2021 Nisan Anneleri

Telefonda almiyoruz dediler ogun gitmedik.Ertesi gun ates hic dusmeyip hali kotulesince acile gittik cocuk acil icapci vardi ozel hastanede.
Corona ve domuz gribi testi aldi.
Corona negatif.Domuz gribi pozitif😬😬😬😬
Kafam Allakbullak.
Gececegi kimse yok ya oglum hem corona hem domuz gribi tasidi.
Yada aslinda corona olmadi inf oldugu icin corona testi poz cikti.
Hic anlamaidm.tat koku gitmedi ve 3 gun surdu.
Suan Pelin baya agir geciriyor.
Cok zorlandi Inf A cunku.
Neyse 18 gece ilk atesi cikti ort 5 gun suruyormus.Tedaviyede dun basladil oda 5 gun surecek sonra kontrole gidecegiz.
O kadar yoruldum ko ve kizim o kdr yorgun ki sesi kisik hali yok bir yandan 4 dis bir yandan domuz gribi zsyiflafi 2 3 gunde.
Allah beterinden korusun ya salggin cok cidfi boyuttaymis cok dikkat edin.
Hay allahim cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten.
Ama cok ilginc olmus.
Benim oglanda da tat koku hic gitmedi.
Bende 6. Gün gitti 10. Gün geri geldi.
Benim kızda 1 haftadir ishal gecmek bilmiyor.
Kakasinda amipli kist cikti antibiyotik kullaniyor gecmeyince bugim Cocuk Enf. Hasta. Goturdum amipli kist bu mevsimde olmaz bazen karisiyor dedi tekrar test istedi.
Gaitanin yarim saatte gitmesi lazim esim iste oldugu icin goturemedik Ela'nın kakasini bekliyoruz simdi🙄
O da uyudu off valla delirmelik.
Arkadasimin oglu da Ensefalit olmus beyin iltihabi yani gecen hafta gecirdigi influanzadan dolayi.
Yahu bu virusler hayatimizin icine etti.
O kadar cok korkutorum ki cocuklar covid gecirdi bir sey olacak diye bu ishal nedir anlamis degilim.
Ilk once oglanda oldu sonra kizda bende oldu biraz hepimizin gecti kizin kaldi.
Bir de diş cikariyor.
Kaos yasiyorum..

Sürekli tansiyon, diyabet, kalp ilacı gibi ilaçlar kullananlarda negatif çıkıyormuş. Örneğin annem iki kez oldu, babam da hep onunla hastalandı aynı geçirdiler ama babamın hiç pozitif çıkmadı
He o tarz bir ilacim tiroit ilaci var ama esim kullanmio kizimdada cikmadi.

Sürekli tansiyon, diyabet, kalp ilacı gibi ilaçlar kullananlarda negatif çıkıyormuş. Örneğin annem iki kez oldu, babam da hep onunla hastalandı aynı geçirdiler ama babamın hiç pozitif çıkmadı
He o tarz bir ilacim tiroit ilaci var ama esim kullanmio kizimdada cikmadi.

Merhabalar, bugun dr kontrolumuz vardi. Artik gece beslemesini tamamen kes dedi. Aksam 22:30 ve sabah 7:00 arasi su dahil hic emzirme yok. Tamam dedim ama bebegim cok sik uyaniyor gece ve bazen emzirmeden sakinlesip uykuya dalamiyor. Beraber yatacaksiniz ama hic kucaga alma yok dedi. Anne ve babanin arasinda yatacakmis. Ne kadar surecek boyle dedim 2-3 yil surer dedi. Garibime gitti cunku simdiden odasinda ayri yatiriyordum. Dogamiza cok uygun, beyin gelisimi icin de iyi olacak, mutlu huzurlu uyuyacak gece dedi. Gunduz uykularini odasindaymis ama😳🧐
Aranizda mi o cocuk bizde tost olur valla.Asla oyle bir risk alamam.Mumkun degil😅 Ben yanima aliorm tek kolumu uste koyuyorumki Donemiim die.Ama bende oglumda tum gunduz uykularini 6.aydan sonra odasinda ve yataginda yatrdim

Bu gune kadar beraber hic uyumadik. Ben de sasirdim. Mutlaka anne ve baba arasinda olsun ama dedi. Kendi yataginin orasi olmadigini, sizin yataginiz oldugunu bilir zamani gelince gider dedi. Ornegin sadece anneyle yatarsa aliskanlik ediniyormus babayi disliyormus onun yatagi ayri diye. Iste veya tam tersi. Doktorumuza guveniyorum ama bana da garip geldi sizler ne yapiyorsunuz diye merak ettim.
Ingiltere’de de bulundugumuz sehrin gruplarini takip ediyoruz esimle, orada da cosleeping baya yaygin. Okuyunca sasiriyorduk, dr onerdi basimiza geldi 🤷🏻‍♀️
Ben yanima aliyorum acikcasi.Ve bu temastan cok memninum.Oglumlada boyelydim gayet odasini ayirdik ve orda kaldi ama sabah uykularini hep odasinda yatirdim ve besiginde.ama aksam belli bi saatten sonra uyandiginsa yanima aldim hic zorlanmadik.

