2021 Nisan Anneleri

Kaç gün suruyo acısı :KK17: kum torbası koycaklarmis bide sonda takcaklarmis flan korseye izin varmış bide kimseyi almıyorlar hastaneye kocamı bile doğumdan sonra sepetliyceklermis baya tek başına 2 gün takılcam bebeyle iyice geriliyom düşündükçe
Canım sondayı sezeryan sırasında takıyorlar zaten belden aşağı uyuşuk olduğu için birşey anlamıyorsun. Ayağa kalkmadan önce de çıkarıyorlar korkacak birşey yok. Doğumun devlette mi olacak? Odalar tekli olmuyor genelde o yüzden bayan refakatçi istiyorlar doğal olarak

Toton terlemiş olabilir kuzum bnmde çok oluyo öyle :bicak::KK70:su olsa devamı kesin gelir bence
Yok ya ter öyle koltuğu islatmaz bayagi sırılsıklam koltuk, bunaldim valla bu panik atakla nasil doğuracam acaba 🙄 ama tekrar gelmedi acaba akinti falan miydi seffaf birsey. Camasirimi koltugu kokladim 😂😂😂😂 boyle degisik bir koku idrar kokusu degil. Takipteyim ama bugun dedim ki kiminle konussam kizin sinavlari var bu hafta ve haftaya ondan sonra dogsun dedim. Bunca zaman durdu az daha dursun dedim hay ağzımı eşşek arısı soksun 😭
Yani gelmiş olabilir tabi sanci olmadan da geliyor cunku, panik yapmayin bir doktoru arayin nedicek bakalim
Doktorumu aramak istemiyorum hemen çik gel diyor kesin olmadan gitmek istemiyorum doğum hikayeleri bakiyorum su ise tekrarlayarak gelmeye devam edermiş. Dün de üşütmüşüm galiba ıshalim karnım ağrıyor saçma sapan şeyler yaşıyorum ben yine.

Arkadaşlar ciğer geliştici iğne yaptıranlarda yüzünde yanma hissi kızarıklık oldu mu? Bugün 35+2 yim. Dün 12 saat arayla clestone yaptırdı doktorum. Haftaya da doğum olacak. Bugün gündüz yanaklarım kızarmaya başladı hani rüzgarda ayazda kalırız da soğuk yanığı olur ya öyle bir his. Dışarda da kalmadım anlamadım hiç.

Arkadaşlar ciğer geliştici iğne yaptıranlarda yüzünde yanma hissi kızarıklık oldu mu? Bugün 35+2 yim. Dün 12 saat arayla clestone yaptırdı doktorum. Haftaya da doğum olacak. Bugün gündüz yanaklarım kızarmaya başladı hani rüzgarda ayazda kalırız da soğuk yanığı olur ya öyle bir his. Dışarda da kalmadım anlamadım hiç.
Bi arkadaşımda yapıldığı gün alev alev yandım demişti. Bir de bol su içme isteği oluşmuş öyle demişti

Bi arkadaşımda yapıldığı gün alev alev yandım demişti. Bir de bol su içme isteği oluşmuş öyle demişti
Hareketlerinde azalma olabiliyormuş diye ben daha çok hareketlere odaklandığım için yüzüm aklıma gelmedi hiç. Yanetkilerne baktım böyle bir şey yazmıyor da.

Ben önceki gebeligimde olmuştum ama hic öyle birşey hatırlamıyorum. Ne desem bilemedim. 2 doz vurulmustum 35+2 ve 35+3 'te.

Vurulduğu yer iki hafta acıdı sadece

Sezeryan olacaklar için yazmak istedim,spinal /epidural kalçadan iğne olmak kadar acıtıyor, hemen uyusuyorsnz , beş dk sonra bebek çıkıyor ki sadece birşeyin çıktığını hissediyorsunuz. Odaya geçince zaten uyuşukluk geçmeye başladı dynce ağrı kesici veriyorlar ki ilk seferden sonra gerekyok desemde 12 saatte bir yaptılar. Uyuşukluk geçer geçmez kalkıp yürüdüm kalkmasıni o kadar kotulemislerdi ki , hiç büyütmeyin gözünüzde , tabiki biraz nefes kesiliyor ama amansz birşey değil. İki gün sonra klozet lavabo sildim. Sadece bir hafta hapsurrken acıdı. Birde yatarken biri destek olunca kalkabldm ama otrrkn sorun yoktu.

Vurulduğu yer iki hafta acıdı sadece
Ben sabahki dozumu hiç hissetmedim akşamki de çok hafifti öyle yanma filan da olmadı. Yüzüm çok ilginç. Devam ederse doktoruma danışayım bari. Adamı çıldırtmadan doğum yapıp bir gelseydim eve.

Kızlar hamilelikte çatlak belli oluyor mu? Yoksa doğumdan sonra mı ortaya çıkıyor.
Eğer belli oluyorsa nasıl görünüyor?

Yok ya ter öyle koltuğu islatmaz bayagi sırılsıklam koltuk, bunaldim valla bu panik atakla nasil doğuracam acaba 🙄 ama tekrar gelmedi acaba akinti falan miydi seffaf birsey. Camasirimi koltugu kokladim 😂😂😂😂 boyle degisik bir koku idrar kokusu degil. Takipteyim ama bugun dedim ki kiminle konussam kizin sinavlari var bu hafta ve haftaya ondan sonra dogsun dedim. Bunca zaman durdu az daha dursun dedim hay ağzımı eşşek arısı soksun 😭

Doktorumu aramak istemiyorum hemen çik gel diyor kesin olmadan gitmek istemiyorum doğum hikayeleri bakiyorum su ise tekrarlayarak gelmeye devam edermiş. Dün de üşütmüşüm galiba ıshalim karnım ağrıyor saçma sapan şeyler yaşıyorum ben yine.
Canım ishalde dogum belirtisi degil mi?
Pek anlamam.gerci ama sanki oyle bir sey okumustum.

Kızlar hamilelikte çatlak belli oluyor mu? Yoksa doğumdan sonra mı ortaya çıkıyor.
Eğer belli oluyorsa nasıl görünüyor?
Evet belli oluyor. Ben doktora gittiğimde doktor bile şok olmuştu görünce. Nasıl çatladın diye🥺o kadar kreme yağa rağmen hem de.Özellikle doğumdan sonra da gri gri görünüyor. Sonra zaman geçtikçe beyazlıyor.

Canım ishalde dogum belirtisi degil mi?
Pek anlamam.gerci ama sanki oyle bir sey okumustum.
Ben üşüttüm.sanırım canım.ya, yatıyorum zaten, doğum.gwlmesin su an doğuracak halim yok 😂😂😂😂😂 enerjim emilmis gibi hissediyorum.
Uyusam bu gece de bitse. 38 e giricem cumartesi dayanacak güç versin allah.

Yüzümde degil ama karnımda oluşmuştu benim kızarıklık

Evet belli oluyor. Ben doktora gittiğimde doktor bile şok olmuştu görünce. Nasıl çatladın diye🥺o kadar kreme yağa rağmen hem de.Özellikle doğumdan sonra da gri gri görünüyor. Sonra zaman geçtikçe beyazlıyor.
Nasıl görünüyor peki? Kırmızı falan mı? Ya bende şimdilik yok ama kaşıntım bazen çok oluyor, etraftan da kaşınıyorsan çatlıyorsundur diyorlar ama görünürde bir şey olmayınca bilemedim, 3.ayın sonundan beri çok düzenli yağlandım, gümde iki sefer hatta, çok üzülürüm buna rağmen çatlarsam 🙁

X