Kızlar tek tek okuyup bakamıyorum bir uyum sürecindeyim ve zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama size şunları söyleyebilirim benim gibi ilk kez anne olacaklara özellikle, depend mucize, hastane çantanıza mutlaka bir paket maske, dezenfektan falan koyun. Spinalden sonra mutlaka kahve için, ben sudan hemen sonra kahve içtim. Yine ilk defa anne olup olacak da meme ucu çıkmamış falan olan varsa ki genelde çıksa bile içine göçüyor falan meme ucu çıkartıcı aspiratörü koyun çantanıza, gümüş kapak olmasa çok zorlanırdım, onsuz atlet bile giysem acıyabiliyor. Beyaz pijama ütopikmiş biraz, ben doğumdan hemen sonra siyah pijama giydim o da kurtarıcıydı. Benim dikişlerim pansuman falan istemiyor yani doğumdan hemen sonra bi şey yapıştırdı doktorum sonra ertesi sabah gelip onu söktüler bi sprey sıktılar, su geçirmemesi içinmiş sonra hep açıktı, bugün de banyoya girdim. Dün hastaneden çıktıktan sonra evde bebeğimde böyle sinek ısırmış gibi kızarıklıklar vardı, hemen hastaneye götürdük korktum çünkü her yerinde vardı, yenidoğan döküntüsüymüş hiç duymamıştım. Allah hepinize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin. Hepimiz sağlıkla büyütelim.
Okuyamıyorum ama kalbim hepinizle
Sormak istediğiniz bir şey olursa sorun belki hemen cevap veremem ama veririm.