- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 33
Girmiyoooogggrrr ama korkudanOoooo Ysmnondr sen şimdi nasıl heyecanlısın tabi herşeyini hazırlamışsındır artık iki gün uyku girmez gözüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girmiyoooogggrrr ama korkudanOoooo Ysmnondr sen şimdi nasıl heyecanlısın tabi herşeyini hazırlamışsındır artık iki gün uyku girmez gözüne
En zoru bi dimi heyecan korku son gunler daha da zorlasiyorsaglicakla kavus insallahGirmiyoooogggrrr ama korkudan
Arkadaşım olsa iyi görümcem olur kendisiKesinlikle takılmayın kim ne derse desin. Ben ilk doğumda sezaryen oldum diye duyduklarımdan sonra bildiğin bunalıma girdim. Bebeğime bakıp ağlıyordum lohusalıl başlı başına insanı yoruyor bir de bu gereksiz konuşmalar. Bunu yapanların çoğu da ne yazık ki arkadaşların oluyor.
Canım yaa Allah şifasını versin okudum rabbim kabul eylesin ..Kızlar kayınvalidem için dua edin ne olur. Pazartesi gece ameliyat oldu acilen apandistten. şekeri yüksek çıkmış solunumunu etkiliyor sabah yoğun bakıma almışlar. Dua edin ne olur. Sabahtan beri ağlıyorum
Rabbim yardımcısı olsun şifa versinİnşAllah dua edin ne olur adı ayşe
Yok yok bir şey olmaz kanala bu haftalarda bazen daha erken girebiliyor ama nişan vs gelme ihtimali yükseliyor o zaman çabucak gitmen gerekebilir. Ilkinde normal doğum olmadığı içinde hızlı bir doğum söz konusuz olmaz o yüzden rahat ol, şöyle güzel tarafı olur bebek ben geliyorum hazırım demiş olur, kendi kararını verir, heyecan ve aksiyonlu bir doğum olurCanm benimde kasilmalarim 2 nst dir cikio ama duzenli degil bebek asagiya baski yapio dedi ama kanalda demedi ve 2 gecedir baska turlu sancim oluo bende tedirgin oldm
Ettim.canim.Rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle çıksın yoğun bakımdan hemen sağlığına kavuşsun inşallah. Sen üzülme evlatlarının ihtiyacı var sana. Eşinin de desteğine ihtiyacı olacak tek çocuk diyorsunKızlar kayınvalidem için dua edin ne olur. Pazartesi gece ameliyat oldu acilen apandistten. şekeri yüksek çıkmış solunumunu etkiliyor sabah yoğun bakıma almışlar. Dua edin ne olur. Sabahtan beri ağlıyorum
Aynen cnm su saat oldu hâlâ done done bi hal oldum kalktım midemde nirvana yaptı yanmada mahvetti nasıl uyuyacam bilmemEn zoru bi dimi heyecan korku son gunler daha da zorlasiyorsaglicakla kavus insallah
Mantıklı deneyeceğim gerçekten her annelik ister 5çocuk olsun farklı oluyorÇok teşekkür ederim, göbeği düşsün denerim hemen
Benimki sezeryandı, sedyede maskeyle indim, sonrasında aklıma bile gelmedi, arada çıkardılar terimi falan silmek için
Çok duygulandım ne güzel anlatmışsın doğum anını hissettim resmen hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla büyüsün. Memede uyusa da gazını her emzirmeden sonra mutlaka çıkar, bize çocuk doktoru söyledi. Bi de çıkarmazsan sonra bağırsağa iniyor daha zor çıkıyor ve bebeği rahatsız ediyor, ani ağlaması çığlığı ondan. Bizimki de altını alırken hep ağlıyor, hoşlanmıyor bence. Üşütmeyle ilgili de çok giydirmicem sıcak tutmıcam alışmasın zaten doktorlar önermiyor diyordum, dün gece bi anda burnu tıkandı çok korktum, en azından 40 gün kesinlikle iki kat giydirip şapkasını mutlaka takıp karnını da müslin bezle sarıp yatırıcam, sadece karnını sararsam uyurken tehlikeli de olmaz. Şüphen varsa sen de yapabilirsin.
Saglikla büyüt insallah gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah
Sağol cnm bir avazda sizlerde inşaallah Şimdide süt indiği için müthiş şişme sertlik ve ağrı var 2saate bir emziriyorum ama sertlik devam ettiği için sağıyorum da ama sağdığım kalıyor ki, napcam onları içireyim dedim fazla geldi ağzından burnundan çıktı çok korktum şu saat oldu göğüs şişliğinden yatamıyorum sağdım yineCanım.ya ne güzel şeyler yaşıyorsun, ama yorma kendini enerjin lazım.sana.
Süt inmesi en en en özlediğim şey... Bebeginle arandaki o görünmez bağın en büyük simgesi o. O acıkdığı zaman gelmiyor mu o süt mucize değil de ne bu... Ben kızlarımın uyanma dakikalarına kadar bilirdim bu sayede inanamazdı kv vs... inşallah ben de görürüm o günleri.
Ayrıca sadece seni hissederken susması da Rabbimin anneye verdiği en büyük mükafat... Tadını çıkar her anın kuzum darısı bize de olsun insallah hayırlısıyla...