Hay allahim cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten.
Ama cok ilginc olmus.
Benim oglanda da tat koku hic gitmedi.
Bende 6. Gün gitti 10. Gün geri geldi.
Benim kızda 1 haftadir ishal gecmek bilmiyor.
Kakasinda amipli kist cikti antibiyotik kullaniyor gecmeyince bugim Cocuk Enf. Hasta. Goturdum amipli kist bu mevsimde olmaz bazen karisiyor dedi tekrar test istedi.
Gaitanin yarim saatte gitmesi lazim esim iste oldugu icin goturemedik Ela'nın kakasini bekliyoruz simdi🙄
O da uyudu off valla delirmelik.
Arkadasimin oglu da Ensefalit olmus beyin iltihabi yani gecen hafta gecirdigi influanzadan dolayi.
Yahu bu virusler hayatimizin icine etti.
O kadar cok korkutorum ki cocuklar covid gecirdi bir sey olacak diye bu ishal nedir anlamis degilim.
Ilk once oglanda oldu sonra kizda bende oldu biraz hepimizin gecti kizin kaldi.
Bir de diş cikariyor.
Kaos yasiyorum..
Beyin iltihabi nedir neden influenzadan oluyor valla deliricem sonunda.Onu nasil anlamislar.5 gun sonra kontrol var sorucam bunuda.

Ama siz tam kendi yatağına alıştırmışsınız ne güzel bana da değişik geldi bu öneri 😐 hem de güvenlik söz konusu bizimki düştü mesela yataktan aramızda yatıyordu gece eşim lavaboya kalkmış benim de kolum gevşemiş artık güm sesiyle uyandım aman diyim çok dikkat edin.
Bu arada güzel anneler yardımınıza ihtiyacım var. İki üç gündür mama içmez oldu oğlum. Sadece geceleri emiyordu (uyumadan önce, gece ne zaman uyanırsa ve sabah) işe de başladığım için gündüz mamaya alıştı çünkü evde olduğum saatler hep ek gıda vs saatlerine denk geldi o ara gündüz de emziremedim tabii süt de azaldı. Mamasını çok iştahlı içerdi aslında ama iki gündür biberonu itiyor asla istemiyor ama emiyor. Fakat süt az gelince sinirleniyor tabii. Alerjik bebek maması bu arada. Tadı kötü biliyorum ama şimdiye kadar hiç mesele olmamıştı. Biberondan su falan içiyor. Mamayı değiştirsek diyeceğim ama birsürü kutu aldık rapor yazıldığı için. Şimdi tekrar alamayız. Memelere süt gelir mi doyuracak kadar bu saatten sonra? Neler yapmalıyım?
Gelir diye biliyorum. İnstagramdan takip ettiğim bi sayfa var emziren anne 3 öğün sıcak yemeğine dikkat edip protein ağırlıklı beslenirse sütü çok artar diyor sürekli. Bana da doktor 10 gün süre vermişti kiloyu toparlamazsak mama demişti ve protein su dinlenme ve gece emzirmesi dedi, şimdiye kadar en çok o 10 günde kilo aldı

Beyin iltihabi nedir neden influenzadan oluyor valla deliricem sonunda.Onu nasil anlamislar.5 gun sonra kontrol var sorucam bunuda.
Viral enfeksiyonlar neden oluyormus.
Virusler yani.
Bir de arkadasimda esi de doktor😔
Ya infulanza gecirdi gecen hafta bu hafta yine atesi yukselince yatirdilar iste.
Ensesinde sertlik hareketlerinde degisiklik sezmisler.
Davranislari degismis.
Hastanede yatiyordu 3 gundur dun anlamis cocuk doktoru.
Allahtan erken fark edildi hemen tedavisi baslandi.
Hareketleri reflekslerinde filan sorun yok cok sukur.
Yani hafif atlattilar.
Herkeste olan bir sey degil kuzum nadir rastlanir bir durum.

Viral enfeksiyonlar neden oluyormus.
Virusler yani.
Bir de arkadasimda esi de doktor😔
Ya infulanza gecirdi gecen hafta bu hafta yine atesi yukselince yatirdilar iste.
Ensesinde sertlik hareketlerinde degisiklik sezmisler.
Davranislari degismis.
Hastanede yatiyordu 3 gundur dun anlamis cocuk doktoru.
Allahtan erken fark edildi hemen tedavisi baslandi.
Hareketleri reflekslerinde filan sorun yok cok sukur.
Yani hafif atlattilar.
Herkeste olan bir sey degil kuzum nadir rastlanir bir durum.
Aklımızı kaçıracağız artık. Rabbim dermansız dert hastalık vermesin kimseye inşallah.

