2021 Nisan Anneleri

Çarşamba günü gitcem kesin yatış verecek devlette bekletmiyorlar o gün doğum olur heralde
Hayırlısı olsun ilk bebeğimiz mi bilmiyorum ama inanın 4 cm açılma ile sürecimiz hızlı ilerleyecektir. Belki o güne kadar sandınız bile başlayabilir. Bebeginiz doğum pozisyonu alıp inmiş mi aşağı birsey dedi mi doktor?

Ben ilk bebegimde sormustum baya bi islem ve para istemislerdi canim. Göbek bagi saklama bankasi varmis onlar özel gelip hastaneden alip korumali bir sekilde bankaya götürüyorlarmis avrupada.
Artık çok pahalı işlem değilmiş, doğum parasından daha az hatta, ama araştırmaya çalıştığım eğer anlattıkları kadar işe yarıyorsa neredeyse herkesin yaptırması lazım ama ben kimseyi duymadım etrafımda. Yani drlarada güven olmayabiliyor, Dr. Çok iyi fakat işte herkes Bi pazarlamacı olmuş. O yüzden Bi araştırayım iyice.

Bebek 36 dan beri kanalda canım baya da ilerde ddi doktor açılmam da 3 cm di 35. Haftada şimdi 4 olmuş ama kasılmalar sancılar gtti anlamıyorm neden böyle oldu. İlk hamileliğim bana kalsa ben beklerim ama kakasını flan yer git diyor herkes korkuyorm o yüzden

Valla bende ilişki denedim artık ve bugün bel ağrım daha çok ve sol kasığıma da ağrı vuruyo inşallah bişelere fayda etmiştir

Valla bende ilişki denedim artık ve bugün bel ağrım daha çok ve sol kasığıma da ağrı vuruyo inşallah bişelere fayda etmiştir
Sizde de stres oldu mu bilmiyorm ama dün yaklaştıkça ben resmen bunalıma girdim suni sancı verecekler gidince diye. Eğer bebeğe bir şey olmayacağını bilsem gitmem ama mecburum 40 haftadan sonrası tehlikeli olabiliyormuş

Haklisin tabi ama suni şancıdan korkma sakin, ben iki kızımda da acı esigimin yüksekliğinden kendi sancim 144 gördüğü halde birsey hissetmiyordum. Suni sanci verildi. Ve öyle aman aman bir acı hissetmedim. Hatta ilk kızım da uyuyakaldım gece yarısı doğurduğum için uyumuş kalmışım uyandırdılar 10 cm olmuşum dogumhaneye alındım apartopar 10 dk olmadan kızım kucagimdaydi sadece 2 kez ıkinmıştım.
Herkes başka hissediyor, olumsuz şeyler hikayeler gözünü korkutmasın.
Sezaryen de öyle bazısı inanılmaz konforlu diye bahsediyor sezaryenden bazısı zorluklarından. Herkes başka...

Aklına öyle şeyler getirmemeye çalış. Beni perşembe günü çağırmıştı ben yarın gidicem. Bebeğin hareketleri de iyiydi o yüzden beklemek istedim artık yarın da bazı şeyler belli olsun istiyorum zaten 3 günde bir çağırıyolar artık sık sık takip etmek için.

Benim de pek ağrım sızım sancım yok ya acaba bende mi hissetmiyorum ki yani inşallah öyledir geçen hafta sancılar cıkmıstı nst de biraz ama

Korkmuyorum aslında üzülüyorum sancılarım varken sancılarım kesildi ama yapacak bir şey yok inşallah çarşambaya kadar kendiliğinden gelir

Valla ben 1 aydır nst ye girmiyorm her hafta özel Bi tıp merkezine gidiyorm suyuna plesantasına kalp atışına bakılıyor açılmama flan bakıyor. Geçen salı gttim en son özelde gttiğim doktor her hafta kontrole gel ddi ama bu hafta ben doğum yapcam devlet hastahanesine gitcem hem nst için hemde artk korkuyorm bir şey olur diye

Nst neden bakılmıyor orda. Senin acılman da vardır sanırım ama dimi

Canım arkadasim izmirde hamile oldugunu ogrenmis bugun test yapmis.
Doktor ariyor ama senin doktorunun adı neydi bir de dogumu nerde yaptiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…