- 19 Mart 2021
- 682
- 1.057
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeyse ilk 4 ay gündüzleri kucağımda uyudu şimdilerde bazı geceler yerine koyunca uyanıp bizim yatağımızda uyuyor çok sık olmuyor park yatakta ve yanımda kafasını kaldırsa görüyor sizin yatak nasıl nerde uyuyor? Bu kadar değil ama kızım da yapışık babayla kısa süre vakit geçirebiliyor gündüz bazen çay almaya gitsem mızırdanıyor ama genelde kısa süreler sıkıntı olmuyor, ben pandemide benimle tek büyümesine bağlıyorum baba akşam ve haftasonu var sadece. Bence kademeli şekilde arttırarak yerine yatırmaya ve tek bırakmaya alıştırın, mesela uyuduktan kaç dk sonra bırakınca uyanmıyorsa o dakikadan geriye doğru azaltın her gün, ya da dikkatini çeken bi şeyi eline verip uzaklaşın gerekirse önce koltuk sonra odanın diğer ucu ve diğer oda. Ben bırakmıyor diye vazgeçmedim sürekli çıktım döndümKızlar Allah aşkına hâlâ sabaha kadar uyanık olan var mı aranızda napiyorum uyumuyor bı bağlanmış bana kimseye gitmiyor hep benimle oyna diyor tuvalete bile gitsem çığlık üstüne çığlık tam uykuya dalıyor mutfağa gidiyorum ağlama sesi nedir bu ya napicam ben
Kitap okuyorum, iç içe geçen bardaklarla kule yapıyorum deviriyor içine bi şey koyuyorum iki parmağıyla alıyor halkalar var onları kenarına takıyorum çekiyor, halkaları yan çevirince çıkarıyor, kapaklı plastik kaseye oyuncak koyuyorum açıp alıyor, boş Islak mendile kurdele koyuyorum çekiyor, onun taklidini yapıyorum, aynaya bakıp konuşuyorum, şarkı dinletiyorum, cee fış fış kayıkçı oynuyorum, aklıma geldikçe farklı dokularda nesneler veriyorum bugün ponponla tarak verdimAnneler merhaba, bebeklerinizle ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz?
Bizim de dokun hisset, sesli, hareketli kitaplarımız var, ben de yanında durup anlatırsam epey vakit geçiyoruz, özellikle büyük resimli kelime kitaplarıyla epey zaman geçiyor. Hayvan taklitlerini çok seviyor.kitaplardan göstererek bazen ben taklit ediyorum bazen dinletiyorum. Taşıtları gösterip ambulans, helikopter araba sesi dinletiyorum veya ben taklit ediyorum. Babası dans ettiriyor kucağında. Önceden oyuncaklarla oyalanıyordu şimdi hep etrafı gezmek istiyor, bazen çok yorucu olabiliyor o yüzden. Camdan kuşları izliyoruz, sayıyoruz, kedi geçti köpek geçti derken baya oyalanıyor. Oyuncaklarını saklıyorum, o buluyor ama tabi göstere göstere saklıyorum top oynuyoruz, kule yapıyorum o bozuyor r, iri parçalı olan puzzleları yapıyorum o bozuyor ama genel olarak hep yapışık geziyoruz. O kadar asılıyor ki pijamama mutfakta iş yaparken, iyi ki evde yabancı yok diyorumAnneler merhaba, bebeklerinizle ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz?
