2021 Nisan Anneleri

Bambuella Bambuella hayırla sağlıkla kavuş bebegine 🙏 kolay doğumların olsun inşallah , geç gördüm ama..

Kızlar benim bebeğim hala kuvozde 😪 kanda enfeksiyon çıktığı için tutuyorlar antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ciğer ve solunum sıkıntısı yok çok şükür ama bugün 5 gün oldu 10 güne tamamlayacaklarmis...
Tedavisi olan bir süreç neyse ki buna da şükür canım 🙏 eminim ki şuan kollarında olamaması çok zor bir duygudur 😔 inşallah en kısa zamanda kavuşursun, şifa ve sabır diliyorum 🙏

Merhaba
Bende listemi paylaşayım bir bak canım. Tabi bendekiler kimine eksik kime fazla gelebilir kişisel tercihler söz konusu. Mesela benim kahküllerim olduğu için ekstra fön tarağı ve makinesi var mesela listemde :KK8:
Yastık alezini bebeğin yatacağı minder oluyor ya ona geçirmek için koydum. Üzerine de 2 katlı müslin örteceğim.
Teşekkür ediyorum canım bana da fikir oluyor enazından eksiklerimi unuttuklarımı görüyorum

Selam kizlar 2 gündür büyük oglumun atesi vardi üsütmüs onunla ilgileniyordum. Dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün. Dogum yapacaklara Allah kolaylikla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Kesin @Azze ve Bambuella Bambuella dogurmustur kacirdim dedim ama yettim kizlar 🤭 masallah ya nisana girdik yüzümüzü kara cikarmadiniz, bian eyvah hepimiz mart anasi olacaz demistim.
Cok gecmis olsun havalarsan hep izmirde hava bir sicak bir soguk ruzgar desen eksik degil bende kizi iyilestireli cok olmadi 10 gun falan olmustur yine oksuruyor esimde tekrar oldu grip kaldim aralarinda başa sardik yine 🤦‍♀️

Benimde tam tersi ilerledikçe stres artıyor. Tam 35 te mi aldı seninkini. Birde tansiyonla birlikte ödem de var mıydı. Benim elimde aysğımda yüzümde bişey yok. Sadece bazen bacaklarımda hafif oluyor o da gün içinde geçiyor.
Stresin artmasın çünkü ilerlemek demek bebeğin büyüyor doğsa da çok rahat yaşama adapte olacaktır böyle düşün 😇 canım ben çok sıkı diyet yaptım ödemim tüm vücuduma yayılıyordu benim 4. Aydan beri protein kaçağım vardı yani tek sıkıntım tansiyon değildi 35+1 de aldı kızımı 4 gün küvözde kaldı ilk gün solunum biraz sıkıntıydı ama 2. Gün düzeldi gözleme aldılar 😇 yüzün şişmediği sürece sıkıntı yok en son burun dudak şişince bekletmez
Kan sulandırıcı kullanıyorum. Magnezyum da kullanıyorum. Ama yine böyle😔 benim normalde de hep küçük tansiyon yüksek olurdu zaten
O küçüğün yüksekliği sorun zaten benim de o çok yükseldi en son ama benim aylardır süren gebelik zehirlenmem de olunca risk fazlaydı tansiyon ilacı da vermedi ama sen de kritik dönemi geçmişsin ilerledikçe rahatla 🙏🙏

Benim tum testlerim temiz ciktigi icin kasinti icin ilac vermeid bir ara uykumdan uyandiirodu sonrra kayisi cekirdegi yagi surdum 2 3 gun sonra durdu ve tekrarlamadi
Bana verdi ilaç ama verirken bu ilaçlar kaşıntını almaz sadece biraz rahatlatır dedi. Kayısı çekirdeği yağınıda hemen alıp deneyeyim benimde genelde geceleri başlıyo ve uyku uyutmuyo

Yarın saat 1 de bende doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bilmiyorum neden bu sefer korkuyorum 😔
O korku normal canim insanin aklina neler geliyor neler sag salim kucagina alana kadar. Saglikla kavusursun insallah🥰

Ameliyat olmamis gibiyim masallah evimi dün köse bucak her yerini temizledim dikislerimde duruyo daha 🤣agri kesicilerini tam saatinde düzenli aldinmi hicbirsey olmuyor canim rahat atlatirsin. Bide egilip kalkmadan yüksek yerlere uzanip diikislerini zorlamadinmi hicbirsey olmaz Allahin izniyle.
Masallah sana ya.

Ayyy çok heyecanlı aynı gün transfer olduk seninle bebişler aynı haftalarda hadi inşallah sağlıkla kucağına al bizi de haberdar et mutlaka kuzum 😍😍
Canım doğum yaptım 17 sinde çok şükür herşey yolunda
17.günümüz
İlk zamanlar zorluyor inşallah herşey güzel olacak
Allah sizede nasip etsin vaktinde sağlıklı doğumlar

Stresin artmasın çünkü ilerlemek demek bebeğin büyüyor doğsa da çok rahat yaşama adapte olacaktır böyle düşün 😇 canım ben çok sıkı diyet yaptım ödemim tüm vücuduma yayılıyordu benim 4. Aydan beri protein kaçağım vardı yani tek sıkıntım tansiyon değildi 35+1 de aldı kızımı 4 gün küvözde kaldı ilk gün solunum biraz sıkıntıydı ama 2. Gün düzeldi gözleme aldılar 😇 yüzün şişmediği sürece sıkıntı yok en son burun dudak şişince bekletmez

O küçüğün yüksekliği sorun zaten benim de o çok yükseldi en son ama benim aylardır süren gebelik zehirlenmem de olunca risk fazlaydı tansiyon ilacı da vermedi ama sen de kritik dönemi geçmişsin ilerledikçe rahatla 🙏🙏
Ani bebek ölümlerinden bahsediliyor ya o korkutuyor beni. Hareketleri yavaşlarsa farketmezsem falan diye

X