2021 Nisan Anneleri

Kızlar bu covit testi isteniyor ya mesela ben devlet hastanesine gidip doğum yapacağım kovit testi yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı? Özelde doğum yapacağım bir de covit testine para vermeseydim iyiydi eşimle benimki 500 tutuyor zaten hastaneye bir sürü para ödeyeceğim

Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🙏Stres yapma sütün gelir emdikçe, ucuda çıkar. pompan varsa önce onla sağ ucu biraz çıkar sonra bebişine ver.
Sağol canım..Slikon ucla emiyor şimdilik cikarsiniz cikarinca hemen ucum geri çekiliyor değişik bir meme yapım var..Ama süt geliyor heralde 3 kere kaka yaptı..Doktorumuz da kaka yaptıysa emiyordur dedi..Bakalım hayırlısı..

Dogurmaycam niyetim hic yok kuzum tutcam daha tutmalıyım :KK70: sonuncu 8 dkda geldi arası aciliyo bence :KK8:tam tutabildiysem zamanı tabii :KK70:
Hakkında hayırlısı Banu çiftçinin bir uygulaması var ona bak istersen kasılma zamanlayıcısı diye

Canım bu herkesin bünyesine göre değişiyor.kimi zor ayılıyor bulantısı falan oluyor kimi hiç anlamıyor çok rahat oluyor. Ben daha önce genel anestezi aldım hiç hiç sorun yaşamadım çok derin bir uykudan uyanmış gibiydim 😬sen genel mi düşünüyorsun
Ben iki kızimda da bölgesel yapmışdim kardeşim gelmişdi benimle ama sirtimdan o iğne beni çok geriyor ... bu sefer koronadan zaten ikinci kişi almazlarsa genel yaptırmayı düşünüyorum

Aman diyeyim silikon uca alıştırma. Yaptığım en büyük hataydı. Sonra normal emmedi benimki🥺
Yaaa Ben de süt geliyor diye teselli buluyorum...uçlarım içine çok gömük daha kuvvetli de cekemediginden becerip normal emziremedik.. Enjektör ile ucu çıkartıp vermeye çalışıyoruz ama onuda ağzına alana kadar uç yine geri kaçıyor .

Sağol canım..Slikon ucla emiyor şimdilik cikarsiniz cikarinca hemen ucum geri çekiliyor değişik bir meme yapım var..Ama süt geliyor heralde 3 kere kaka yaptı..Doktorumuz da kaka yaptıysa emiyordur dedi..Bakalım hayırlısı..
Ya sen anlatırken aklıma ne geldi kızım yeni doğduğunda kayınvalidem göğüs ucuna bir şey yaptı bir tanesine kızdım ne yapıyorsun yapma diye ucu çıksın diye yaptım kızım dedi ben lohusa depresyonundayım kadına kızdım öbürünü yapmasına izin vermedim gerçekten de kızımın göğüs ucunun biri dışarda biri gömülü

Ben iki kızimda da bölgesel yapmışdim kardeşim gelmişdi benimle ama sirtimdan o iğne beni çok geriyor ... bu sefer koronadan zaten ikinci kişi almazlarsa genel yaptırmayı düşünüyorum
Aslında ben de genel isterdim onun rahatlığını biliyorum hiç sorun yaşamadım bi de o an heyecanlanıp panik olurum diye istemiyordum.Ama her ay kontrolümü yapan doktor epidural olursun dedi. Bakalım hastane doktoru ne diyecek.

Bu özeller insanı korkutmaya bayiliyor sanirim ben anlamis degilim bi doktor 8.6 lik bir kan ile bu kanla dogum yaparsan yatakta kalirsin dermi? Beni nekadar sitrese soktugunun farkinda bile degil. Boyle doktorlara uyuz oluyorummm..
Benimkide ozel ama o cumleyi insan olan kurmaz.Benim annemde ameliyat olacafi zaman 7 ydi ameliyat edemeyz deyip kan takviyesi verip 10 gun sonra yaptilar.Konusmayi ogrensin az tovbe est. Ya.

X