Canım bence acile bi git. Sen sezaryen olacaksın allah korusun kendi geliyorsa da müdahale edilir. Ben de ayakta çok duramıyorum mesela bi de zor nefes alıyorum özellikle arkama falan yaşlanıncaBen bugun doguruyorum dedim kizlar bole bi agri yok asla sure tutamadim kac dakikada gelio bakamadim panikden hala cok agrim var yarin kontrolum var ne dicek bakalimm ciddi anlamda cok zorlandim belimden kasiklarima geliyor ve agri sirasinda bebek cok sert oluo toplaniyor karnim nasil sabah olucak bilmiorm
Hadi caniiimSağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi36+1im
Nişan dedikleri şey mi acabaSağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi36+1im
Bilmiyorum canım diğer kızımda kıpkırmızıydı bu sırtımda agriyorNişan dedikleri şey mi acabayoksa yoruldun iki gündür ondan mı
Insallah cnm gercekten annemde tedirgin oluyor beni gordukce daha zmani var ama sanki erkenden yola girmis gbiBen de aynı durumdayım.canim yarin kontrol var hadi inşallah güzel haberlerle döneriz.
Dogum yapacagim hastane ile aramizda 1.5 saat var eger bulundugum yerde acile gidersem eminim sezeryana alalim derler istemiorm hic duş aldm rahatladim baya benim nefes problemim yok cunku karnim inanilmaz asagida yarin olsun die bekliorm biran onceCanım bence acile bi git. Sen sezaryen olacaksın allah korusun kendi geliyorsa da müdahale edilir. Ben de ayakta çok duramıyorum mesela bi de zor nefes alıyorum özellikle arkama falan yaşlanınca
Sıklığını ve sayısını takip et düzenli mi oluyorKızlar ya benm acaip kasılmam var sürekli toplaniyo dakika başı nerdeyse Neden olaki
Kizzzzz senin bebekdemi gelio yoksaSağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi36+1im
Sabahdan beri bende oleyim ne oturabiliyorm ne gezebiliorm valla bizim usaklar erken davranioKızlar ya benm acaip kasılmam var sürekli toplaniyo dakika başı nerdeyse Neden olaki
Normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama takip et kendini bakalım kasılman falan olacak mı düzenliBilmiyorum canım diğer kızımda kıpkırmızıydı bu sırtımda agriyor
Neden bende hicbirsey yok aglicam yaaaaHadi caniiim
Senin olay normal olan bence biz anormalizNeden bende hicbirsey yok aglicam yaaaaen son ben mi dogurucam acaba
Bi takip edeyim bakalm yoruldum diye ama sanırım ya Çok hareket ettim bgunSıklığını ve sayısını takip et düzenli mi oluyormesela benim doktorum 5dk da bir ard arda 10 tane oluyorsa düzenli sancıdır gel demişti
Ayakta fazla kalınca da sık oluyor dinlen canım artık bebekler büyüdü ağırlaştıBi takip edeyim bakalm yoruldum diye ama sanırım ya Çok hareket ettim bgun
Anaa seninde tehlikeli ben doktora gitmrmKizzzzz senin bebekdemi gelio yoksaben sanki adet gunumde gbiyim surekli wc de gelen bisi varmi die bakiorm ayy ne olur habersiz birakma bizi
Sabahdan beri bende oleyim ne oturabiliyorm ne gezebiliorm valla bizim usaklar erken davranio
Kasılma değil ama sanki ağrılar duzenliNormal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama takip et kendini bakalım kasılman falan olacak mı düzenli
İnşallah olmaz. Benim karın da aşağıda. Doktorda ded bana inmiş her an hazırlıklı ol diye.Insallah cnm gercekten annemde tedirgin oluyor beni gordukce daha zmani var ama sanki erkenden yola girmis gbi
Dogum yapacagim hastane ile aramizda 1.5 saat var eger bulundugum yerde acile gidersem eminim sezeryana alalim derler istemiorm hic duş aldm rahatladim baya benim nefes problemim yok cunku karnim inanilmaz asagida yarin olsun die bekliorm biran onceama tabiki agrinin ustesinden gelemezsem mecbur gidicem acile
Ilk oglum gbi 41 haftalik dogmasindan korkuyorum artk dogurup rahatlamk istyrmSenin olay normal olan bence biz anormaliz
Ayyy sancin falan var mı? Kasılma yani? Nasılsın şimdi?Sağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi36+1im
Canım süt parası doğum parası farklı bir şey mi ben öğretmenim okula mı baş vuracağımHayır canım sadece biriniz alabiliyorsunuz süt parasını grupta konuşulan da sadece annelere verilen ufak bir yardım parası