- 23 Ağustos 2020
- 1.583
- 3.027
- 36
Senle en aynıyız ya bendede bişi yok nadir kasılmalar var hergün hadi başlasa diyorum tık yokNeden bende hicbirsey yok aglicam yaaaa en son ben mi dogurucam acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle en aynıyız ya bendede bişi yok nadir kasılmalar var hergün hadi başlasa diyorum tık yokNeden bende hicbirsey yok aglicam yaaaa en son ben mi dogurucam acaba
+1 nolcaaak böyleeSenle en aynıyız ya bendede bişi yok nadir kasılmalar var hergün hadi başlasa diyorum tık yok
Dogurmaycam niyetim hic yok kuzum tutcam daha tutmalıyım sonuncu 8 dkda geldi arası aciliyo bence tam tutabildiysem zamanı tabiiHiç bir belirti olmayan ben heyecsnla takip ediyorum
Sen tutmaya biz de çıkarmaya uğraşıyoz ahh hayatDogurmaycam niyetim hic yok kuzum tutcam daha tutmalıyım sonuncu 8 dkda geldi arası aciliyo bence tam tutabildiysem zamanı tabii
Sağol canım..Bol sıvı alıyorum moralim gayet iyi şükürler olsun daha iyi olucaz...Darısı tüm bekleyenlere..Yaa çok sevindim iyi olmanıza sıcak kompress ve sıvı alımı iyi gelir. Aman krem sürmeyi ihmal etme yara olmasın Stres yapma bol sıvı
Ekiz Sen bole dedikce ben heycan yapiyorumO deilde 7 dkda 1 oluyo 7. Sefer oldu bu hayır olsun inşallah bakalm
Amin Allah razı olsun .Maşallah gözünüz aydın sağlıklı uzun bir ömrü olsun bebişin
Ahaaaa ayyy hemen doktorunu araaaa benim ilk dogumda öyle olmustu. Haber et.Sağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi 36+1im
Kiz noluyo size sen ve Muhittin beni kalpten götüreceksiniz dogummu basliyor noluyo sen kac haftalik oldun canim?Kızlar ya benm acaip kasılmam var sürekli toplaniyo dakika başı nerdeyse Neden olaki
Sağol canım..Slikon ucla emiyor şimdilik cikarsiniz cikarinca hemen ucum geri çekiliyor değişik bir meme yapım var..Ama süt geliyor heralde 3 kere kaka yaptı..Doktorumuz da kaka yaptıysa emiyordur dedi..Bakalım hayırlısı..Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinStres yapma sütün gelir emdikçe, ucuda çıkar. pompan varsa önce onla sağ ucu biraz çıkar sonra bebişine ver.
Hakkında hayırlısı Banu çiftçinin bir uygulaması var ona bak istersen kasılma zamanlayıcısı diyeDogurmaycam niyetim hic yok kuzum tutcam daha tutmalıyım sonuncu 8 dkda geldi arası aciliyo bence tam tutabildiysem zamanı tabii
Ben iki kızimda da bölgesel yapmışdim kardeşim gelmişdi benimle ama sirtimdan o iğne beni çok geriyor ... bu sefer koronadan zaten ikinci kişi almazlarsa genel yaptırmayı düşünüyorumCanım bu herkesin bünyesine göre değişiyor.kimi zor ayılıyor bulantısı falan oluyor kimi hiç anlamıyor çok rahat oluyor. Ben daha önce genel anestezi aldım hiç hiç sorun yaşamadım çok derin bir uykudan uyanmış gibiydim sen genel mi düşünüyorsun
Yaaa Ben de süt geliyor diye teselli buluyorum...uçlarım içine çok gömük daha kuvvetli de cekemediginden becerip normal emziremedik.. Enjektör ile ucu çıkartıp vermeye çalışıyoruz ama onuda ağzına alana kadar uç yine geri kaçıyor .Aman diyeyim silikon uca alıştırma. Yaptığım en büyük hataydı. Sonra normal emmedi benimki
En son ben dogurcam merak etmeNeden bende hicbirsey yok aglicam yaaaa en son ben mi dogurucam acaba
Ya sen anlatırken aklıma ne geldi kızım yeni doğduğunda kayınvalidem göğüs ucuna bir şey yaptı bir tanesine kızdım ne yapıyorsun yapma diye ucu çıksın diye yaptım kızım dedi ben lohusa depresyonundayım kadına kızdım öbürünü yapmasına izin vermedim gerçekten de kızımın göğüs ucunun biri dışarda biri gömülüSağol canım..Slikon ucla emiyor şimdilik cikarsiniz cikarinca hemen ucum geri çekiliyor değişik bir meme yapım var..Ama süt geliyor heralde 3 kere kaka yaptı..Doktorumuz da kaka yaptıysa emiyordur dedi..Bakalım hayırlısı..
Aslında ben de genel isterdim onun rahatlığını biliyorum hiç sorun yaşamadım bi de o an heyecanlanıp panik olurum diye istemiyordum.Ama her ay kontrolümü yapan doktor epidural olursun dedi. Bakalım hastane doktoru ne diyecek.Ben iki kızimda da bölgesel yapmışdim kardeşim gelmişdi benimle ama sirtimdan o iğne beni çok geriyor ... bu sefer koronadan zaten ikinci kişi almazlarsa genel yaptırmayı düşünüyorum
Benimkide ozel ama o cumleyi insan olan kurmaz.Benim annemde ameliyat olacafi zaman 7 ydi ameliyat edemeyz deyip kan takviyesi verip 10 gun sonra yaptilar.Konusmayi ogrensin az tovbe est. Ya.Bu özeller insanı korkutmaya bayiliyor sanirim ben anlamis degilim bi doktor 8.6 lik bir kan ile bu kanla dogum yaparsan yatakta kalirsin dermi? Beni nekadar sitrese soktugunun farkinda bile degil. Boyle doktorlara uyuz oluyorummm..
Orasi hic belli olmaz bakip gorcezEn son ben dogurcam merak etme
Diyorum ya insanlik yok bunlardaBenimkide ozel ama o cumleyi insan olan kurmaz.Benim annemde ameliyat olacafi zaman 7 ydi ameliyat edemeyz deyip kan takviyesi verip 10 gun sonra yaptilar.Konusmayi ogrensin az tovbe est. Ya.