Amin gercekten oyle.
Simdi bebegim oshal bir haftadir ve gecmiyor.
Altinda bir sey ariyorum.
Ya diyorum covid kaynakli bilmiyorum deliricem.
Sonucta virus gecirdi.
Covid kaynaklı da olabilir ortalıkta o kadar çok hastalık geziyor ki inşallah önemli birşeyi yoktur

Telefonda almiyoruz dediler ogun gitmedik.Ertesi gun ates hic dusmeyip hali kotulesince acile gittik cocuk acil icapci vardi ozel hastanede.
Corona ve domuz gribi testi aldi.
Corona negatif.Domuz gribi pozitif😬😬😬😬
Kafam Allakbullak.
Gececegi kimse yok ya oglum hem corona hem domuz gribi tasidi.
Yada aslinda corona olmadi inf oldugu icin corona testi poz cikti.
Hic anlamaidm.tat koku gitmedi ve 3 gun surdu.
Suan Pelin baya agir geciriyor.
Cok zorlandi Inf A cunku.
Neyse 18 gece ilk atesi cikti ort 5 gun suruyormus.Tedaviyede dun basladil oda 5 gun surecek sonra kontrole gidecegiz.
O kadar yoruldum ko ve kizim o kdr yorgun ki sesi kisik hali yok bir yandan 4 dis bir yandan domuz gribi zsyiflafi 2 3 gunde.
Allah beterinden korusun ya salggin cok cidfi boyuttaymis cok dikkat edin.
Çok geçmiş olsun, kaçamıyoruz virüslerden mutlaka yakalanacağız demek ki :KK43:

Sizin belirtileriniz nelerdi? Bizde de sanırım domuz gribi olabilir. Bir kaç kez covid testi yaptırdık hep negatif çıktı ama hiç bu kadar ağır bir grip geçirmedim çok kısa sürdü ama şiddetliydi.

Doktora sormadim ama bazen nadir de olsa bazi geceler iyi uyur ve emzirmeden sabahi ederiz. Kendi tecrubemle o gunlerde sutumun azaldigini hic gormedim. Aksine geceleri uykumu alarak uyusam guzelce sutum de artacak gibi bir his var icimde. Geceleri uykusuz kalmak ozellikle sabahlari bitik uyanmama sebep oluyor. Bebege kahvalti hazirlarken kendimde olmuyorum.
Dr emzirmeleri artik sadece ogunlerden sonra yapmami soyledi.
Peki sizce günde kaç ml anne sütü almalılar. Belki doktorunuz bir şey demiştir bu konuda. Kusura bakmayin bebeğim memeyi bıraktı sağıyorum. Endişeliyim biraz az mı alıyor anne sütünü diye.

Merhaba bizde hasta olduk ilk once ablamiz oldu 3gunsonra oglanda oldu ates yok ama oksuruk var birde azilar yan kesiciler hepsi kabarmis patlicak gibi duruyor hep ayni anda bir kac dis birde patlatiyor ust ustte geldi bitkin halsiz yemek yemiyor 2 3 tatli kasigi anca yiyor kafasi bor sicak dislerden hararet yapiyor agrikesici veriyorum ama fayda etmitor gibi ablasi hasta o hasta onlar oksuruyor benim cigerim sokuluyor sanki cok uzuluyorum ya 😞

Merhaba bizde hasta olduk ilk once ablamiz oldu 3gunsonra oglanda oldu ates yok ama oksuruk var birde azilar yan kesiciler hepsi kabarmis patlicak gibi duruyor hep ayni anda bir kac dis birde patlatiyor ust ustte geldi bitkin halsiz yemek yemiyor 2 3 tatli kasigi anca yiyor kafasi bor sicak dislerden hararet yapiyor agrikesici veriyorum ama fayda etmitor gibi ablasi hasta o hasta onlar oksuruyor benim cigerim sokuluyor sanki cok uzuluyorum ya 😞
Cok gecmis olsun😔
Influanza mi oldunuz cok agir gectigini soyluyorlar.

Sizin belirtileriniz nelerdi? Bizde de sanırım domuz gribi olabilir. Bir kaç kez covid testi yaptırdık hep negatif çıktı ama hiç bu kadar ağır bir grip geçirmedim çok kısa sürdü ama şiddetliydi.
Cok gecmis olsun.
Influanza cok atesli geciyor cocuklarda covidden daha agir.
Ates cok yuksek oluyor.

Bende bogaz agrisi,kulak agrisi, burun tikanikligi sonraki gunler akintisi yorgunluk grip hali ses kisikligi vardi ama ben test yaptirmadim.

Kizimin ates 39 larda, huzursuzluk,uyuyamama,burun tikanikligi sonra akinti, bogaz agrisi,ses kisikligi...

Bende bogaz agrisi,kulak agrisi, burun tikanikligi sonraki gunler akintisi yorgunluk grip hali ses kisikligi vardi ama ben test yaptirmadim.

Kizimin ates 39 larda, huzursuzluk,uyuyamama,burun tikanikligi sonra akinti, bogaz agrisi,ses kisikligi...
Tekrardan çok geçmiş olsun, insan kendine değil de çocuğuna daha çok endişe ediyor. Kızım daha hafif geçirdi ateşi 38 e çıktı en çok, sanırım rsv aşısı olmuştu o baya korudu.

X