hepinize teşekkür ediyorum.
Bu arada benim minik kızım gece 2 dış patlatmış üstten diğer ikisi de bugün yarin patlar vaktinde çıkarmadı bekledi şimdi 4 tane birde patlatmak kolay mi büyük ablasına benzemiş ufakligim.
Ya inanılmaz halsizim kanama yok ağrı var doktor agrin olabilir bel ve kasıkta dedi.Bizimde oyle oldu kuzum 9.5 ayliga kadar hic disi yoktu.
Sonra 3 hafta boyunca aglamalar hicbir sey yememeler basladi.
Doktor doktor gezdik bir tanesi kulagindan diye antibiyotik bile verdi ben kullandirmadim.
Cunku digerleri bir sey yok dedi.
Dis cikaracak dediler birden uc tane dis cikardi simdi 2 tane daha geliyor.
Insallah o yukarda yazdiklarinin hicbiri olmayacak.
Nasilsin peki agrin var mi bugun kanaman?
Kuzum o halsizlik az kaldı bitecek insallah.Ya inanılmaz halsizim kanama yok ağrı var doktor agrin olabilir bel ve kasıkta dedi.
22 nisan diye konuştuk hem de burun ense kalınlığı vs ölçümü alınacak. Bu 3 hafta hiç geçmeyecek gibi.Kuzum o halsizlik az kaldı bitecek insallah.
Of insani mahvediyor ama o duygu.
Bir de o agri zaten ilk baslarda da oluyor.
Bak gor bir daha ki kontrole daha iyi olur.
Ne zaman gideceksin?
Bizleri haberdar et olur mu?
Canim benim eğer internetten bir şeyler okuyorsan onları çok dikkate alma aşırı bilgi kirliliği var. Kesinlikle bu konuda hiçbir şekilde bir şey okuma. Okudukça kafan bulanacak, başka bir şey düşünemez olacaksın. Surekli bir kisir dongu içine gireceksin. Bunlari asiri anksiyete bozuklugu olan bir insan olarak soyluyorum. Evet dusunmek elde degil insan kafasindan cikaramiyor. Bundan kurtulmanin tek yolu bu konudan uzaklasmak hic internete bakma, kimseyle bu konu hakkinda konusma. Cunku bir sey degismeyecek ama senin kafan daha cok bulanacak. Tek konusacagin insan doktorun olsun. Eminim bu yazıları okuyan her anne de senin için dua ediyordur. Ben tüm kalbimle dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye. Insallah o guzel mutlu aile hayallerin gerceklesecek. Buna tum kalbimle inanıyorum.Yaaa ama aglattin beni çok teşekkür ediyorum banyoya kaçtım ağlayarak yazıyorum çocuklar görmesin diye. Belki okuyan biri olur korkar diye yazamadım ama sadece sezaryen değil, ağır kanamalar, erken doğumlar, bebeğin kaybı, rahim alınması, annenin hayati riski, mesaneye bağırsağa plasenta yapışmasına kadar durumlar var. Çoğu doktor bu ameliyatı yapamam diye 35. Haftasında bile hastasından vazgeçiyormus. Ya hiç pozitif birsey okumadım doktorumu 2. Bebeğinden beri tanıyorum. Ona güveniyorum ama basit bir durum olsa bile bana bahsetmezdi diye düşünüyorum. Ya beni bırakırsa riske girmek istemezse diye deli düşüncelerle bogusuyorum. Sadece kızıma arkadaş istemiştim. Ya annesinden olursa benim yüzünden. güçlü olmak istiyorum hicbir hamileligim kolay olmadı. Hepsinde bambaşka süreçler yaşadık bu da geçecek diyorum kendime ama neyle karşı karşıya olduğumu da bilmeliyim nelerle boğuşmak zorundayım bilmek beni daha dik yapar olaylara, durumlara karşı.
Bir sonraki kontrol çok önemli gidişat nasil olacak. Evlatlarim için güçlü olmak zorundayım. Kimsem olmadığı için sadece büyük bir ailem olsun istedim benimle başlasın büyük aile cocuklarim o büyük aileye benimle kavuşsunlar istedim. Rabbim güzellikler kolaylıklar versin inşallah.
