Neden Rsv asisi yaptirdiniz grip donemi die mi?Tekrardan çok geçmiş olsun, insan kendine değil de çocuğuna daha çok endişe ediyor. Kızım daha hafif geçirdi ateşi 38 e çıktı en çok, sanırım rsv aşısı olmuştu o baya korudu.
Ilacinimi vermemis ne kdr sure vermemis.Merhaba bakıcı kızımın demir lamsini vermemiş ya kış vermiş hep bugün ortaya çıktı nasıl dengeleyenilirim şu an test yapamıyoruz hasta olduğu için
Ben daha hic denemedim.Kızlar yumurta beyazını omlet pankek içinde falan denediniz mi bebişlere? Ben haşlanmış olarak iki üç kere yumurta beyazı verdim herhangi bir alerjisi olmadı çok şükür
Ben denedim başlarda dudak kenarında kızarıklık oldu sonra geçti şükür, alıştı, ama ben de hiç hasşlanmış vermedim, onu nasıl verdin?Kızlar yumurta beyazını omlet pankek içinde falan denediniz mi bebişlere? Ben haşlanmış olarak iki üç kere yumurta beyazı verdim herhangi bir alerjisi olmadı çok şükür
Uzun çubuk şeklinde ince dilimleyip eline verdim canım. Ben de pankek omlet şeklinde hiç vermedim ondan sorayım dedim.Ben denedim başlarda dudak kenarında kızarıklık oldu sonra geçti şükür, alıştı, ama ben de hiç hasşlanmış vermedim, onu nasıl verdin?
İyileştiğini görmek gibisi yok :) inşallah tekrar yaşanmazNeden Rsv asisi yaptirdiniz grip donemi die mi?
Evet tabiki cidden 3 gun cok yiprandi yavrum eger beklemesydik daha kolay gecrcekti ama nasipten otesi yok bazen oyle bekliosun 1.gece ateslenince bekledik 2.gun gittik.sonra ilaci alinca 3.geceden sonra iyilesme basladi.Doktorumuz evde covid varsa oda oyledir calpol ver dedi, hastane o teldeki kisi bizi yaniltti.Ama cidden hersry nasip suan iyi cok sukir pazartesi 21.30da kontrol var ins hersey yolundadir.Bronsitte yapmis cunku oda gecmistir ins.
Doktor bize onerseydi ucretlide olsa ben yaptrrdim.Ama tabi ki ozel durumlari karsilamasi daha onemli.Gecmis olsun.İyileştiğini görmek gibisi yok :) inşallah tekrar yaşanmazrsv aşısını devlet karşılıyor kalp, akciğer gibi ciddi hastalığı bulunan 2 yaş altı bebekler için, enfeksiyon kapmaları çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor çünkü. Keşke tüm bebeklerin aşısı karşılansa çünkü çok etkili bir aşı bence.
Az vermiş olması gerektiğinden ben ise başladığımdan beri üç ay kadar çok yaniIlacinimi vermemis ne kdr sure vermemis.
Sarısı beyazı birlikte verdin değil mi? Yoksa sadece beyaz şeklinde mi? Haşlayıp birlikte verince boğazına takıkır mı diye korkuyorum benUzun çubuk şeklinde ince dilimleyip eline verdim canım. Ben de pankek omlet şeklinde hiç vermedim ondan sorayım dedim.
Bence doktora bir danışın, ona göre fazladan damla öneriyorlarmış sanırsam, ama muhakkak direkt danışın tabii, emin değilim nasıl ve ne kadar.Az vermiş olması gerektiğinden ben ise başladığımdan beri üç ay kadar çok yani
Muhtemelen cok asiri etkilenmemistir.Ama 1 yasta kan testi veicz ya o zmaan gerekirse destekler yada simdidrn kan verin eksikse ilaci ona gore ayarlar doktor.Az vermiş olması gerektiğinden ben ise başladığımdan beri üç ay kadar çok yani
Evet canım ince dilimler halinde verdim kendi eline. Birazını yese birazı yerlerde oluyor. Sarışını yemek istemiyor tıkanıyor sevmiyor. Alerji testinde yumurta negatif çıkmıştı doktorda herşeyi yiyebilir dediği için birkaç kez verdim şükür sıkıntı olmadı şimdi bi de omlet vs tarzda vercem.Sarısı beyazı birlikte verdin değil mi? Yoksa sadece beyaz şeklinde mi? Haşlayıp birlikte verince boğazına takıkır mı diye korkuyorum ben
Ben bir aydır pankek ve omleti hep tam yumurta şeklinde kırıyorum, sadece sarı asla yemiyordu, çorbalarını da tam yumurta tabii.
Geçmiş oksun inşallah iykerdşr artıkBende bogaz agrisi,kulak agrisi, burun tikanikligi sonraki gunler akintisi yorgunluk grip hali ses kisikligi vardi ama ben test yaptirmadim.
Kizimin ates 39 larda, huzursuzluk,uyuyamama,burun tikanikligi sonra akinti, bogaz agrisi,ses kisikligi...
Benim bebegim geceleri dis cikarmiyorsa ya da hasta degilse uyuyor ama gunduzleri ayni anlattigin gibi.Kızlar Allah aşkına hâlâ sabaha kadar uyanık olan var mı aranızda napiyorum uyumuyor bı bağlanmış bana kimseye gitmiyor hep benimle oyna diyor tuvalete bile gitsem çığlık üstüne çığlık tam uykuya dalıyor mutfağa gidiyorum ağlama sesi nedir bu ya napicam ben
Cok gecmis olsun.Geçmiş oksun inşallah iykerdşr artıkHastalıkllar yakaladı hepimizi bende poztfim çarşambadan beri tam seviniyordum bebeğime bulaşmadı diye bgn sesi kısıldı bebeğe ilaç verdiler mi ? Normal ateş takibi emzirmeyle mi geçirdiniz? Yarın doktora da sorucam ama mersk ettim
+1Kızlar Allah aşkına hâlâ sabaha kadar uyanık olan var mı aranızda napiyorum uyumuyor bı bağlanmış bana kimseye gitmiyor hep benimle oyna diyor tuvalete bile gitsem çığlık üstüne çığlık tam uykuya dalıyor mutfağa gidiyorum ağlama sesi nedir bu ya napicam ben