Ah kesinlikle çok güzeller ne ilaçları verdi doktorun bana ağrı kesici dahi hiçbişi vermedi nedenli acaba kasıklarım açılma ve ağrıdan hala toplanamadı sızlıyo yürürken sürüyorum ayaklarımıBende eve geldigimin ertesi günü evi kompple sildim süpürdüm sonra cok iyiyyim dedim ilaclari biraktim geberiyordum, megersem onlar ayakta tutuyormus. Ay yerim onu ben yaa tanimazmi annesi. Benim oglum kokumu dogru düzgün alamadan küveze girdi 1 gün görüsemedik ama kucagima verdiklerinde hemen sesi kesildi meme istedi,
O baskı bende 36dan beri vardı çişim gelmiş gibi olur otururdum klozette ama gelmezdiKızlar bugün inanılmaz bir baskı var mesanemde sanırım ilk defa normalde dirençliyimdir herşeye ama yürümemi bile zorlaştırıyor o derece ama öyle adet sancısı falan yok sadece ciddi bir şekilde baskı var tecrübem olmadığı için bilmiyorum bu kadar baskı doğum belirtisi olabilir mi yada kanala girmiş olabilir mi acaba
Sağol canım dua etAllah şifa versin inşallah cnm en kısa zamanda
İnşAllah canım dua edinCanım benim stres yapma son ayındasın sende bol bol dua et bizde ediyoruz tevekkül etmekten başka şansımız yok rabbimin dediğinden bir adım öteye gidemiyoruz rabbim eşinin yüzü suyu hürmetine sağlıkla kavuştursun inşallah
Aynen canım benimCanım yaa Allah şifasını versin okudum rabbim kabul eylesin ..
Amin canım inşallahRabbim yardımcısı olsun şifa versin
Aynen canım kardeşi yok başka o da perişan oldu hastanede.Ettim.canim.Rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle çıksın yoğun bakımdan hemen sağlığına kavuşsun inşallah. Sen üzülme evlatlarının ihtiyacı var sana. Eşinin de desteğine ihtiyacı olacak tek çocuk diyorsun
Sütün fazlasını süt saklama poşeti al, üzerine tarihleri atarak dondurucuya koy. Benim.de ikinci bebekte güzel bir stogum olmuştu, ekstrem durumlarda onları oda sıcaklığına getirip benmari usulü, ısınmış su dolu kasede ılıtip iceribiliyirsun. Gogus sizisi ilk zamanlar oluyor cunku bebegin sute ne kadar ihtiyaci oldugunu goguslerin henuz anlamadi. Bebegin ihtiyacini kavradikca o oranda uretecek. Sen sakin bu kadar yetiyor deyip sut verimini dusurme. Göğüslerine sıcak kompres uygula, hafif masaj yap, kanallar tikanmasin. Mümkün oldukça havalndir sutyen icinde kapalı bırakma.Mantıklı deneyeceğim gerçekten her annelik ister 5çocuk olsun farklı oluyor
Sağol cnm bir avazda sizlerde inşaallah Şimdide süt indiği için müthiş şişme sertlik ve ağrı var 2saate bir emziriyorum ama sertlik devam ettiği için sağıyorum da ama sağdığım kalıyor ki, napcam onları içireyim dedim fazla geldi ağzından burnundan çıktı çok korktum şu saat oldu göğüs şişliğinden yatamıyorum sağdım yine
Ah kesinlikle çok güzeller ne ilaçları verdi doktorun bana ağrı kesici dahi hiçbişi vermedi nedenli acaba kasıklarım açılma ve ağrıdan hala toplanamadı sızlıyo yürürken sürüyorum ayaklarımı
O baskı bende 36dan beri vardı çişim gelmiş gibi olur otururdum klozette ama gelmezdi
Kasiklarindaki agri hatta dogum anindaki belinde olan gerilme oluyir tekrar ediyor donem donem, rahim topalanmaya basladigi icin bunlari hissediyorsun. Ben ilk kizimda hissetmemistim ama 2. De bayagi agriyi hissediyordum dojtoeum demisti, rahim toplanıyor diye. Içın yara dolu öyle düşün. Hadi güzel anne valla su saatte uyanmışsın bebeğinin sesine. Içim gidiyor okudukça neyse benim de az kaldı inşallah senin kadar rahat bir doğum ve alışma süreci yaşarım.Ya kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimi birde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Bu stokları nasil tuketicem diye düşünme, benim 2. Ayda zehirli ishale yakalandim, sütüm.bitme raddesine geldi ve bebekte meme reddi başladı, ben o zaman bu stoklardan takviye aldim, ek gıda dönemine yakın sagdiklarimla da ek gıda bulamaç kahvaltilarda falan kendi sütümü kullanmıştım hep. Dışarı çıkmam gerektiğinde eşim.kullandi biberonla yedirdi. Yani ziyan olmuyor asla bir damlasını bile gözden çıkarma.Ya kızlar en büyük korkum sütün yaptığı şişlik şuan çok sızlıyor göğüslerim bebek güzel emiyor ama süt indiği için fazla geliyor sağıyorum makinayla ama bebek emdiği için veremiyorum vereyim dedim fazla geldi sanırım ağzından burnundan çıktı kusar gibi çok korktum napcam bu sütü ben sağıp sağıp dökmelimi birde emzirirken kasıklarıma ağrı saplanıyor normal mi ya
Rabbim güç versin, inşallah güzel haberler alırsınız. Sen güçlü ol.Aynen canım kardeşi yok başka o da perişan oldu hastanede.