Canım buzluğa koyabilirsin neden atıyorsun şimdi çok minik içemiyordur tabi ama 3 ay ömrü var buzluktayken muhakkak verirsin maşallah en büyük nimetimiz bu bizimYa kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Masallah nazar deymesin sut posetleri var onunla saklayabilirisin buzlukta uzerine tarih yazar atarsin buzluga zaten 1haftada terbiye olur goguslerin ozaman ara ara cikarip verirsinYa kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Bilmiyorum kuzum korkudan sormayı unutmusum o an ne diyceklerse o olcak sanırımKorkma bebeğim hemen olup bitecek inşallah. Nasıl olacaksın genel anestezi mi
Baş agrisi berbat bende sabahin korunde beri ayaktayim baş agrisi nedeniyle artik bisiler yesim parol ictim dayanamadim birazda nane yagi surucem oda biraz etkili oluyor geçmesinde gecmis olsun sanadaEn berbat gecemi geçirmiş bulunmaktaym sabaha karşı uyumuşum iğne saati gelince mecbur kalktım yine baş ağrısı asliginde son günümü geciricem galiba sınır oldumşafak doğan güneş
Bnde öyle diyorum dayanicam bi şekilde zaten geçicek.gidicek diyorum evladıma bakarken belkide acı eşiğim yüksektir diyorum ama bilinmezlik korkutuyo beniBelki de acın olmayacak canım biz en iyisini düşünelim bebeğin kucağındayken hissetmeyeceksin bile yılların acısını sen çıkaracaksınbize herşey vızzz gelir bu kadar hasretten sonra
Saol cnm inşallah geçer şu ağrılarımız öğlenden sonra uyumaya calısıcam biraz belki iyi gelirBaş agrisi berbat bende sabahin korunde beri ayaktayim baş agrisi nedeniyle artik bisiler yesim parol ictim dayanamadim birazda nane yagi surucem oda biraz etkili oluyor geçmesinde gecmis olsun sanada
Bende bilemiyorum artık neyse yarın kontrol var en azından bakalım ne alemdeymiş bizim kiMerak ettim seni canım iyi olmana sevindim mi üzüldüm mü bilemedimbende iyi gibiyim
Canım bu süt renginden anladığım kadarıyla kolostrum bebek için çok değerli bir süt sütün rengi beyaza dönmemiş daha sakın dökme üzerine tarih yazıp buzluğa at emzirme imkanın zor olacak durumlarda çıkar çarşıya gittiğinde misafirlikte vb durumlarda verirsinYa kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Baş ağrısı olunca tansiyonunu ölçmen iyi olur. Tansiyondan kaynaklanma ihtimali yüksek.Baş agrisi berbat bende sabahin korunde beri ayaktayim baş agrisi nedeniyle artik bisiler yesim parol ictim dayanamadim birazda nane yagi surucem oda biraz etkili oluyor geçmesinde gecmis olsun sanada
Canim arkadaslar cok guzel anlatmış her şeyi bende bir noktaya değinmek istiyorum.Ya kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Ben de her şeyi yıkadım, düşük derecede bebek deterjanı ile yikayabilirsin. Sonuçta her türlü insan eli degebiliyor. Bebekler özellikle ilk 6 ay bağışıklıklari neredeyse hiç yok. Toka vs makinaya atilamayacak şeyleri elle veya buhar tutarakta dezenfekte edebilirsinMerhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacak . Bebişin gelmesine az kaldı ve bende son hazırlıkları yapıyorum paranoyak gibi davranmak istemiyorum ama her şeyi yıkayasım geliyor .sizce amigurami bebekleri , peluş oyuncakları, yelekleri ve fiyonk tokaları yıkamalı mıyım ?