Aynen bizde ort.bunlari yapiyoruz.Ozellikle kitap okurken egleniyor.Ama islak mendil kutusu,ev kablolari, kablo kapatici gbi seylerle daha cok ilgiliNerdeyse ilk 4 ay gündüzleri kucağımda uyudu şimdilerde bazı geceler yerine koyunca uyanıp bizim yatağımızda uyuyor çok sık olmuyor park yatakta ve yanımda kafasını kaldırsa görüyor sizin yatak nasıl nerde uyuyor? Bu kadar değil ama kızım da yapışık babayla kısa süre vakit geçirebiliyor gündüz bazen çay almaya gitsem mızırdanıyor ama genelde kısa süreler sıkıntı olmuyor, ben pandemide benimle tek büyümesine bağlıyorum baba akşam ve haftasonu var sadece. Bence kademeli şekilde arttırarak yerine yatırmaya ve tek bırakmaya alıştırın, mesela uyuduktan kaç dk sonra bırakınca uyanmıyorsa o dakikadan geriye doğru azaltın her gün, ya da dikkatini çeken bi şeyi eline verip uzaklaşın gerekirse önce koltuk sonra odanın diğer ucu ve diğer oda. Ben bırakmıyor diye vazgeçmedim sürekli çıktım döndüm
Kitap okuyorum, iç içe geçen bardaklarla kule yapıyorum deviriyor içine bi şey koyuyorum iki parmağıyla alıyor halkalar var onları kenarına takıyorum çekiyor, halkaları yan çevirince çıkarıyor, kapaklı plastik kaseye oyuncak koyuyorum açıp alıyor, boş Islak mendile kurdele koyuyorum çekiyor, onun taklidini yapıyorum, aynaya bakıp konuşuyorum, şarkı dinletiyorum, cee fış fış kayıkçı oynuyorum, aklıma geldikçe farklı dokularda nesneler veriyorum bugün ponponla tarak verdim
Cabucak kolayca atlatir insallah. Bu illet iyice soguk alginligi gibi herkese hizlica yayilmaya basladi. Kiz kardeslerim cocuklar hep pozitif cikti, oglumun oyun gurubunda hergün biri pozitif cikiyor valla yakalanmamak elde degil ne yapacagimizi sasirdikKızlar 2 senedir kacisin sonu husran.Oglumun testi pozitif geldi.O kdr dikkat o kdr ozen.Okuldan kapti.Esimde test verdi daha cikmadi bebege gecicrk mi bilmiyorum.Valla cok yoruldum daha 1.gun.Aksam atesi 39.5 olunca hemen acile teste gittik.Ins kolay gecer.d vit duzenli veriorm hemen cinko c ve propolisde basladim
Ben gündüz sleepy kullanıyorum, ortalama 3-4 saatte bir değiştiriyorum. Gece prima kullanıyorum emiciliği daha iyi diye. Yatarken bağlıyorum sabaha kadar, zaten kaka yapmıyorlar gece. Benim tosbik uyanmaya yer arıyor abartısız öksürsek bile çığlık kıyamet uyanıyor, bir de değiştirsem asla uyumazKızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Dolmasını beklemeden değiştiriyorum artık, çünkü dolmuyor, ama gece uykusunda asla değiştirmiyorum, öyle olunca da bazen çok uzuyor süre, siz neler yapıyorsunuz? Bana fikir verir misiniz?
Gece ben de değiştirmiyorum, gündüz de genelde 4 saat civarıKızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Dolmasını beklemeden değiştiriyorum artık, çünkü dolmuyor, ama gece uykusunda asla değiştirmiyorum, öyle olunca da bazen çok uzuyor süre, siz neler yapıyorsunuz? Bana fikir verir misiniz?
Ben somon veriyorum yaklaşık iki aydır haftada bir iki kez. Çok şükür sorun yaşamadık.İyi akşamlar herkese, hasta olanlara çook geçmiş olsun tez zamanda geçsin gitsin balık konusunda fikrinizi almak istiyorum, alerjiden dolayı yeni yemeye başladı geç mi kaldık sizce, bi de hangi balığı veriyorsunuz, yüzey olacak tamam ama hamside minik minik çok kılçık var ayıklamak çok uzun sürüyor, Somon olabilir dediler de ona da boya katan bile varmış bi de organik ya da köy tavuğu siparişi verdiğiniz site var mı?
Gece hiç değiştirmiyorum gündüz de 5 bez oluyor.Kızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Dolmasını beklemeden değiştiriyorum artık, çünkü dolmuyor, ama gece uykusunda asla değiştirmiyorum, öyle olunca da bazen çok uzuyor süre, siz neler yapıyorsunuz? Bana fikir verir misiniz?
O zaman günde dört oluyor totalde değil mi?Gece ben de değiştirmiyorum, gündüz de genelde 4 saat civarı
O zaman günde 6? Tamam o zaman, teşekkür ederim canımGece hiç değiştirmiyorum gündüz de 5 bez oluyor.
Ben tavuğu sırf denetmek için ayda bir iki ayda bir yeşil küre alacağım, ama azıcok vereceğim, normalde evimize de girmez zaten, sırf denesin diye.İyi akşamlar herkese, hasta olanlara çook geçmiş olsun tez zamanda geçsin gitsin balık konusunda fikrinizi almak istiyorum, alerjiden dolayı yeni yemeye başladı geç mi kaldık sizce, bi de hangi balığı veriyorsunuz, yüzey olacak tamam ama hamside minik minik çok kılçık var ayıklamak çok uzun sürüyor, Somon olabilir dediler de ona da boya katan bile varmış bi de organik ya da köy tavuğu siparişi verdiğiniz site var mı?
