Ah dilek ya cok uzuldum gercekten cok zor hastalik ama gecicek bak gor benim aklima hic kotu bir sey gelmedi allah size bagislasin basinizdan eksik etmesin ne guzel anneymis ne guzel kadınmis allah herkese boyle kv. Nasip etsin valla iyi insanmis insallah duzelir.Sevmeez miyim o da benim annemdi hiç kavga acı sözümüz olmadı birbirimize. Sağol canım eşim de yok onun başında. Yavrularıma sarılıp yatıyorum.
Evet canım.ya yarın birçoğumuzun kontrolü var.Gunaydin kizlarrr.Her sabah cok şükür bir gece daha bitti diye kalkiyorum kaldi 10 gunyarin bizim topik yine baslar hareketli olmaya bu hafta dogum patlamasi bekliyorm
Sütün fazlasını süt saklama poşeti al, üzerine tarihleri atarak dondurucuya koy. Benim.de ikinci bebekte güzel bir stogum olmuştu, ekstrem durumlarda onları oda sıcaklığına getirip benmari usulü, ısınmış su dolu kasede ılıtip iceribiliyirsun. Gogus sizisi ilk zamanlar oluyor cunku bebegin sute ne kadar ihtiyaci oldugunu goguslerin henuz anlamadi. Bebegin ihtiyacini kavradikca o oranda uretecek. Sen sakin bu kadar yetiyor deyip sut verimini dusurme. Göğüslerine sıcak kompres uygula, hafif masaj yap, kanallar tikanmasin. Mümkün oldukça havalndir sutyen icinde kapalı bırakma.
a kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Bnde aynısını diyecektim kuzum atılır mi hiç maşallah baksana nasıl güzel gelmiş poşetle at dondurucuya ilerde kullanırsın mis gbi bide bu ilk sütler bağışıklık için aşırı önemli inşallah hiç olmaz ama.diyelimki hasta oldu burnu flan aliyo bunları verirsin ilaç gbi olurYa kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimibirde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Ben oyuncaklari ve yastiklari yikadim.Merhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacak . Bebişin gelmesine az kaldı ve bende son hazırlıkları yapıyorum paranoyak gibi davranmak istemiyorum ama her şeyi yıkayasım geliyor .sizce amigurami bebekleri , peluş oyuncakları, yelekleri ve fiyonk tokaları yıkamalı mıyım ?
Peki nasıl yıkadınız makinede mi elde mi ?Ben oyuncaklari ve yastiklari yikadim.
Yok oyle deme bu gece guzel uyuyacaksin dün gece uyuyamadigin icin ama yarın geceyi bilemiyorumEn berbat gecemi geçirmiş bulunmaktaym sabaha karşı uyumuşum iğne saati gelince mecbur kalktım yine baş ağrısı asliginde son günümü geciricem galiba sınır oldumşafak doğan güneş
Evet normal bebek deterjani ile yikadim.Peki nasıl yıkadınız makinede mi elde mi ?
Ana kucaginin , reflu yataginin falanda kiliflarini sokup yikadim sadece oyun mati aldim fisher price onu yikamadim o kutuda duruyor daha.Merhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacak . Bebişin gelmesine az kaldı ve bende son hazırlıkları yapıyorum paranoyak gibi davranmak istemiyorum ama her şeyi yıkayasım geliyor .sizce amigurami bebekleri , peluş oyuncakları, yelekleri ve fiyonk tokaları yıkamalı mıyım ?
Yarın bu saatlerde ben acıdan bebe ammen için ağlıyo olcak sanırım heyecandan uyuyabilirsem bu akşam jübilemi yapayım benYok oyle deme bu gece guzel uyuyacaksin dün gece uyuyamadigin icin ama yarın geceyi bilemiyorum
Normal almışsın canım demek ki göbek engelliyor11 kilo aldm 59 kiloyum ve ic karnimin buyuk oldugunu soyleyen bi doktorum varama halimi gorsen sanki tır döndüruyorum yatarken oyuzden diorm sacma bi haldeyim
Korkma bebeğim hemen olup bitecek inşallah. Nasıl olacaksın genel anestezi miGirmiyoooogggrrr ama korkudan
Benim de bugün bel ağrım arttı.akıntım çok fazla.tuvalete korkuyla gidiyorum.birden oldu.haftaya ptesiyi beklemezse hele de pazarı bulursa diye korkuyorum zaten.Ya kızlar belimdeki ağrı çok fazla oluyor bu nedir böyle ya, kasılmalarım düzensiz su an ama ayaktayken bile kasılmalarım.var geçmiyor, süreleri de bayagi uzadı eskiden 10 15 sn idi şimdi 40 sn yi geçiyor bile.
İyiyim canımm valla aynı sen nasılsınAzze nerelerdesin kuzum nasılsın ?
Belki de acın olmayacak canım biz en iyisini düşünelim bebeğin kucağındayken hissetmeyeceksin bile yılların acısını sen çıkaracaksınYarın bu saatlerde ben acıdan bebe ammen için ağlıyo olcak sanırım heyecandan uyuyabilirsem bu akşam jübilemi yapayım ben