2021 Nisan Anneleri

Canım buzluğa koyabilirsin neden atıyorsun şimdi çok minik içemiyordur tabi ama 3 ay ömrü var buzluktayken muhakkak verirsin maşallah en büyük nimetimiz bu bizim

Masallah nazar deymesin sut posetleri var onunla saklayabilirisin buzlukta uzerine tarih yazar atarsin buzluga zaten 1haftada terbiye olur goguslerin ozaman ara ara cikarip verirsin

En berbat gecemi geçirmiş bulunmaktaym sabaha karşı uyumuşum iğne saati gelince mecbur kalktım yine baş ağrısı asliginde son günümü geciricem galiba sınır oldum şafak doğan güneş
Baş agrisi berbat bende sabahin korunde beri ayaktayim baş agrisi nedeniyle artik bisiler yesim parol ictim dayanamadim birazda nane yagi surucem oda biraz etkili oluyor geçmesinde gecmis olsun sanada

Belki de acın olmayacak canım biz en iyisini düşünelim bebeğin kucağındayken hissetmeyeceksin bile yılların acısını sen çıkaracaksın bize herşey vızzz gelir bu kadar hasretten sonra
Bnde öyle diyorum dayanicam bi şekilde zaten geçicek.gidicek diyorum evladıma bakarken belkide acı eşiğim yüksektir diyorum ama bilinmezlik korkutuyo beni

Baş agrisi berbat bende sabahin korunde beri ayaktayim baş agrisi nedeniyle artik bisiler yesim parol ictim dayanamadim birazda nane yagi surucem oda biraz etkili oluyor geçmesinde gecmis olsun sanada
Saol cnm inşallah geçer şu ağrılarımız öğlenden sonra uyumaya calısıcam biraz belki iyi gelir

Canım bu süt renginden anladığım kadarıyla kolostrum bebek için çok değerli bir süt sütün rengi beyaza dönmemiş daha sakın dökme üzerine tarih yazıp buzluğa at emzirme imkanın zor olacak durumlarda çıkar çarşıya gittiğinde misafirlikte vb durumlarda verirsin

Baş ağrısı olunca tansiyonunu ölçmen iyi olur. Tansiyondan kaynaklanma ihtimali yüksek.

Canim arkadaslar cok guzel anlatmış her şeyi bende bir noktaya değinmek istiyorum.
Sabah sütü daha çok enerji vermeye vs iyi geliyormuş akşam sütü de daha çok uyku getirmeye yönelik. Vücudumuz vaktine göre üretiyor o sütü. Saklama poşetine sabah sütü ya da akşam sütü diye de not alırsın, akşam vereceğin zaman akşamı, sabah vereceğin zaman sabah olanı çıkartıp verirsin
Ben de her şeyi yıkadım, düşük derecede bebek deterjanı ile yikayabilirsin. Sonuçta her türlü insan eli degebiliyor. Bebekler özellikle ilk 6 ay bağışıklıklari neredeyse hiç yok. Toka vs makinaya atilamayacak şeyleri elle veya buhar tutarakta dezenfekte edebilirsin sağlıcakla gelsin bebis

Ah tamamdır cnm çok sağol en korktuğun süt acısı, hepimizin bol sütleri olsun sağlıkla
Masallah nazar deymesin sut posetleri var onunla saklayabilirisin buzlukta uzerine tarih yazar atarsin buzluga zaten 1haftada terbiye olur goguslerin ozaman ara ara cikarip verirsin
Çok sağol cnm dünden beri dolapta şimdi koysam buzluğa bozulmuşmudur cnm
Aynen kolostrum bugün başladı beyazlaşmaya çok sağolun buzluğa atayım
Tamamdır cnm not edeyim dediğin gibi ama dün geceden beri dolapta bozulmamıştır dimi şimdi buzluğa atsam

Canim kasikla azar azar damlat agzina. Dr bu ilk süt yagli ve bebege cok faydasi var demisti.

Sağol cnm ya verdiğin bilgiler için evet ne zaman emse kasıklarım sancıyor arkasından kanama başlıyor rahatlıyorum sanırım ikisi arası bağ varmış göğüs emildikçe rahme msj gidermiş toparlan diye öyle biri okumuştum sanki, ya bide benim doktorum zerre ilaç vermedi ağrı keseci dahi, normal mi bu ya ilk doğumumda hatırlıyorum rahim toparlayıcı ilaç başka şeylerde vermişti doktorum bu öde ağrı sızı hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…