2021 Nisan Anneleri

Canim kasikla azar azar damlat agzina. Dr bu ilk süt yagli ve bebege cok faydasi var demisti.
Onu yaptım cnm evet ne zaman onu yaptım kakası çişi düzeldi, kakası sarardı çişi sıklaştı şükür Şİmdi en büyük derdimiz çiş kaka takibi

3 saat 3 gün 3 ay kuralı vardı. Dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün dondurucuda 3 ay saklanabiliyordu hatırladığım kadarıyla . Yine de internetten bak, yazar

Bnde öyle diyorum dayanicam bi şekilde zaten geçicek.gidicek diyorum evladıma bakarken belkide acı eşiğim yüksektir diyorum ama bilinmezlik korkutuyo beni
Ameliyatın kaçta peki canım çıktıktan sonra müsait olunca kendini iyi hissedince yaz bize de mutlaka merak ederiz

Ben ilk bebegimde sormustum baya bi islem ve para istemislerdi canim. Göbek bagi saklama bankasi varmis onlar özel gelip hastaneden alip korumali bir sekilde bankaya götürüyorlarmis avrupada.

Onu yaptım cnm evet ne zaman onu yaptım kakası çişi düzeldi, kakası sarardı çişi sıklaştı şükür Şİmdi en büyük derdimiz çiş kaka takibi
Benimkinin kakasi altin kaka oldu sari rengine geldi sükür hersey olmasi gerektigi gibi sükür bu günlerre Benimkide süt fazla geliyo agziyla emiyyo burnundan fiskiriyo, Büyük oglum var Allahtan, kücügü emzirdikten sonra büyügü emziriyorum da tikaniklik falan olmuyor.

Bana doktorum parol dışında ilaç vermemişti bir de vitaminlerimi kullanmaya devam etmiştim.
Ama dediğim gibi senin ikinci doğumun ilkinde vücut ilk kez karşılaştığı için sen tecrübesiz olduğun için p2k birsey anlamıyorsun. Ikinci de hep daha ağrı şancı birşeyleri yakaliyorsun. Ilkinde olmamıştı böyle diyorsun. Mesela ben 3. Bebek birçok şeyi ilk kez yaşıyorum garipsiyorum. Ben böyle kasılma şancı yaşamadım hic. Belki bebek kanalda olduğu için bilmiyorum.
Sen doktoruna ulaşıp parol kullanabilirsin. Emzirirken ve hamileyken tek kullanabildiğimiz ilaç o zaten. Ama duşa girmeye çalış bol bol süt kanalların için de iyi olur. Ter bezlerin de yoğun çalışıyor su an senin deri sagligin için de önemli. Ağrılarını da hafifletir sıcak su. Bir de benim doktorum bir hareket öğretmişti rahim toparlanması için onu yapıyordum bebek uyudukça o da bayagi iyi geliyordu. Doktoruna danışabilirsin.

Özeniyorum özeniyorum özeniyorum eşim okuma su sayfaları lütfen doğuracaksın diyor ayy ayyy diye okuyorum sizleri
Neyse benim de azcık kaldı. Kızımın sınavları bitsin öyle gelsin minikim

Bambuella canim sutum bekleme suresi var dolap kisminda şoyle bak
Anne sütü sağıldıktan sonra; 3 saat güneşten uzak oda sıcaklığında. 3 gün buzdolabınızın soğutucu kısmında. 3 ay buzdolabınızın derin dondurucu bölümünde güvenle saklanabiliyor.
Atabilirsin sıkıntı yok canim bol sutlerin olsun

Buxluga sımdı atabılırsın 3 gın dolabda 3 ayda buxlukda durabılıyo 1 gunde dısarda kalabılıyo zaman gecmeden sen dırek buzluga at canım yarasın bebısıne bol bol sutun olsun inş.

Bozulmaz canım atabilirsin
Benim bebişim de gelmiyor son 2 gün ama gelmeyecek gbi 4 cm açıklıkla nasıl sancım olmaz ya resmen evde koşuyorum sancım başlasın diye
Bende aynı durumdayım az kaldı 40 hafta dolmasına ama 42 ye kadar normal şartlarda yolu var. Tek temennim kendi kasilmalarimizla başlasın. Suni almak istemiyorum. Kasilmalarim var aslinda hemde iki haftadir ara arar yokluyor. Ama uzun sürmüyor 10 saniyeyi geçmiyor düzenli gelsede.
Bu hareketleri yapıyorum, bir tek koşmadım

Sağolun cnmlarım bilgilendirmeleriniz için Benimde kasılmalarım vardı düzensiz, ama sürekli idrara çıkma isteği, yatıp kalkarken kasık kemik batması son hafta yürürken dahi kasıklarım sızlıyordu, hatta son gün annemlerle dağa ormana çıktık, yol çok engebeli ve sallantılıydı giderken zonkluyordu resmen kasıklarım hatta dedim bişi olsa ormanda doğurcam diye korktum pişman oldum gittiğime o günün sabahı hala inanamıyorum direk doğumhaneye geçip 15dk da doğurduğuma meğer tüm açılmayı evde tamamlamışım resmen Rabbim sizlerde nasip etsin bir avazda inşaallah

Dondurucuya atın poşetleri var onların.6 aya kadar saklanabiliyor.sarı süt bakın ne güzel doyurucu belli ki,neden dökesiniz....

Benim kasılmalarım oluyor ama eskiden saatte 4-5 kez olurken şimdi 4-5 kez oluyor. Bende kendi sancımla doğurmak istiyorm ama 40+1 de doktora gitmeyi düşünüyorm artk devlete açılmamı görünce direk yatıracak beni eminim. Bende yapayım bu hareketleri inşallah işe yarar başlar sancım. Denemediğim şey kalmadı İlşki de denedim ama yok yani hiçbir işe yaramıyor

Benim bebişim de gelmiyor son 2 gün ama gelmeyecek gbi 4 cm açıklıkla nasıl sancım olmaz ya resmen evde koşuyorum sancım başlasın diye
Benim.kizim da 4 cm açılma ile hastaneye yatirildim ama benim kasılmalarım vardı ama yeterli gelmiyordu. Suni desteği yapıldı düşük dozda ve hemen 10 cm acildim ve çok kolay bir doğum oldu. Doktor kontrolünüz ne zaman? Belki doktorunuz başlatmak isteyebilir ya da sancinizi bekletmeyi de tercih edebilir.

Çarşamba günü gitcem kesin yatış verecek devlette bekletmiyorlar o gün doğum olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…