2021 Nisan Anneleri

Güzel aslında ama sanırm erken doğum olmasın diye kullandığım ilaçlardan dolayı ilerlemiyor açılmam yoksa şimdiye doğurmam lazımdı bnim
Olabilir canım peki o ilaçları bıraktırmıyolar mı yani artık doğum zamanın geldi

Kızlar ya vajınamda ıgnr batıyo gıbı agrı gırıyo yuruyemıyorum resmen adım attıgım an sankı orda ıgne var batıyo cıkıcak gıbı ve sureklı ıdrara cıkıyorum ıc camasırımda hep ıslak acılemı gıtsem bılemedım normalmıdır acaba

Benim de pek ağrım sızım sancım yok ya acaba bende mi hissetmiyorum ki :KK70: yani inşallah öyledir geçen hafta sancılar cıkmıstı nst de biraz ama
Oyleysen şanslısın suni sancıyı da hissetmezsin pek. Hadi hayırlısı bakalım yarin belli olacak halimiz. Benim akintim iyice arttı ya, valla çamaşır hep sümüksü akıntı doluyor. Bebek and içti orayı açmaya galiba. Ankara'da okullar kapanmış haber verildi okuldan sınavlar iptal, bebekle anlaşmamızın koşulu bozuldu 😂😂😂😂 tamam anne sınav minav yok sıkı dur geliyorum mu dicek acaba 😂😂😂😂😂
Korkmuyorum aslında üzülüyorum sancılarım varken sancılarım kesildi ama yapacak bir şey yok inşallah çarşambaya kadar kendiliğinden gelir
Benim 35 haftada 2 cm acilmam oldu ikinci doğum olduğu için hemen yatış verildi, kasılma giderici ilaçlar damardan 2 doz da ciğer geliştirici ign3 vurulsun. Sonra evde kullanmak üzere kasılma önleyici hap verdiler. Ve 38. Haftada kontrole gittiğimde yine kasılmalarım.başlamıştı ve acilmam da 4 cm olmuştu ve o şekilde hemen doğuma alındım. O ilaçlar etkilemiyor bebeğin vaktini bekliyor canım. Hayırlı zamanı gelince dünyaya gelecek. Ilk doğumlar zaten genelde 40 haftayı bulabiliyor benim cevremde bir ben 38 de doğurdum ilk bebeğimi. Herkes 40 41 de doğurdu.

Oyleysen şanslısın suni sancıyı da hissetmezsin pek. Hadi hayırlısı bakalım yarin belli olacak halimiz. Benim akintim iyice arttı ya, valla çamaşır hep sümüksü akıntı doluyor. Bebek and içti orayı açmaya galiba. Ankara'da okullar kapanmış haber verildi okuldan sınavlar iptal, bebekle anlaşmamızın koşulu bozuldu 😂😂😂😂 tamam anne sınav minav yok sıkı dur geliyorum mu dicek acaba 😂😂😂😂😂
En son bambuellanın da öyle geliyodu sonra hemen doğurdu 😊

Benim 35 haftada 2 cm acilmam oldu ikinci doğum olduğu için hemen yatış verildi, kasılma giderici ilaçlar damardan 2 doz da ciğer geliştirici ign3 vurulsun. Sonra evde kullanmak üzere kasılma önleyici hap verdiler. Ve 38. Haftada kontrole gittiğimde yine kasılmalarım.başlamıştı ve acilmam da 4 cm olmuştu ve o şekilde hemen doğuma alındım. O ilaçlar etkilemiyor bebeğin vaktini bekliyor canım. Hayırlı zamanı gelince dünyaya gelecek. Ilk doğumlar zaten genelde 40 haftayı bulabiliyor benim cevremde bir ben 38 de doğurdum ilk bebeğimi. Herkes 40 41 de doğurdu.
Sağol canım biraz içim rahatladı. İnşallah kendiliğinden gelir çarşambaya kadar gelmezse de yapacak bir şey yok en azından kavuşmuş olcam sağ sağlim bebişime inşallah 😊

