Onu yaptım cnm evet ne zaman onu yaptım kakası çişi düzeldi, kakası sarardı çişi sıklaştı şükürCanim kasikla azar azar damlat agzina. Dr bu ilk süt yagli ve bebege cok faydasi var demisti.
3 saat 3 gün 3 ay kuralı vardı. Dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün dondurucuda 3 ay saklanabiliyordu hatırladığım kadarıyla . Yine de internetten bak, yazarAh tamamdır cnm çok sağol en korktuğun süt acısı, hepimizin bol sütleri olsun sağlıkla
Çok sağol cnm dünden beri dolapta şimdi koysam buzluğa bozulmuşmudur cnm
Aynen kolostrum bugün başladı beyazlaşmaya çok sağolun buzluğa atayım
Tamamdır cnm not edeyim dediğin gibi ama dün geceden beri dolapta bozulmamıştır dimi şimdi buzluğa atsam
Ameliyatın kaçta peki canım çıktıktan sonra müsait olunca kendini iyi hissedince yaz bize de mutlaka merak ederizBnde öyle diyorum dayanicam bi şekilde zaten geçicek.gidicek diyorum evladıma bakarken belkide acı eşiğim yüksektir diyorum ama bilinmezlik korkutuyo beni
Ben ilk bebegimde sormustum baya bi islem ve para istemislerdi canim. Göbek bagi saklama bankasi varmis onlar özel gelip hastaneden alip korumali bir sekilde bankaya götürüyorlarmis avrupada.Günaydınlar tüm gebe ve lohusa arkadaşlar
Bebişini kucağına alan annelerimizi tebrik ederim. Allah bağışlasın, sağlık, mutluluk içinde büyüsün ler, darısı başımıza
Kordon kanı ve bağı konusunda bilgi sahibi olan saklayan, yada saklatmamak için yeterli bilgiye sahip arkadaş var mı? Dün kontrolde Dr. Bahsetti ama sizler ne düşünüyorsunuz?
Ayy azicikk minnacikk kaldiiEn berbat gecemi geçirmiş bulunmaktaym sabaha karşı uyumuşum iğne saati gelince mecbur kalktım yine baş ağrısı asliginde son günümü geciricem galiba sınır oldumşafak doğan güneş
Benimkinin kakasi altin kaka olduOnu yaptım cnm evet ne zaman onu yaptım kakası çişi düzeldi, kakası sarardı çişi sıklaştı şükürŞİmdi en büyük derdimiz çiş kaka takibi
Bana doktorum parol dışında ilaç vermemişti bir de vitaminlerimi kullanmaya devam etmiştim.Sağol cnm ya verdiğin bilgiler için evet ne zaman emse kasıklarım sancıyor arkasından kanama başlıyor rahatlıyorum sanırım ikisi arası bağ varmış göğüs emildikçe rahme msj gidermiş toparlan diye öyle biri okumuştum sanki, ya bide benim doktorum zerre ilaç vermedi ağrı keseci dahi, normal mi bu ya ilk doğumumda hatırlıyorum rahim toparlayıcı ilaç başka şeylerde vermişti doktorum bu öde ağrı sızı hissetmemiştim
Özeniyorum özeniyorum özeniyorumBenimkinin kakasi altin kaka oldusari rengine geldi sükür hersey olmasi gerektigi gibi sükür bu günlerre Benimkide süt fazla geliyo agziyla emiyyo burnundan fiskiriyo, Büyük oglum var Allahtan, kücügü emzirdikten sonra büyügü emziriyorum da tikaniklik falan olmuyor.
Sabah 8de dedi doktor 6.30da yatış yapılacakmış kendime az geleyim yazarım mutlakaAmeliyatın kaçta peki canım çıktıktan sonra müsait olunca kendini iyi hissedince yaz bize de mutlaka merak ederiz
Gece yatarken birseyim yoktu sabaha yakin tuvalete kalkerken hissettim sonra uyuyamadim parol ictim simdi de nane yagi surdum sanki biraz iyi gibi tansoyon aletimde yok ☹Baş ağrısı olunca tansiyonunu ölçmen iyi olur. Tansiyondan kaynaklanma ihtimali yüksek.
