2021 Nisan Anneleri

Günaydınlar tüm gebe ve lohusa arkadaşlar
Bebişini kucağına alan annelerimizi tebrik ederim. Allah bağışlasın, sağlık, mutluluk içinde büyüsün ler, darısı başımıza
Kordon kanı ve bağı konusunda bilgi sahibi olan saklayan, yada saklatmamak için yeterli bilgiye sahip arkadaş var mı? Dün kontrolde Dr. Bahsetti ama sizler ne düşünüyorsunuz?

Merhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacak . Bebişin gelmesine az kaldı ve bende son hazırlıkları yapıyorum paranoyak gibi davranmak istemiyorum ama her şeyi yıkayasım geliyor .sizce amigurami bebekleri , peluş oyuncakları, yelekleri ve fiyonk tokaları yıkamalı mıyım ?

Sevmeez miyim o da benim annemdi hiç kavga acı sözümüz olmadı birbirimize. Sağol canım eşim de yok onun başında. Yavrularıma sarılıp yatıyorum.
Ah dilek ya cok uzuldum gercekten cok zor hastalik ama gecicek bak gor benim aklima hic kotu bir sey gelmedi allah size bagislasin basinizdan eksik etmesin ne guzel anneymis ne guzel kadınmis allah herkese boyle kv. Nasip etsin valla iyi insanmis insallah duzelir.

Bnde aynısını diyecektim kuzum atılır mi hiç maşallah baksana nasıl güzel gelmiş poşetle at dondurucuya ilerde kullanırsın mis gbi bide bu ilk sütler bağışıklık için aşırı önemli inşallah hiç olmaz ama.diyelimki hasta oldu burnu flan aliyo bunları verirsin ilaç gbi olur darısı başımıza valla böyle sutumuz olsun hepimizin maşallah sanada

Ben oyuncaklari ve yastiklari yikadim.

En berbat gecemi geçirmiş bulunmaktaym sabaha karşı uyumuşum iğne saati gelince mecbur kalktım yine baş ağrısı asliginde son günümü geciricem galiba sınır oldum şafak doğan güneş
Yok oyle deme bu gece guzel uyuyacaksin dün gece uyuyamadigin icin ama yarın geceyi bilemiyorum

Ana kucaginin , reflu yataginin falanda kiliflarini sokup yikadim sadece oyun mati aldim fisher price onu yikamadim o kutuda duruyor daha.

Kızlae birsey sorucam.Ben simdiye kadar kendi deneyimimdende dolayi herhakde nisani kanli mukuslu birsey diye dusunmustum.Ama aksini soyleyen arkadaslar oldu demin o tarz bisi geldi ama enfeksiyonmu nisanmi nasil anliycam aksamdan beri kasilmam cok adet agrisi gbi ama hani oyle dogum sancisi benzeride degil.
Kontrolum yarin.Yarina kdr bisi ilerlemezse gitmeye luzum var mi bilemedim.
Birde doguma yakin enfeksiyon artio galiba bende bitmisti tamamwn ama suan saskinim.Karnim falanda inmedi ama oglumdada inmemmisti.Kasikkarim cok sizliyor ve alttan igne batiyor gibi oluo geldi.

11 kilo aldm 59 kiloyum ve ic karnimin buyuk oldugunu soyleyen bi doktorum varama halimi gorsen sanki tır döndüruyorum yatarkenoyuzden diorm sacma bi haldeyim
Normal almışsın canım demek ki göbek engelliyor olsun yaaa bayılıyorum ben koca göbeklere

Benim de bugün bel ağrım arttı.akıntım çok fazla.tuvalete korkuyla gidiyorum.birden oldu.haftaya ptesiyi beklemezse hele de pazarı bulursa diye korkuyorum zaten.

Yarın bu saatlerde ben acıdan bebe ammen için ağlıyo olcak sanırım heyecandan uyuyabilirsem bu akşam jübilemi yapayım ben
Belki de acın olmayacak canım biz en iyisini düşünelim bebeğin kucağındayken hissetmeyeceksin bile yılların acısını sen çıkaracaksın bize herşey vızzz gelir bu kadar hasretten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…