2021 Nisan Anneleri

Kizlar birsey sormak istiyorum benim kaşintim var ama şöyleki bacaklarim komple kollarim komple kaşıniyor neden acaba ?
Birde afedersiniz ama idrarim koyu sarı acaba enfeksiyon mu oldum kontrolumede 1hafta var daha ☹
Karaciğer enzimlerinize baktırdınız mı Benimde çoktu kaşıntı enzimlerim normal çıktı pupp diye bir gebelik hastalığı varmış onun başlangıcı dedi doktor

Sende sezeryan olcan dimi senle gunumuz ayniydi off cok geriliyorum ben bu agrilardan ya
Evet canım doktor beni panik yaptırdı yürüme ayakta çok durma diye.Haklı ama ayağa kalksam her an bebek düşecek gibi. Suyun kanaman gelebilir dedi. Perşembe randevum var iyice kontrol olup sezaryen tarihi alcam. Benim önceki sezaryenim yeni incelmeye başlamış belki yakın bir tarihe gün verebilir. Gerilme canım bi bitki çayı iç zararsız olandan. Ayaklarını uzat hiç kalkma.

Benim de 10.5 çıktı geçen gün bana da bişe demedi.

Elbette degil ben hem ilac kullanip hmde damardan ferincet aldigim halde 8.6 dan 9.9 a çıkmış saka gbi

Bende de hiç doğuma yönelik bir sey yok. Acaba ben mi hissetmiyorum diyorum bazen. Üstelik hareketleri de azalmadı bebeğin baya baya hareketli
Benimde oyle suanda sadece karnimi gerip duruyor canımı yakiyor bide asagiya baski yapiyor ama kac aydir bunlar var zaten doktor bana asagida demedi hic

Benim de 10.5 çıktı geçen gün bana da bişe demedi.
Bu özeller insanı korkutmaya bayiliyor sanirim ben anlamis degilim bi doktor 8.6 lik bir kan ile bu kanla dogum yaparsan yatakta kalirsin dermi? Beni nekadar sitrese soktugunun farkinda bile degil. Boyle doktorlara uyuz oluyorummm..

Bu özeller insanı korkutmaya bayiliyor sanirim ben anlamis degilim bi doktor 8.6 lik bir kan ile bu kanla dogum yaparsan yatakta kalirsin dermi? Beni nekadar sitrese soktugunun farkinda bile degil. Boyle doktorlara uyuz oluyorummm..
Bana da geçen hafta ebe senin yüzün çok beyaz dedi bende kanım düşük dedim doğumda çok kan kaybedersin diyip acımaklı kafasını salladı insanı hep strese sokuyolar bide tam tansiyonumu ölçtürcektim o sıra.

Boylelerinin agzinin ortasini bitane carpican insan kan kaybetmeyecekse de sitresten kan kaybeder dengeszler...

Canım süt parası doğum parası farklı bir şey mi ben öğretmenim okula mı baş vuracağım
Canım grupta konuşulan süt parası değil sanırım çalışan çalışmayan anneler verilen bir ücretmiş aile ve sosyal politikalar bakanlığı veriyormuş sende internetten bir araştır istersen

Benimkide 45 dakika yuru hergun dediumarim yarin bana yine normal deyip basindan gondermez gercekten artik gunu belli olsn istiorm ve doktor 40.haftanin icinde almayi planliyordu

Benim ilk 37+6 da doğdu bu 38bitcek yalancı kasılmalar bile az derece, 40ı görecek gibiyim e ozamanda kilosu 4ü görecek gibi ay beklemek daha zormuş ya hergün acaba ne zaman diye beklemekten ağlar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…