Özür diliyorum rahatsız olanlardan gerçekten. Sadece çok doluyum...
Eşim de bugün beni ağlarken yakalayınca girme su internete okuma artık ordaki her kötü şey seni bulmayacak dedi. Pozitif düşün pozitif olsun dedi. Sen de aynılarını yazınca ne yapıyorum ben dedim. Bu 3 hafta çok sakin olmam lazım.dua ediyorum herşey yoluna girsin diye. Teşekkür ederimCanim benim eğer internetten bir şeyler okuyorsan onları çok dikkate alma aşırı bilgi kirliliği var. Kesinlikle bu konuda hiçbir şekilde bir şey okuma. Okudukça kafan bulanacak, başka bir şey düşünemez olacaksın. Surekli bir kisir dongu içine gireceksin. Bunlari asiri anksiyete bozuklugu olan bir insan olarak soyluyorum. Evet dusunmek elde degil insan kafasindan cikaramiyor. Bundan kurtulmanin tek yolu bu konudan uzaklasmak hic internete bakma, kimseyle bu konu hakkinda konusma. Cunku bir sey degismeyecek ama senin kafan daha cok bulanacak. Tek konusacagin insan doktorun olsun. Eminim bu yazıları okuyan her anne de senin için dua ediyordur. Ben tüm kalbimle dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye. Insallah o guzel mutlu aile hayallerin gerceklesecek. Buna tum kalbimle inanıyorum.
7 yasinda 1.sinif oglumla normal beklerken aniden sez oldum ve kimsem yoktu herkes vardi ama kimse yoktu.Esim az cok destek oldu 5.gun ise donmek zorunda kaldi.Bir sekilde gecti tabi senin bebekte ufak ama bu tarz riskler hamilelikleirn hepsinde var ve bebegin bu kdr ufakken tekrar gebe kalinca olasi ihtimaller oluyor elbet bir kolayligi olacaktir en kotu buyuk kizin yardimci olacak oda ufak ama yapacak bisi yok bir yola girildi elbet bi cozumude olacak.Kanamam hic yok yani böyle birşey beklemiyordum. Zaten bulantım çok halsizlik dibine kadar yaşıyorum. Bebiş var nasıl istirahat halinde olabilirim. Allaha dua ediyorum. Güç kuvvet diliyorum. Bizim miniye diş çıkarıyor öyle böyle değil. Ne birşey yiyor ne uyuyor. Dün çok ağladım. Arstirdim falan. 20 hafta önceki tanılar çoğunlukla duzeliyirmus ama belli koşullarda. Doktorum bana rahim ağzından ilerleyedebilir orada kaladabilir dedi. Rabbim yardim etsin. Ya kimse yok bebeğe bakmama yardim edecek kişi de bana sezaryen sonrası destek olacakta. Doğum ekim sonu kasım başı gibi. Büyük kızım 8. Sınıf olacak. Düşündükçe çok kötü ruh haline giriyorum. Toparlaan kızım diyorum. Yakışmıyor diyorum. Neleri başardın nelerle bogustun bunun da bir hal çaresi olacak diyorum. Ama ben ameliyattan korkuyorum. Yaradan kandan dikişten korkuyorum. Kasıma dudağıma geçirdiğim kaza sonrası dikiş atıldı ne yüzümü yıkadım ne yemek yedim ne aynaya baktım ya iğrençti o dönemim travmatik bir durum yani. Sezaryen olsam altından kalkamam psikolojim alt üst olur. Benim hem fiziksel hem ruhsal güçlü olmam lazım 4 çocuk 2 bebiş. Eşim dün ağlarken ben varım hep yanındayım dedi izin alırım ben bakarım sana dedi. Ama çok zor olacak. O gücü hissetmiyorum. 4. Bebeği kızıma yoldaş olsun diye istemiştim. Ablaları akran hep bir aradalar, İlay yalniz kalmasın en yakın arkadaşı kardeşi olsun demistim. Bu kadar zor olacağını düşünemedim. Of kafani şişirdim. O kadar bitik haldeyim ki.