2021 Nisan Anneleri

40 kere doktora gittik birşey elde edemedik alerji testi de yapıldı ama negatif çıktı. Daha detaylı bir test ve kontrolü yazın Türkiye’de yaptıracağım. Her gittiğimde doktor bazı bebeklerin bağırsağı geç gelişiyor zamanla alışacak diyor. Bebeğimde ben de çok yorgunuz ne uyku var ne doğru düzgün beslenme Allah bu Alman sağlık sisteminin belasını versin.

Ya suan dusunmuyorsundur da ilerde belki degisir fikrin insan unutuyor yasadiklarini
Ama zor bir yıl oldu gercekten cocuklarin hastaliklarindan perisan olduk.
Kiz ne yili ben 2.yi 7.5 sene dusundum
Yok yani bnm kesin kararim yasim 35 i devirsin baglaticam kapali islem oluyorsa.

Kiz ne yili ben 2.yi 7.5 sene dusundum
Yok yani bnm kesin kararim yasim 35 i devirsin baglaticam kapali islem oluyorsa.
Valla ben baglattim diye pisman oldum biliyorsun.
Esim diyor ki bu aksam cocuklara bakip sunlarin guzelligine bak bir tane daha yapalim diye ben sana soyledim diyor
Ya dusundum soyle o kadar yorgunum ki yerimden kalkmaya halim yok inan yemek yapmiyorum esim yapiyor her seyi kahvaltiyi zor hazirliyorum cocuklara buyuk olanin ogle yemekleri hep buzluktan daha once hazirladigim seyler bu covid beni mahvetti zaten bana yardimcı olacak birini ariyoruz.
Ay dedim o an gercekten yok yani allah cocuklarima saglik versin bu devirde bu kadar virüslerin filan basini alip gittigi bir zamanda yeterli dedim yoksa mukemmel bir sey tabii cok cocuk bence.
Ama simdi bakinca yapmazmisim zaten ya suan ki halsizligimden boyle dusunuyorum bilmiyorum.

Bizim alerji doktorumuz online da tedavi uyguluyor eğer düşünürsen aklında olsun Mahmut Doğru

Bizim alerji doktorumuz online da tedavi uyguluyor eğer düşünürsen aklında olsun Mahmut Doğru
Online düşündüm hatta Prof.Ahmet Akçay var tvlere falan çıkıyor o da online yapıyor ama kan ve kakayı ona yollatıyorsun öyle bakıyor.Benim o şansım yok. Mahmut Doğruyu bir araştırayım

Bİzim durumumuz o kadar karışık ki. Kakada kan yok vücutta tek bir tane kızarıklık egzama döküntü yok. Burun tıkanıklığı vs yok. Kaç tane yazı okudum. Mesela bir besin alınınca bebeğin vücudu tepki veriyor ama bizimkinde dışta bir tepki yok. Sadece gece oluşan yoğun bir gaz var. Gaz damlası kullanmayınca neredeyse üç saat kıvranıyor gaz damlasıyla ise sık sık uyanıp kısa süreli sancılar oluyor.İnşallah bir anda tık diye kesilir sancıları.

Türkiye sağlık konusunda hayli iyi diyebilirim onlarca hastane onlarca doktor gezmiş biri olarak. Eğer işin ehli bir hekim bulabilirseniz tam teşhisi koyacaktır. İnşallah kısa zamanda rahatlar yavrucak. İkinize de yazık nasıl bir şey yok deyip başlarından savarlar ki!

Alerji değil de Sindirimle ilgili bir problem olabilir mi acaba?

Hatirlamaz miyiz hic.
Nasilsin canim cocuklar nasil?
Ikiz bakimi zor oluyor mu tek basina mi idare ediyorsun?
Canım çok şükür iyiyim benim için cok zor bir yıl oldu hala da öyle. İkiz bakımı gercekten cok zor simdi simdi birazcık nefes alıyorum sıralamaya basladıktan sonra heryere girip cıkıyorlar zor yanlarıda olsa daha kolay suan ilk zamanlar cok kötüydü eşimle de problem yasadık kaynanamlarla lohusayken birbirimize girdik ayrıyız suan anneme gittim annem geldi yalnız baktım derken buzamana geldik sükür. Şuan evimde yalnız bakıyorum ama cok bunaldım iki bebekle dısarı cıkamıyorum markete bile gidemiyorum çok zor. Sende ne var ne yok? Nasıl bebişin?

Ah canım ya neler olmuş oyle?
Umarim yoluna girer her sey.
Barışma.durumunuz var mı?
Bende dogumdan sonra annemi kaybettim.
Oglan okula basladi surekli hasta oldu en son covid oldu hepimize bulastirdi uzamis etkileri var durup dururken hasta oluyor filan cok zor bir yıl oldu bizim icinde.
Canım ikizler.icin ilk basta cok zor oluyor ama sonrasi cok rahat diyorlar onlar artik birlikte oynamaya baslarlar.
Bizimkilerin arasi 4.5 yas birlikte oynuyor abisiyle

Evet sindirimi geç gelişiyor dedi. Zamanla düzelir diyor ama dayanacak gücüm kalmadı.şimdi Mahmut beye yazdım bakalım ne olacak.
Canım Turkiyede degilsin ama olurda gelebilirsen İzmirde Prof. Dr. Hasan Yüksel var mukemmel bir doktordur alerji immunoloji uzerine kesinlikle tavsiye ederim butun giden arkadaslarim sonuc aldi simdi bende goturucem cocuklari.

Canım Turkiyede degilsin ama olurda gelebilirsen İzmirde Prof. Dr. Hasan Yüksel var mukemmel bir doktordur alerji immunoloji uzerine kesinlikle tavsiye ederim butun giden arkadaslarim sonuc aldi simdi bende goturucem cocuklari.
Gerçekten bizim doktorlarımız harika. Allahım sayılarını arttırsın inş

Pek yok gibi canım perşembe boşanma davam var. Hadi ya çok üzüldüm kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
Ya bu hastalıklar bitmiyor zaten benimkiler de hasta ishalle basımız dertte böyle salgın varmıs biryere de cıkmıyoruz kimse gelmiyor havadan sudan geliyor herhalde sonumuz hayır olsun inşaallah. Bende yaz gelsin diye dört gözle bekliyorum valla. Rabbim şifa versin kuzucuklarımıza

Sagol canım.
Hayirlisi olsun insallah hakkinizda o noktaya gelindiyse de yapacak bir sey kalmiyor.
Keske daha anlayisli davranilsaymis hamilelik lohusalik iki bebek cok zor seyler bunlar.

Kiz ne 3 u Tamam herkes kac tane olursa olsun sever cocugunu elbet dunyaninda en guzel seyi ama bu zamanda kadin hem iceride hem disarida calisiyor.Rabbim olmayana cok isteyip kavusamayana hakkiyla bakabilck olana versin

Canim ya cok uzuldum.Ne diyecegimi bilemiyorum bu insanlarsan cok biktim.Tazecik bir anneyken boyle seyler neden yaparlar.Rabbim hayirli kapilar acsin ins sana ve esini o yanlistan dondursun hayirlisi ise ve istiyorsan tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…