Ya ama onun haftası çok iyiydi bebeği büyümüştü. Benim daha erken bebek 3 kilo olmamıştı daha bakalım yarin ne çıkacak. Zaten yarin hem nst hem alttan muayene varmış, usg olacak mi bilmiyorum. Sürekli gidince takibi yapamıyorum artık 😂😂😂 deminden beri kasiliyorum eşim agrım çok sayalım mi diyor boşver nasılsa bu da yalancıdır diyorum 😂😂😂😂
Sağol canım biraz içim rahatladı. İnşallah kendiliğinden gelir çarşambaya kadar gelmezse de yapacak bir şey yok en azından kavuşmuş olcam sağ sağlim bebişime inşallah 😊
Sen hiç üzülme, o vaktini bekliyor, sağlıkla gelsin ne zaman olduğu önemli değil. Güzel haberler alalım bu hafta inşallah...

Ya ama onun haftası çok iyiydi bebeği büyümüştü. Benim daha erken bebek 3 kilo olmamıştı daha bakalım yarin ne çıkacak. Zaten yarin hem nst hem alttan muayene varmış, usg olacak mi bilmiyorum. Sürekli gidince takibi yapamıyorum artık 😂😂😂 deminden beri kasiliyorum eşim agrım çok sayalım mi diyor boşver nasılsa bu da yalancıdır diyorum 😂
Sende haklısın canım valla ya erkenden heyecanlandırıyo senin bıdık yada gercekten gelcek :KK70:

Özeniyorum özeniyorum özeniyorum 🥰🥰 eşim okuma su sayfaları lütfen doğuracaksın diyor ayy ayyy diye okuyorum sizleri 😂😂😂😂😂
Neyse benim de azcık kaldı. Kızımın sınavları bitsin öyle gelsin minikim 🤗:emir_bebek:
Az kaldi sizede🥰 biz sizden önde gittigimiz icin tecrübelerimizi paylasir hepberaber büyütürüz kuzucuklari🥰 Saglikla gelsin hepsi.

Benim bebişim de gelmiyor son 2 gün ama gelmeyecek gbi 4 cm açıklıkla nasıl sancım olmaz ya resmen evde koşuyorum sancım başlasın diye 😔
Benimde 2cm aciklik vardi cuma gunu evde plates topu ile hareketler yapiyorum ama sanci yok anlamadim gtti ilk oglum da nişanım geldiginde hastaneye gittim ki 2cm acikligim var bunda bseyde gelmedi 🤣🤣

Canım arkadasim izmirde hamile oldugunu ogrenmis bugun test yapmis.
Doktor ariyor ama senin doktorunun adı neydi bir de dogumu nerde yaptiriyor
Canım benim doktorum Dr.Ahmet Akkoca Doğumu genellikle Can Hastanesinde yaptırıyor, doğal doğumcu kendisi🙏🏻
Nst yok orda canım sancım yok ki ben 3 cm açılmam olduğunda nasıl kasılmalar sancılar yaşıyordum ve hissediyordum şimdi 4 cm olmuş ama bnde tık yok
Cnm ben 38de çatı muayenesi olmuştum açılmaya bakmadım demişti 39+6 da 8cm olmuşum yani 1.5haftada full açılmış ve son iki gün bende ne kasılma ne sancı ne doru düzgün ağrı vardı 40da muayene etcekti doğurdum yani hiç belli olmaz biranda açılabilirsin☺️
Evet evet son 1.5 hafta sürekli akıntı sümüksü oturup kalkıp yatarken şiddetli ağrı ve sürekli idrar isteği ağrılı idrar çıkışı yaşadım cnm

Canım benim doktorum Dr.Ahmet Akkoca Doğumu genellikle Can Hastanesinde yaptırıyor, doğal doğumcu kendisi🙏🏻

Cnm ben 38de çatı muayenesi olmuştum açılmaya bakmadım demişti 39+6 da 8cm olmuşum yani 1.5haftada full açılmış ve son iki gün bende ne kasılma ne sancı ne doru düzgün ağrı vardı 40da muayene etcekti doğurdum yani hiç belli olmaz biranda açılabilirsin☺️

Evet evet son 1.5 hafta sürekli akıntı sümüksü oturup kalkıp yatarken şiddetli ağrı ve sürekli idrar isteği ağrılı idrar çıkışı yaşadım cnm
Umarım bnim de senin gbi kolay bir doğumum olur canım 😊

X