Hiç unutmam annemgilin binada kadın her gördüğünde daha doguramadinmi diyordu en son patladım dedimki cikiyorda ben saklıyorum gir içeri diye 9 yıldır kadına kızdığını unutmam her gördüğümde hala sinirlenirim.
Ayaklarım davul olmuş anneme uçakla gittiğim için 32.haftada gitmişim eeee haziran temmuz sırf onair yüzünden erken dogurcam diye geberiyordum.
Sezeryan olurum olmam size ne normal dogurcam size ne.
Burda da var hadi nisanın ilk haftasını anlarim 2.haftasını anlarım taaaa mayısta bile olan gelip buraya yazıyor.
yemin ederim elimden gelse konuyu bir müddet kitlernyada bazı kişileri uyarırım.
ondan girmiyorum...
cevremde negatif kisielrden uzak duruyorum. annem bile 1 2 doğuramadım ilkinde de doguramadin dedi gerekmedikce doğum olayına girmiyorum.
Daha zqmanin var ve stresten sancilairn kaçacak... cidden bunalrda yasanmis. Lütfen lütfen sakin ol evde plates yap yürü bacaklarını ac..
Bebek bak 4500 doğurdu dün ankara şehir hast kiz cup diye çıktı. Çıkmasaydı içinde kalmazdı doğurdu. Sen sakin ol herşey yoluna girecek bak
bambuella sorsa ay şöyle böyle akintim geldi herkes diyecek ayyy hemen git. Bilinçsiz bir insan olsa korkacak bizdende geliyor gitmedi evde çekti doğurdu. En güzelini yazsın rabbim lütfen hiç kulak asma
❤❤❤❤