Evet evet 5 6 bez oluyor genellikle.O zaman günde 6? Tamam o zaman, teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimBen somon veriyorum yaklaşık iki aydır haftada bir iki kez. Çok şükür sorun yaşamadık.
Şöyle sabah kalkınca ve yatmadan önce ve aradaki saatlerde de genelde iki kez ama bazen parça parça kaka yapıyor o zaman daha fazla oluyor tabiiO zaman günde dört oluyor totalde değil mi?
Teşekkür ederimBen tavuğu sırf denetmek için ayda bir iki ayda bir yeşil küre alacağım, ama azıcok vereceğim, normalde evimize de girmez zaten, sırf denesin diye.
Balık da 9.ayda başlattı doktorumuz, 50 gr kadar dedi, somon yedirdik bir kere, hamsiye ben de cesaret edemem.
Parça parça kaka dediğin kabız gibi sert değil mi? Benim bebeğim ekgıdaya başladığımdan beri katı kaka yapıyor taş gibi. O kadar zorlanıyor ki ter içinde kalıyor yaparken. Hatta bugün kıyamadım bir tane fitil yaptım ama yine de parça parça iki kere taş gibi yaptı fitile rağmen.Teşekkür ederim
Şöyle sabah kalkınca ve yatmadan önce ve aradaki saatlerde de genelde iki kez ama bazen parça parça kaka yapıyor o zaman daha fazla oluyor tabii
Teşekkür ederim
Ahh ahh aynı dertten muzdaribim çok üzülüyorum sadece emiyor o da emiyor bile sayılmaz gün içinde toplasan 1 yemek kaşığı kadar ek gıda yese sevinçten ağlayacak duruma geliyorum.yemediği için bezi bile bomboş çok hasta olduk ateş öksürük diş derken 1 kg zayıfladı iştah hiç yok zorla ağzına bir iki çay kaşığı giderse gidiyor hareketleri bile o kadar az ki sadece kucakta duruyor öyle uyuyor doğduğundan beri uyku hep problemdi uyumazdı mızlar dururdu ama emerdi kilo alırdı neşeliydi hep gülümserdi etrafa şimdi ne yiyor ne uyuyor gaz sürekli var zaten geçmiyor asla karnı aç farkındayım ama neden yemez mama da içmiyor neler denedim.tabak tabak yiyen bebekleri görünce imreniyorum nasıl sevdirdiniz yemek yemeği bize de el atın kızlarMerhaba kızlar bızım gıbı halen mama ıle beslenen varmı ek gıdayı reddeten. Naptıysam olmuyo cok yoryldum gun toplamı kucuk kavonoz kadar bıle yemıyo napıcam bılmıyorum mamayı bıraksam dıyorum bu sefer hıc yemzse bıde daha cok kucuk bırakmak konusunda. 4 5 saat mama falan vermıyorum acıksında bısey yesın dıye ama yıne olmuyo nasıl bı yol izlıcem banada bı fıkır verın
Aclıkdan artık uyumuyo ama inatlasıyoda acsın ıste ye ama nerde bızde cok zayıfladık 1 ayda hıc kılo almadı obur ayda ustune zayıfladı sımdı bır tık daha ıyı mama ıcıyo masallah dıyımde. Ama fazlası yok agzına hıc bırsey surmez nereye kadar boyle olucak anlamıyorum pıskolojım boxuldu artık oturup aglıyorum. Bı ısım cıksa bı yere gıtsem ne babannesı bakabılır annede annem bısey yedıremwz hayattaAhh ahh aynı dertten muzdaribim çok üzülüyorum sadece emiyor o da emiyor bile sayılmaz gün içinde toplasan 1 yemek kaşığı kadar ek gıda yese sevinçten ağlayacak duruma geliyorum.yemediği için bezi bile bomboş çok hasta olduk ateş öksürük diş derken 1 kg zayıfladı iştah hiç yok zorla ağzına bir iki çay kaşığı giderse gidiyor hareketleri bile o kadar az ki sadece kucakta duruyor öyle uyuyor doğduğundan beri uyku hep problemdi uyumazdı mızlar dururdu ama emerdi kilo alırdı neşeliydi hep gülümserdi etrafa şimdi ne yiyor ne uyuyor gaz sürekli var zaten geçmiyor asla karnı aç farkındayım ama neden yemez mama da içmiyor neler denedim.tabak tabak yiyen bebekleri görünce imreniyorum nasıl sevdirdiniz yemek yemeği bize de el atın kızlar