2021 Nisan Anneleri

Kızlar bugün inanılmaz bir baskı var mesanemde sanırım ilk defa normalde dirençliyimdir herşeye ama yürümemi bile zorlaştırıyor o derece ama öyle adet sancısı falan yok sadece ciddi bir şekilde baskı var tecrübem olmadığı için bilmiyorum bu kadar baskı doğum belirtisi olabilir mi yada kanala girmiş olabilir mi acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️
O baski bnde haftalardr var basi asagida ama sanci yok beklemedeyiz canim 🥰🥰

Allah sifa versin insallah🤲
Mart annelerinde bisi deniolardi hep yere oturup sirtini biyere yasla bacaklarini birbirmin ustune atamazsan bebek kanala girmis demek diolardi denesene🙈acaba bebegin kanalami girdi
Ayyy ben bacak bile üst üste atıyorum 🤣🤣🤣 göbek çok yok ki onu hergün yapıyorum 🤣🤣

😂😂 ben onlarin yalancisiyim valla🤭
Ben otururken baya degiyo bacaklarima🙈oturamuorm ya cok sacma bi hal aldim ben😂😂
Gece gece bana da denettiniz😂
Oluyor benim karnım buyuk olmasina ragmen doktor da demisti ha seninki yukarlarda mutlu mesut takiliyor diye.
Ama benim asagida baski var surekli tuvaletteyim

Cok gecmis olsun dilek.
Umarim toparlar dua edelim bizde.
Ama aglama allahin dedigi olur kuzum rabbim sifa versin ne guzel seviyormussun kv.deni bak.
Sevmeez miyim o da benim annemdi hiç kavga acı sözümüz olmadı birbirimize. Sağol canım eşim de yok onun başında. Yavrularıma sarılıp yatıyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah’ın izniyle sağ sağlim sağlıklı bir şekilde çıksın rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻
İnşAllah canım. 4. bebeğim için bana çok destek olmuştu hayattayken onu da büyüteyim diye o doğmadan ona birşey olursa ben mahvolurum. Allahım eşime çocuklarıma bağışlasın onu. Eşim tek çocuk kimsesi yok başka

Günaydın herkese 🙋🏻‍♀️ alıntılamayı atladığım varsa kusura bakmayın, bu günler biraz yoğun geçiyor, dikkatimi tam veremiyorum. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, bebekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah 🙏 bizde işler şubat mart anneleri gibi oldu 😊 emzir altını al gazını çıkar biraz uykusuz biraz şaşkın günler geceler ama çok güzel ve her şeye bedel ❤️ benim ilk olunca ne kadar okusam araştırsam da buram buram acemilik yaşıyorum, yavaş yavaş kızımla öğreniyoruz, birbirimize alışıyoruz. Dün gece çok korkuttu. Gece Allahtan uyumamıştım, emeli bi saat kadar olmuştu, bi ses duydum ama ağlama bağırma falan değil. Hemen ışığı açtım baktım nefes alamıyor mücadele ediyor. Aldım yüzüstü çevirdim burnundan büyük sarı balgam gibi bi şey çıktı. Tam rahtalamadı ağzında da tükürük gibi şeyler birikmiş ama süt değil annemler eşim falan dakikalarca uğraştık, nöbetçi eczaneden aspiratör aldık öyle tam rahatladı. Çok korktum, ya uyusaydım diyip diyip ağlıyorum. İyi ki yan yatırmışım, iyi ki uyumamışım. Biliyorum bi şey olacaksa ne yaparsam yapayım olur da gece dakikada bir uyanıp kontrol ettim her çıta uyandım. İnşallah bi daha yaşamayız 🙏 önerileriniz varsa çok sevinirim. Doktoru aspiratöre gerek yok dedi, hemşiresi bebek üşütmez dedi gece ikisine de çok kızdım.
Çok geçmiş olsun oluyor öyle bazen insan kendine kızıyor..Allah korusun meleklerimizi..

😂😂 ben onlarin yalancisiyim valla🤭
Ben otururken baya degiyo bacaklarima🙈oturamuorm ya cok sacma bi hal aldim ben😂😂
Demek ki göbek büyüklüğü ve belki de kilo alımı etkiliyordur benim göbek hiç rahatsız etmiyor hala her pozisyonda oturabiliyorum yatabiliyorum saçma bi şekilde 🤣🤣 şöyle tatliş bir hamile olmak istiyordum bende 🤦‍♀️

İnşAllah canım. 4. bebeğim için bana çok destek olmuştu hayattayken onu da büyüteyim diye o doğmadan ona birşey olursa ben mahvolurum. Allahım eşime çocuklarıma bağışlasın onu. Eşim tek çocuk kimsesi yok başka
Allah şifa versin inşallah cnm en kısa zamanda

Canım benim stres yapma son ayındasın sende bol bol dua et bizde ediyoruz tevekkül etmekten başka şansımız yok rabbimin dediğinden bir adım öteye gidemiyoruz rabbim eşinin yüzü suyu hürmetine sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻

Demek ki göbek büyüklüğü ve belki de kilo alımı etkiliyordur benim göbek hiç rahatsız etmiyor hala her pozisyonda oturabiliyorum yatabiliyorum saçma bi şekilde 🤣🤣 şöyle tatliş bir hamile olmak istiyordum bende 🤦‍♀️
11 kilo aldm 59 kiloyum ve ic karnimin buyuk oldugunu soyleyen bi doktorum var🤦‍♀️ama halimi gorsen sanki tır döndüruyorum yatarken😂😂oyuzden diorm sacma bi haldeyim 🤣

X