- 1 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.052
Ay sonunda valla onun yerine ben dogurdum burda neyse dinlenincce girip yazar nasil gecmisDoğurmuş doğurmuş sabah 06.15de maşallah kendiside bebişi de çok iyi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sonunda valla onun yerine ben dogurdum burda neyse dinlenincce girip yazar nasil gecmisDoğurmuş doğurmuş sabah 06.15de maşallah kendiside bebişi de çok iyi görünüyor
Allah korusun sen iyi düşün ben 4. Aydan beri neler duydum ne korkular yaşadım Allah büyüktür de bol bol dua et iyiye odaklan 4. Ayda gebeliğimi sonlandıracaklardı gelişim geriliği olur dediler erken doğar ölür dendi aniden karnında ölür dendi benim hayati risklerim vardı neler yaşadım ama kızım sağ sağlim doğdu maşallahı var düşünme öyle şeyler okuma internette yazanları doktorlar anlıyor bi risk görürse alırlar ikinizde kurtulursunuzAni bebek ölümlerinden bahsediliyor ya o korkutuyor beni. Hareketleri yavaşlarsa farketmezsem falan diye
Hayirlisiyla saglikla kavusun insallahStres yapma dicem ama yapiliyo sen yinede kokusunu dusun bebisin rahatlamaya calisYarın saat 1 de bende doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bilmiyorum neden bu sefer korkuyorum
Canım ilk bebişin mi? 39+ları bekleyelim falan demedi mi doktorun? Ben şuan o kararsızlığı yaşıyorum da, acaba 39+1 i mi beklesem yoksa 38+3 ya da 38+4 mü istesemKızlar bana 8 nisana gün verdi doktorum perşembe günü kavuşağaım inşallah kuzuşuma. 38+3olacapım bakalım.
Hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla gelsin inşallah, kordon düğünlenmesi neymiş ki? ,benimkinin de kordonu boynunda dolanık geziyor iki aydır , bir de sen hareketlerinde azalma hissettin mi mesela canım, kalp atışı yavaşlasa anlar mıyız yani biz?37+1 olmuşuz bugün kontrol diye geldik beni doğuma alıyorlar bebeğin kalp atışı yavaşlamış kordon düğümlenmesi olabilir dedi doktor 2.900 olmuş kilosu iyi şükür Allahım sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Sag salim kavusun insallah cnm37+1 olmuşuz bugün kontrol diye geldik beni doğuma alıyorlar bebeğin kalp atışı yavaşlamış kordon düğümlenmesi olabilir dedi doktor 2.900 olmuş kilosu iyi şükür Allahım sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Hayırlısı olsn cnm sağ salim kavuşun inşallah37+1 olmuşuz bugün kontrol diye geldik beni doğuma alıyorlar bebeğin kalp atışı yavaşlamış kordon düğümlenmesi olabilir dedi doktor 2.900 olmuş kilosu iyi şükür Allahım sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Çok yakın arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti onun doktoru anlamamış bebek ölü doğdu benim de ne hareketlerinde azalma ne de agrım oldu şok olduk bugün. Bebek haraket ederken kordonu dugumluyormus bu yüzden kan akışı azaliyormusHayırlı olsun şimdiden, sağlıkla gelsin inşallah, kordon düğünlenmesi neymiş ki? ,benimkinin de kordonu boynunda dolanık geziyor iki aydır , bir de sen hareketlerinde azalma hissettin mi mesela canım, kalp atışı yavaşlasa anlar mıyız yani biz?
Rabbim korusun anlaşılmaması da cok kötü ani bi durum mu oluyo ki yani bebeğin hareketlerimi takip ettiriyolar onun da bi önemi olmuyo o zamanÇok yakın arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti onun doktoru anlamamış bebek ölü doğdu benim de ne hareketlerinde azalma ne de agrım oldu şok olduk bugün. Bebek haraket ederken kordonu dugumluyormus bu yüzden kan akışı azaliyormus
Hayırlı doğumların olsun CANİMMM ALLAH analı babalı büyütsün gecenkinde bilmeden girdin ya ondan❤❤ korkma Allahin izniyle
O korku normal canim insanin aklina neler geliyor neler sag salim kucagina alana kadar. Saglikla kavusursun insallah
Sagolun kızlar. Allah büyüktür. İnşallah sag salim çıkarız birlikte.Hayirlisiyla saglikla kavusun insallahStres yapma dicem ama yapiliyo sen yinede kokusunu dusun bebisin rahatlamaya calis
Oyy Allah korusun iyisi doktorunuz farketmiş. Ben de bundan çok korkuyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimizÇok yakın arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti onun doktoru anlamamış bebek ölü doğdu benim de ne hareketlerinde azalma ne de agrım oldu şok olduk bugün. Bebek haraket ederken kordonu dugumluyormus bu yüzden kan akışı azaliyormus
Kalp atışı az olunca ultrasonla baktı sancı yok evet ama içerde bir sıkıntı var kordona gelen kan akışı azalmış genelde kordon dugumlenmesinde bu durum oluyor dedi böyle bir durumda 1 gün bile bekletmem dedi zaten haftası da kilosu da iyi alalım dedi tam zamanında gelmişiz şanslıyızRabbim korusun anlaşılmaması da cok kötü ani bi durum mu oluyo ki yani bebeğin hareketlerimi takip ettiriyolar onun da bi önemi olmuyo o zaman
Çok iyi zamanlama olmuş canım sağ sağlim kucağına al inşallahKalp atışı az olunca ultrasonla baktı sancı yok evet ama içerde bir sıkıntı var kordona gelen kan akışı azalmış genelde kordon dugumlenmesinde bu durum oluyor dedi böyle bir durumda 1 gün bile bekletmem dedi zaten haftası da kilosu da iyi alalım dedi tam zamanında gelmişiz şanslıyız
Boyle seyler gorunce okuyunca insan kotu oluyor icini bir korku oluşuyor ister istemez takiyor insanRabbim korusun anlaşılmaması da cok kötü ani bi durum mu oluyo ki yani bebeğin hareketlerimi takip ettiriyolar onun da bi önemi olmuyo o zaman
AA eşinizi niye gönderiyorlar ki bi kişi kalmalıKaç gün suruyo acısı kum torbası koycaklarmis bide sonda takcaklarmis flan korseye izin varmış bide kimseyi almıyorlar hastaneye kocamı bile doğumdan sonra sepetliyceklermis baya tek başına 2 gün takılcam bebeyle iyice geriliyom düşündükçe
Kadın refakatçi istiyolar canm erkek olamazmışAA eşinizi niye gönderiyorlar ki bi kişi kalmalı
Bir de bugün kontrole çağırmıştı doktor bende gitmedimBoyle seyler gorunce okuyunca insan kotu oluyor icini bir korku oluşuyor ister istemez takiyor insan
Bence son zamanlarda kontrolünü asla aksatma canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikBir de bugün kontrole çağırmıştı doktor bende gitmedim
Şu korkuları atabilsek keşke anın guzelligini yasayabilcez ama ah şu korku sağ salim gelsin bebeğin inşallah kolayca atlatırsında güzel şeyler yazarsin buraya takibindeyimYarın saat 1 de bende doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bilmiyorum neden bu sefer korkuyorum