2021 Nisan Anneleri

Kızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen olduk 😊 çantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun🙏
Gözün aydın canım bianda olup bitmiş herşey 😊

Merhaba kizlar Mayıs annelerinden geldim ama bizim durum belli değil Nisan bebeği olabilir benimki erkenci kuş haftasından önce indi pelvise döndü kasılma önlemek için ilaç kullanıyoruz planda en az 3 hafta ertelemek var tutabildigimiz kadar tutacağız hiç dusunmezdim Nisan ayı olacağını tahminen 20 gün var önce yada sonra olabilir tabi
Bende aynı durumda mayıssın sonuna beklerken bir hafta daha kalsa kar diyoruz artık sancı kesici haplarda çok etki etmiyor

Kızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen olduk 😊 çantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun🙏
Allah anali babali buyutsun canım.

Ahh ah yıllardır ne bekledim ben o keyfi :KK68: :KK200:
Ah kuzum çok güzel olsun herşey sizin için. 🥰
Gözün aydın canım ne güzel sen de kavuştun darısı bizlere olsun. 🥰🙏🏻 sağlıkla büyütün bebeğinizi mutlulukla 🧿🧿🧿

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah🤲

Gözünüz aydın olsun 🤗

Ya kızlar belimdeki ağrı çok fazla oluyor bu nedir böyle ya, kasılmalarım düzensiz su an ama ayaktayken bile kasılmalarım.var geçmiyor, süreleri de bayagi uzadı eskiden 10 15 sn idi şimdi 40 sn yi geçiyor bile.

Ya kızlar belimdeki ağrı çok fazla oluyor bu nedir böyle ya, kasılmalarım düzensiz su an ama ayaktayken bile kasılmalarım.var geçmiyor, süreleri de bayagi uzadı eskiden 10 15 sn idi şimdi 40 sn yi geçiyor bile.
Bnmde hep öyle cnm ya bisey olduğu yok ama:KK64::işsiz:

Saglikla büyüt insallah gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah 🥰

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız, Doğum yapanlar var hepinize geçmiş olsun canlarım hayırlı olsun,bekleyenlere hayırlı doğumlar Rabbim yardımcınız olsun, şükür bizde düzene giriyoruz, bebiş kendine geldi ben daha iyiyim, hatta bugün abartıp tüm evi süpürdüm ondan sonra çöktüm meğer daha toplanmamışım okadar kendimi iyi hissettim diye işe sarıldım, aman yapmayın valla hele doğumdan en az bir hafta önce dinlenin ben Doğuma bile işlenerek gittim de hala kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum ayaklarımı sürüyorum, kanamam azaldı, sütüm indi sağıyorum arada bir sızlayıp şiştimi kaşıkla içiriyorum, süt sağıp içirdiğimden beri daha iyi kızımda, kakamız normale döndü, şişliklerimiz iniyor ama göğüslerde sızı var sütün inişini hissedebiliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun annelik çok kutsal çok şükür bu arada kızım kimsede durmuyor ben aldımmı sesini kesiyor çok duygulanıyorum resmen beni tanıyor kurban olurum Ya sincaplar ❤️

Canım.ya ne güzel şeyler yaşıyorsun, ama yorma kendini enerjin lazım.sana.
Süt inmesi en en en özlediğim şey... Bebeginle arandaki o görünmez bağın en büyük simgesi o. O acıkdığı zaman gelmiyor mu o süt mucize değil de ne bu... Ben kızlarımın uyanma dakikalarına kadar bilirdim bu sayede inanamazdı kv vs... inşallah ben de görürüm o günleri.
Ayrıca sadece seni hissederken susması da Rabbimin anneye verdiği en büyük mükafat... Tadını çıkar her anın kuzum darısı bize de olsun insallah hayırlısıyla...

Hiç unutmam annemgilin binada kadın her gördüğünde daha doguramadinmi diyordu en son patladım dedimki cikiyorda ben saklıyorum gir içeri diye 9 yıldır kadına kızdığını unutmam her gördüğümde hala sinirlenirim.
Ayaklarım davul olmuş anneme uçakla gittiğim için 32.haftada gitmişim eeee haziran temmuz sırf onair yüzünden erken dogurcam diye geberiyordum.

Sezeryan olurum olmam size ne normal dogurcam size ne.
Burda da var hadi nisanın ilk haftasını anlarim 2.haftasını anlarım taaaa mayısta bile olan gelip buraya yazıyor.
yemin ederim elimden gelse konuyu bir müddet kitlernyada bazı kişileri uyarırım.
ondan girmiyorum...
cevremde negatif kisielrden uzak duruyorum.

annem bile 1 2 doğuramadım ilkinde de doguramadin dedi gerekmedikce doğum olayına girmiyorum.

Daha zqmanin var ve stresten sancilairn kaçacak... cidden bunalrda yasanmis. Lütfen lütfen sakin ol evde plates yap yürü bacaklarını ac..
Bebek bak 4500 doğurdu dün ankara şehir hast kiz cup diye çıktı. Çıkmasaydı içinde kalmazdı doğurdu. Sen sakin ol herşey yoluna girecek bak
bambuella sorsa ay şöyle böyle akintim geldi herkes diyecek ayyy hemen git. Bilinçsiz bir insan olsa korkacak bizdende geliyor gitmedi evde çekti doğurdu. En güzelini yazsın rabbim lütfen hiç kulak asma🥰🥰🥰❤❤❤❤
Mayıs ayındakiler buraya gelip yazıyor derken anlayamadım 🙄 yazılan ve yanlış olan ne. Mayıs anne adayı oşarak merak ettim😌

Ne güzel yazmışsın çok doğru valla. Mesela bende normal doğum yapacak cesaret yok biri sordu doğumun nasıl olacak diye bende sezeryan istiyorum dedim ve döndü bana dedi ki bizim komşu senden yaşça çok küçük o bile normal doğuracam diyor sen sezeryan istiyorum diyorsun nasıl üzüldüm anlatamam hatta ağladım bile bunun yaşla ne alakası var bilmiyorum. Herkez nasıl istiyorsa öyle yapsın doğumunu son ayına gelmiş bir gebeyi üzmeye ne hakları varki
Kesinlikle takılmayın kim ne derse desin. Ben ilk doğumda sezaryen oldum diye duyduklarımdan sonra bildiğin bunalıma girdim. Bebeğime bakıp ağlıyordum🥺 lohusalıl başlı başına insanı yoruyor bir de bu gereksiz konuşmalar. Bunu yapanların çoğu da ne yazık ki arkadaşların oluyor. 😔

Kizlar size bisi sorucam ozellikle bebegi kanala girenler yada gercekten tecrube ettim kanala girme anini bilirim diyenler 2 gundur ortalama 2 dk surek vajima dogru zonklama agri tuhaf bi baski oluo bu neden olur hele bisi diyin bana

X