2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya suyum mu geldi anlamadim koltukta oturuyordum kızımın sınavı var onu çalışıyorduk yazı tahtasını kurmuş koltuğun köşesinde oturuyordum. Ayaga kalktım.geri geldigimde koltukta avcumdan büyük ıslaklık vardı. Hiç farketmedim altimdaki ıslaklığı kaptirmisiz derse.
Ama.hic sancim yok ay hergün başka stres yaşıyorum bu ne böyle ya... su mudur bu suysa devamı gelir di mi? Daha once suyu gelen anneler bir yardımcı olun bana panik atagim tuttu. Eşim.toplantıda, kızlar benimle, sabah çocuğun sınavı var küçük evde tek kalamaz. 😱

Merhaba nisan anneleri öncelikle doğum yapmış olanlara hayırlı olsun , yapacak olanlar ise sağ sağlim kavuşursunuz inşallah yavrunuza

benim size bir sorum olacaktı ben kendi hastane çantamı hazırlamaya başladım sizlerle listelemi paylaşmak istiyorum eksiğim var ise bana bilgi verir misiniz?
Göğüs ucu kremi
Gümüş kapak
Yastık kılıfı
Bebek çarşafı
Spinal anestezi ile sezaryen ise kahve
Karton bardak
Kağıt havlu
Toka tarak ayna
Makyaj malz
Lohusa tacı vs
Kolonya dezenfektan
Islak mendil
Maske
Diş fırçası macun
Kahve mak su ısıtmak için
Aklıma gelenler 😊

Devlette dogurdugum zamanda oyle olmustu biz tabi kurallara uyacagiz diye hemen okey dedik ama ne oldu sonuc,yanimdaki kisinin esi hic odadan ayrilmadi arada asagi indi sonra yukari xikti ben esimo gonderdigimle kaldim😅
Ordaki hemşireler atmaca gbi ya bi ellerinde süpürge eksik nasıl kovaliyolar bi görsen :KK70:orda yatarken gördüm ürktüm açıkçası çok fenalar:KK70:

Kızlar ya suyum mu geldi anlamadim koltukta oturuyordum kızımın sınavı var onu çalışıyorduk yazı tahtasını kurmuş koltuğun köşesinde oturuyordum. Ayaga kalktım.geri geldigimde koltukta avcumdan büyük ıslaklık vardı. Hiç farketmedim altimdaki ıslaklığı kaptirmisiz derse.
Ama.hic sancim yok ay hergün başka stres yaşıyorum bu ne böyle ya... su mudur bu suysa devamı gelir di mi? Daha once suyu gelen anneler bir yardımcı olun bana panik atagim tuttu. Eşim.toplantıda, kızlar benimle, sabah çocuğun sınavı var küçük evde tek kalamaz. 😱
Toton terlemiş olabilir kuzum bnmde çok oluyo öyle :bicak::KK70:su olsa devamı kesin gelir bence

Yani gelmiş olabilir tabi sanci olmadan da geliyor cunku, panik yapmayin bir doktoru arayin nedicek bakalim

Son 29 gun kala hala bulantisi mi olur insanin hemde hala ilac kullandigim halde.Istifra ediyorum ya.Bir dur artik yavrum ya.Ins donmuyordur terse.😅😅😅

Neyse icinizi karatmayin.Sakinleyin azicik.Bisi olmayacak guzel guzel doguracagiz.Valla yorumlari okudm icim karardi😅😅😅😅😅
Benim de yarın 36. haftam bitiyo, korkmaya başladım eşim çalışıyo işyeri evimize 80 km ya o işteyken suyum fln gelirse diye tırsıyorum.Eşyalarım arabada ama arabayı kullanabilecek biri olmayacak yanımda hastaneye nası gitcem vs. doktorum da bu haftadan itibaren artık günlük 5 tane hurma ye sabah akşam yarım saat yürü dedi, pilates topu ile egzersiz verdi squat yap dedi

Benim de yarın 36. haftam bitiyo, korkmaya başladım eşim çalışıyo işyeri evimize 80 km ya o işteyken suyum fln gelirse diye tırsıyorum.Eşyalarım arabada ama arabayı kullanabilecek biri olmayacak yanımda hastaneye nası gitcem vs. doktorum da bu haftadan itibaren artık günlük 5 tane hurma ye sabah akşam yarım saat yürü dedi, pilates topu ile egzersiz verdi squat yap dedi
Canım beklenen günün 23 nisan mı seninle günümüz aynı mı 😍 Ben de hurmaya başlasam mı diyorum nst de sancım da çıkmıyor bu gece 37+0 oluyorum bende sanırım günümüz aynı 🥰

Bambuella Bambuella Canım benim doğurmuşsun ama bende okudum seve seve Rabbim evladınla birlikte uzun ömürler versin sağlık mutluluk huzurunuz hiç eksik olmasın 🤲🏼🥰🥰

37+1 olmuşuz bugün kontrol diye geldik beni doğuma alıyorlar bebeğin kalp atışı yavaşlamış kordon düğümlenmesi olabilir dedi doktor 2.900 olmuş kilosu iyi şükür Allahım sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu 🥰

Canım beklenen günün 23 nisan mı seninle günümüz aynı mı 😍 Ben de hurmaya başlasam mı diyorum nst de sancım da çıkmıyor bu gece 37+0 oluyorum bende sanırım günümüz aynı 🥰
Olabilir canım nisan sonu görünüyoru bende transferim 12 ağustosda oldu benim 5.gün embriyosuydu.Doktorum zahide küçük instagram sayfasında var egzersizler 36 hafta bitince başla hurmaya egzersizlere yürüyüşe dedi şuan doğum pozisyonunda ama bende de sancı kasılma çıkmadı dün girdim nst ye.Bide bu haftadan sonra korunmasız cinsel ilişki de doğumunu kolaylaştırır dedi.

X