Karaciğer enzimlerinize baktırdınız mı Benimde çoktu kaşıntı enzimlerim normal çıktı pupp diye bir gebelik hastalığı varmış onun başlangıcı dedi doktorKizlar birsey sormak istiyorum benim kaşintim var ama şöyleki bacaklarim komple kollarim komple kaşıniyor neden acaba ?
Birde afedersiniz ama idrarim koyu sarı acaba enfeksiyon mu oldum kontrolumede 1hafta var daha ☹
Sarı akıntının bile nişan olduğunu gördük. Geliyor mu yoksa seninki de?Sağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi36+1im
Sende sezeryan olcan dimi senle gunumuz ayniydi off cok geriliyorum ben bu agrilardan yaİnşallah olmaz. Benim karın da aşağıda. Doktorda ded bana inmiş her an hazırlıklı ol diye.
Evet canım doktor beni panik yaptırdı yürüme ayakta çok durma diye.Haklı ama ayağa kalksam her an bebek düşecek gibi. Suyun kanaman gelebilir dedi. Perşembe randevum var iyice kontrol olup sezaryen tarihi alcam. Benim önceki sezaryenim yeni incelmeye başlamış belki yakın bir tarihe gün verebilir. Gerilme canım bi bitkiSende sezeryan olcan dimi senle gunumuz ayniydi off cok geriliyorum ben bu agrilardan ya
Benim degerimde cok dusuk.Hemde ilacida kullanamadim.simdi yeni bir ilaca basladim ama dogumada az kaldi. 8-9 arasi gidip geliyor yeni ilacinda 1 ayda etki etmesi pek olasi deil.Doktor bana seni boyle dogurtamam da demedi hic onemliymos gbide konusmadi?Cok saolsin icime su serptin
Benim de 10.5 çıktı geçen gün bana da bişe demedi.Benim degerimde cok dusuk.Hemde ilacida kullanamadim.simdi yeni bir ilaca basladim ama dogumada az kaldi. 8-9 arasi gidip geliyor yeni ilacinda 1 ayda etki etmesi pek olasi deil.Doktor bana seni boyle dogurtamam da demedi hic onemliymos gbide konusmadi?
Bende de hiç doğuma yönelik bir sey yok. Acaba ben mi hissetmiyorum diyorum bazen. Üstelik hareketleri de azalmadı bebeğin baya baya hareketliNeden bende hicbirsey yok aglicam yaaaaen son ben mi dogurucam acaba
Elbette degil ben hem ilac kullanip hmde damardan ferincet aldigim halde 8.6 dan 9.9 a çıkmış saka gbiBenim degerimde cok dusuk.Hemde ilacida kullanamadim.simdi yeni bir ilaca basladim ama dogumada az kaldi. 8-9 arasi gidip geliyor yeni ilacinda 1 ayda etki etmesi pek olasi deil.Doktor bana seni boyle dogurtamam da demedi hic onemliymos gbide konusmadi?
Benimde oyle suanda sadece karnimi gerip duruyor canımı yakiyor bide asagiya baski yapiyor ama kac aydir bunlar var zaten doktor bana asagida demedi hicBende de hiç doğuma yönelik bir sey yok. Acaba ben mi hissetmiyorum diyorum bazen. Üstelik hareketleri de azalmadı bebeğin baya baya hareketli
Bu özeller insanı korkutmaya bayiliyor sanirim ben anlamis degilim bi doktor 8.6 lik bir kan ile bu kanla dogum yaparsan yatakta kalirsin dermi? Beni nekadar sitrese soktugunun farkinda bile degil. Boyle doktorlara uyuz oluyorummm..Benim de 10.5 çıktı geçen gün bana da bişe demedi.
Bugun sabahta gittim saglikocagina kan verdim ama sonuclar cikmadi dahaKaraciğer enzimlerinize baktırdınız mı Benimde çoktu kaşıntı enzimlerim normal çıktı pupp diye bir gebelik hastalığı varmış onun başlangıcı dedi doktor
Bana da geçen hafta ebe senin yüzün çok beyaz dedi bende kanım düşük dedim doğumda çok kan kaybedersin diyip acımaklı kafasını salladı insanı hep strese sokuyolar bide tam tansiyonumu ölçtürcektim o sıra.Bu özeller insanı korkutmaya bayiliyor sanirim ben anlamis degilim bi doktor 8.6 lik bir kan ile bu kanla dogum yaparsan yatakta kalirsin dermi? Beni nekadar sitrese soktugunun farkinda bile degil. Boyle doktorlara uyuz oluyorummm..
Canım ciddi misin yaaaaaSağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi36+1im
Boylelerinin agzinin ortasini bitane carpican insan kan kaybetmeyecekse de sitresten kan kaybeder dengeszler...Bana da geçen hafta ebe senin yüzün çok beyaz dedi bende kanım düşük dedim doğumda çok kan kaybedersin diyip acımaklı kafasını salladı insanı hep strese sokuyolar bide tam tansiyonumu ölçtürcektim o sıra.
Canım grupta konuşulan süt parası değil sanırım çalışan çalışmayan anneler verilen bir ücretmiş aile ve sosyal politikalar bakanlığı veriyormuş sende internetten bir araştır istersenCanım süt parası doğum parası farklı bir şey mi ben öğretmenim okula mı baş vuracağım
Benimkide 45 dakika yuru hergun dediEvet canım doktor beni panik yaptırdı yürüme ayakta çok durma diye.Haklı ama ayağa kalksam her an bebek düşecek gibi. Suyun kanaman gelebilir dedi. Perşembe randevum var iyice kontrol olup sezaryen tarihi alcam. Benim önceki sezaryenim yeni incelmeye başlamış belki yakın bir tarihe gün verebilir. Gerilme canım bi bitkiçayı iç zararsız olandan. Ayaklarını uzat hiç kalkma.
Gercekten ya biraz hassas olsalar keşke bize karsıBoylelerinin agzinin ortasini bitane carpican insan kan kaybetmeyecekse de sitresten kan kaybeder dengeszler...
Benim ilk 37+6 da doğdu bu 38bitcek yalancı kasılmalar bile az derece, 40ı görecek gibiyim e ozamanda kilosu 4ü görecek gibi ay beklemek daha zormuş ya hergün acaba ne zaman diye beklemekten ağlar oldumYa en merak ettiğim.sey bu aslında, acaba ilki 40 41 görünce ikinciler de öyle mi geliyor yoksa erken gelebiliyor mu? Acaba arada bir bağlantı oluyor mu?
Benim iki bebegim de 38+2 de doğdu, ama ikinci bebeğim 35+2 de doğmaya kalktı
Bu ne yapacak merakla bekliyorum. Kanalda başı beni strese soktu haftasonu kasılmalarım çok korkuttu çantayı falan herşeyi hazırladık durmadan temizlik yaptım panikle.Ve su an acaba hepsi bu hazırlık için korkutma mıydı diye bekliyorum. Bir de 40 i görürmüşüm
Hiç bir belirti olmayan ben heyecsnla takip ediyorumO deilde 7 dkda 1 oluyo 7. Sefer oldu buhayır olsun inşallah bakalm