Cok heyecanli gercekten cok guzel gececek ya kucagina alacaksin zaman hemen gecsin istiyorum bende.Yarın bu saatlerde ben acıdan bebe ammen için ağlıyo olcak sanırım heyecandan uyuyabilirsem bu akşam jübilemi yapayım ben
Nisan girdi bi sessizlik oldu sanki biz doğurmıcaz nisan daMuhittin napion bacim dogurdunmu naptin sesin cikmio hilal vardi oda gorunmuo etiketleyemedim o ne durumda acep
Inşallah cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım kalanı bi şekilde geçecek zatenCok heyecanli gercekten cok guzel gececek ya kucagina alacaksin zaman hemen gecsin istiyorum bende.
Bu gece iyi uyu zaten sonrasi muamma
Ah tamamdır cnm çok sağol en korktuğun süt acısı, hepimizin bol sütleri olsun sağlıklaBnde aynısını diyecektim kuzum atılır mi hiç maşallah baksana nasıl güzel gelmiş poşetle at dondurucuya ilerde kullanırsın mis gbi bide bu ilk sütler bağışıklık için aşırı önemli inşallah hiç olmaz ama.diyelimki hasta oldu burnu flan aliyo bunları verirsin ilaç gbi olurdarısı başımıza valla böyle sutumuz olsun hepimizin maşallah sanada
Çok sağol cnm dünden beri dolapta şimdi koysam buzluğa bozulmuşmudur cnmMasallah nazar deymesin sut posetleri var onunla saklayabilirisin buzlukta uzerine tarih yazar atarsin buzluga zaten 1haftada terbiye olur goguslerin ozaman ara ara cikarip verirsin
Aynen kolostrum bugün başladı beyazlaşmaya çok sağolun buzluğa atayımCanım bu süt renginden anladığım kadarıyla kolostrum bebek için çok değerli bir süt sütün rengi beyaza dönmemiş daha sakın dökme üzerine tarih yazıp buzluğa at emzirme imkanın zor olacak durumlarda çıkar çarşıya gittiğinde misafirlikte vb durumlarda verirsin
Tamamdır cnm not edeyim dediğin gibi ama dün geceden beri dolapta bozulmamıştır dimi şimdi buzluğa atsamCanim arkadaslar cok guzel anlatmış her şeyi bende bir noktaya değinmek istiyorum.
Sabah sütü daha çok enerji vermeye vs iyi geliyormuş akşam sütü de daha çok uyku getirmeye yönelik. Vücudumuz vaktine göre üretiyor o sütü. Saklama poşetine sabah sütü ya da akşam sütü diye de not alırsın, akşam vereceğin zaman akşamı, sabah vereceğin zaman sabah olanı çıkartıp verirsin
Ben de her şeyi yıkadım, düşük derecede bebek deterjanı ile yikayabilirsin. Sonuçta her türlü insan eli degebiliyor. Bebekler özellikle ilk 6 ay bağışıklıklari neredeyse hiç yok. Toka vs makinaya atilamayacak şeyleri elle veya buhar tutarakta dezenfekte edebilirsinsağlıcakla gelsin bebis
Canim kasikla azar azar damlat agzina. Dr bu ilk süt yagli ve bebege cok faydasi var demisti.Ya kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Sağol cnm ya verdiğin bilgiler için evet ne zaman emse kasıklarım sancıyor arkasından kanama başlıyor rahatlıyorum sanırım ikisi arası bağ varmış göğüs emildikçe rahme msj gidermiş toparlan diye öyle biri okumuştum sanki, ya bide benim doktorum zerre ilaç vermedi ağrı keseci dahi, normal mi bu ya ilk doğumumda hatırlıyorum rahim toparlayıcı ilaç başka şeylerde vermişti doktorum bu öde ağrı sızı hissetmemiştimKasiklarindaki agri hatta dogum anindaki belinde olan gerilme oluyir tekrar ediyor donem donem, rahim topalanmaya basladigi icin bunlari hissediyorsun. Ben ilk kizimda hissetmemistim ama 2. De bayagi agriyi hissediyordum dojtoeum demisti, rahim toplanıyor diye. Içın yara dolu öyle düşün. Hadi güzel anne valla su saatte uyanmışsın bebeğinin sesine. Içim gidiyor okudukça neyse benim de az kaldı inşallah senin kadar rahat bir doğum ve alışma süreci yaşarım.