Buxluga sımdı atabılırsın 3 gın dolabda 3 ayda buxlukda durabılıyo 1 gunde dısarda kalabılıyo zaman gecmeden sen dırek buzluga at canım yarasın bebısıne bol bol sutun olsun inş.Ah tamamdır cnm çok sağol en korktuğun süt acısı, hepimizin bol sütleri olsun sağlıkla
Tamamdır cnm not edeyim dediğin gibi ama dün geceden beri dolapta bozulmamıştır dimi şimdi buzluğa atsam
Bozulmaz canım atabilirsinAh tamamdır cnm çok sağol en korktuğun süt acısı, hepimizin bol sütleri olsun sağlıkla
Bende aynı durumdayım az kaldı 40 hafta dolmasına ama 42 ye kadar normal şartlarda yolu var. Tek temennim kendi kasilmalarimizla başlasın. Suni almak istemiyorum. Kasilmalarim var aslinda hemde iki haftadir ara arar yokluyor. Ama uzun sürmüyor 10 saniyeyi geçmiyor düzenli gelsede.Benim bebişim de gelmiyor son 2 gün ama gelmeyecek gbi 4 cm açıklıkla nasıl sancım olmaz ya resmen evde koşuyorum sancım başlasın diye
Sağolun cnmlarım bilgilendirmeleriniz içinBozulmaz canım atabilirsin
Bende aynı durumdayım az kaldı 40 hafta dolmasına ama 42 ye kadar normal şartlarda yolu var. Tek temennim kendi kasilmalarimizla başlasın. Suni almak istemiyorum. Kasilmalarim var aslinda hemde iki haftadir ara arar yokluyor. Ama uzun sürmüyor 10 saniyeyi geçmiyor düzenli gelsede.
Bu hareketleri yapıyorum, bir tek koşmadım
Dondurucuya atın poşetleri var onların.6 aya kadar saklanabiliyor.sarı süt bakın ne güzel doyurucu belli ki,neden dökesiniz....Ya kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Benim kasılmalarım oluyor ama eskiden saatte 4-5 kez olurken şimdi 4-5 kez oluyor. Bende kendi sancımla doğurmak istiyorm ama 40+1 de doktora gitmeyi düşünüyorm artk devlete açılmamı görünce direk yatıracak beni eminim. Bende yapayım bu hareketleri inşallah işe yarar başlar sancım. Denemediğim şey kalmadı İlşki de denedim ama yok yani hiçbir işe yaramıyorBozulmaz canım atabilirsin
Bende aynı durumdayım az kaldı 40 hafta dolmasına ama 42 ye kadar normal şartlarda yolu var. Tek temennim kendi kasilmalarimizla başlasın. Suni almak istemiyorum. Kasilmalarim var aslinda hemde iki haftadir ara arar yokluyor. Ama uzun sürmüyor 10 saniyeyi geçmiyor düzenli gelsede.
Bu hareketleri yapıyorum, bir tek koşmadım
Benim.kizim da 4 cm açılma ile hastaneye yatirildim ama benim kasılmalarım vardı ama yeterli gelmiyordu. Suni desteği yapıldı düşük dozda ve hemen 10 cm acildim ve çok kolay bir doğum oldu. Doktor kontrolünüz ne zaman? Belki doktorunuz başlatmak isteyebilir ya da sancinizi bekletmeyi de tercih edebilir.Benim bebişim de gelmiyor son 2 gün ama gelmeyecek gbi 4 cm açıklıkla nasıl sancım olmaz ya resmen evde koşuyorum sancım başlasın diye
Çarşamba günü gitcem kesin yatış verecek devlette bekletmiyorlar o gün doğum olur heraldeBenim.kizim da 4 cm açılma ile hastaneye yatirildim ama benim kasılmalarım vardı ama yeterli gelmiyordu. Suni desteği yapıldı düşük dozda ve hemen 10 cm acildim ve çok kolay bir doğum oldu. Doktor kontrolünüz ne zaman? Belki doktorunuz başlatmak isteyebilir ya da sancinizi bekletmeyi de tercih edebilir.